Sex v mestu

Odgovarjajo: Eva

Sex v rit in ljubezen

Default avatar
Sem bolj redko na forumu, pa sem naletela na eno temo malo nazaj, ko ena sprašuje o sexu v tazadnjo. In potem se večini to zdi grozno. Jaz pa ne vem kaj je tle groznega. Sploh ne razumem, imate partnerja, vse mu izpolnjujete, ko pa pride do sexa, pa EGOIZEM. Če si moj zaželi sex v rito, paše tudi meni, če si jaz zaželim sex z dildom, potem paše njemu. Gre za dopolnjevanje in predvsem ogromno ljubezni. In to je brezpogojna ljubezen, o kateri se mi zdi, da lahko na tem forumu samo sanjajo. Hudo mi je, ko vidim, da neketare še sperme ne pogoltnejo, s tem užalijo in prizadanejo moškega. Ne želim bit nesramna, prosim ne vzamite posta kot napad, samo zanima me, kako ste lahko rekle v dobrem in slabem oziroma tiste, ki niste poročene, kako lahko nekoga ljubite, pa mu ne izpolnete osnovnih želja. Še če bi si moj zaželel sex v troje, bi mu željo izpolnila, ker itak gre samo za sex, midva pa se ljubiva. In to zelo!
Default avatar
jah sex v rit je tudi meni ena izmed osnovnih življenjskih potreb
Default avatar
če nekoga ljubiš, še ne pomeni, da mu moraš ustreči čisto v vsaki želji. to bi bilo zame podrejanje. kaj pa, če bi ga vzburjalo in bi si zaželel, da se naga sprehajaš po čopovi in te poseksa opoldne na prešercu? ali pa, da skočiš iz prvega štuka? seks v troje kot dokaz ljubezni? halo?

ljubezen je tudi, da nekoga zavoljo svojih želja ali sanjarjenj ne siliš v dejanja, ki mu niso ljuba.
Default avatar
ja pa kaj še. osebno sicer nimam nič proti ampak a to pa ni egoizem, če si moški to želi, ženska pa ne, pa mu da samo zato, ker njemu tako paše???

aha in ja seveda zaradi ljubezni si celo življenje želim točno enake stvari, ob istem času, kot on. kdo je tukaj z lune?!?

sicer pa mislim, da je tole spet ena provokacija.
Default avatar
Ja, ampak če ljubip, ti nobena stvar ni težka. A se ne odpovedujemo v ljubezni itak nonstop? Pa iščemo načine, kako bi osrečili nekoga. Zakaj pa se to pri sexu konča? In zakaj bi moral moj partner zatirati svoje želje, ali recimo jaz, zaradi partnerja? Kje je potem ljubezen
Default avatar
Celo življenje te že iščem. Kje si se skrivala?
Pusti mi prosim tel. številko, tudi jaz ti bom izpolnil vsako željo.
Default avatar
Ja brez tega ne gre. Ko bo rekel, daj se dol z drugim boš ti takoj tekla, ker sicer si egoistka. Super si, ni kaj.
Default avatar
Joj, pa kakšne stvari zdaj govorite, saj malo si pa moreš bit podoben no. Ne govorim o golem sprehodu, ali sexu s petimi, ampak o osnovnem goltanju sperme, sexu v rit, dildu, pripomočkih... Res ne razumem no. Zdaj boste iskale najbolj blesave primere pod soncem. Zamislite se no. Nonstop kako ljubite, pa kaj vse bi storile zanj, pri sexu pa popolni egoizem.
Default avatar
Dej ga no lomit! Jaz sem še vedno JAZ in on je še vedno ON in njegove meje so točno tam, kjer se začnejo moje.
Mi bo npr. zapasalo s sodelavcem malo se poseksat in bom rekla: Lubi, če me res ljubiš, naju boš gledal ... Al kako?
Sicer pač tako, vsak sam zase ve, kaj mu paše in kaj ne in pri tem res ni pomembno, kaj si misli sosed. Ali avtorica prvega posta. Če je zanjo ljubezen to, kar je opisala, če sta s tem zadovoljna tako ona kot njen dragi - pa naj bo tako! Zanju!
Default avatar
glej, če je tvoj smisel v tem, da se zanj odpoveduješ se pa daj. kaj to meni mar. jaz itak delam po svoje. pa vsi ostali tudi.
Default avatar
ne razumem zakaj bi pa morala goltat spermo, ker to nima nikakršne povezave z ljubeznijo. A zate je to dokazovanje ljubezni? Če jo dokazuješ samo tako, potem si malo mem.
Default avatar
Jaz bi se začudila nad partnerjem, ki bi bil užaljen, če jaz nečesa ne bi hotela. To je moja pravica. Vse drugo spominja že na posiljevanje. Ali žrtvovanje. Karkoli vam je ljubše. Časi, ko so ženske počele vse, da bi bili moški zadovoljni, so že zdavnaj mimo. Opla, očitno še ne.
Zame je egoizem, če on kljub temu tečnari. Se pravi, da je njegov užitek nad mojim. Hvala lepa za takega partnerja, ki mi vede počne nekaj, kar ve, da mi ne paše.
Default avatar
Mislim, da je to stvar okusa in posameznika, ter posaneznega para v celoti. Če sta 2 poročena se bosta že zmenila, da bo obema prav. Načeloma nimam nič proti vsem kar si napisala, je pa ena stvar, ki jo nikoli ne bi naredila, ker jo pač ne morem, pa moj zaradi tega ni preveč prikrajšan, se mu pa toliko bolj posvetim na drugem področju.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Veliko več smo, kot le telesa in osebnosti. Ne glede na spreminjajoči se zunanji videz je notranji duh vedno lep in ljubeč
Default avatar
če nekoga ljubiš, potem od njega ne boš zahteval nekaj, do česar mu ni.
To je osnova. ti pa govoriš o žrtvovanju, namesto ljubezni
Default avatar
Sori, lahko ga ljubim za umret, vendar, če mi ne paše v rito, oz. me boli, me noben ne bo prepričal v nasprotno. In če on ljubi mene, bo to razumel!
Default avatar
Meni naštete stvari ne pomenijo dokazovanja ljubezni!!!!!

So pa korenita vtikanja v osebne želje posameznika - v tem primeru posameznice, saj so usta in rit njena :)


Imam predlog za vse ženske, ki jim partnerji težijo z analnim sexom - če vam ni pretežko, mu recite, da lahko, če potem on nastavi rit vašemu dildotu :)))))
JOJ - če je prikriti oz. še neodkriti homoseksualc, boste kmalu vedele, pri čem ste :) ALI OBA ALI PA NIČ :))))) sam da vam pol ne bo žal ...
Default avatar
Praviš: ...kako ste lahko rekle v dobrem in slabem oziroma tiste, ki niste poročene, kako lahko nekoga ljubite, pa mu ne izpolnete osnovnih želja...

Glej, če je želja ženske, da ji ne paše v ta zadnjo, potem ji mora zaradi ljudbezni in spoštovanja mož to željo uslišati.

Gre samo za vprašanje tega, kdo se čemu odpove.
- ali ženska zaradi moškega počne nekaj, kar ji ne paše
- ali moški zaradi ženske ne počne nečesa, kar mu paše

Načeloma se strinjam, v dobrem in slabem, vendar OBA. Tudi moški mora ženski izpolniti njene želje. Če so njene želje, da ne bi goltala sperme, naj to spoštuje in upošteva.

Tebi morda ta ustrežljivost pri seksu pomeni kompenzacijo, ker mu na kakem drugem področju ne ustrežeš dovolj? Malo razmisli, pa brez zamere.
Default avatar
tole pa je sigurno napisal moški - ker le njemu so lahko to osnovne potrebe!!
Default avatar
"Če si moj zaželi sex v rito, paše tudi meni, če si jaz zaželim sex z dildom."

Če ti paše, pa ne razumem, v čem je problem. Daj si duška. Samo ne sili v to še ostale.

Moderatorji

Eva
Eva Evica