Starševski čvek

Končno zima???

Default avatar
Napoved "amaterskih vremenarjev" iz slovenskega portala o vremenu. Ti vremenarji spremljajo karte in debatirajo o vremenu. Prav zanimivo branje


Situacija postaja napeta.........

Kaže da se bo stvar začela dogajati (že) 21.1 popoldne .
Sprva na bi se ohladilo na severu,kjer lahko sneži vsaj do 500m ali celo do nižin že 21.1 zvečer
Do jutra 22.1 pa se bo verjetno to že zgodilo.

22.1 je sneg predviden tudi drugod po Sloveniji do nižin,razen na Primorskem .
popoldne sicer naj bi padavine prehodno oslabele,ponekod ponehale.

23.1 Padavine se spet okrepijo,razen ob morju povsod sneži.
24.1 Sneži,zvečer tudi ob morju.Še se ohladi.
25.1 Dopoldan sneži povsod,popoldne na Primorskem padavine ponehajo .
26.1 Večinoma padavine ponehajo,ponekod se zjasni.
27.1 jasno in hladno.


Upam da bor končno prišla zima zima bela....
LP A.
Default avatar
Ti nisi normalen-a!!!Kdo pa rabi oz.si želi zimo, metre snega in poledico na cestah???
Default avatar
Jaz!
LP A.
Default avatar
Mi lahko prosim za 26.1. poveš, ob kateri uri bo nehalo snežiti in pa temparaturo ob 14.32. Hvala.
Default avatar
Navijam za to, da snega ne bo. Naj pa bo mrzlo, ker da je takole toplo, ni normalno. Ne da mi ne paše, ampak naravno je, da je pozimi vsaj nekaj časa zelo mrzlo. Drugače bomo znoreli od vsega mogočega mrčesa. Moj sodeavec je že zdaj čisto od sebe (živi v okolici LJ), ker imajo veliko komarjev, ki vsako noč in tudi podnevi opikajo njegova majhna otroka.
Default avatar
Cajt bi ze bil...meni osebno pasejo te pomladanske temperature, a ce ne bo kmalu predvsem zimske spremembe se nam utegne se fajn mascevat....
Default avatar
Na vremenske karte se žal ne spoznam:( tako da moraš to vprašanje postaviti na omenjenem forumu. Me je pa napoved zelo razveselila:)
LP A.
Default avatar
Ljubljana je bila včeraj in danes kar pošteno mrzla. Jaz si želim snega predvsem zaradi moje hčerkice. Sicer imam pa rada sneg, samo če ej dovolj hladno, da se obdrži in ne nastane koj plundra.
Default avatar
grem molt, da bo to res jupiiiiiiiiiiiiiiii*-*!
Default avatar
tudi jaz hočem sneg!

mogoče se bo smešno slišalo, ampak resnično postajam depresivna, ker ga ni... včeraj se mi je celo sanjalo, da je vse lepo pobeljeno :(
Default avatar
O, fino - jaz tudi čakam to zimo - pa ni nič! Najbolj je bo vesel pa moj sinko.
Default avatar
Pol boste pa jamrale,da ni nič spluženo in vam spet ne bo prav
Default avatar
Jaz hočem sneg.... in sem ga hotela tudi tri leta nazaj, ko sem se vozila 150 km na dan v službo in domov...

l
Default avatar
Jaz!
Default avatar
Belo govno...da bog da da ga nikoli več ne vidim...jebeš romantiko in otroško veselje,ko v grabnu čakaš,da očistijo cesto!
Default avatar
Tale zadnji me je spomnil na tisti mail, ki je krožil pred leti ko se je Mujo preselil v Kanado.

Začel se je nekako tako ... Kanada je divna zemlja, juče je pao prvi snjeg..

Ima kdo še kje to spravljeno?

lp tinca
Default avatar
:-)))

se ga spomnim, ampak nimam shranjenega. Bil je pa res dober :-)
Default avatar
EVO GA.

MUJOTOV DNEVNIK


12.AVG. Uselili smo se u našu novu kucu u Sloveniji. Tako sam uzbudjen. Ovdje je tako ljepo. Planine so prekrasne. Jedva cekam, da jih vidim prekrivene snjegom.

14.OKT. Slovenija. To je najlepša zemlja na svijetu. Lišce je poprimilo sve one divne nianse žute i narandjaste boje. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena - ah tako su graciozni. To su najlepše životinje na svijetu. Ovo mor da je raj. Volim Sloveniju.

01.NOV. Dan sjecanja (Slovenski državni praznik ). Lov na jelene ce poceti uskoro. Ne mogu da zamislim, da netko može ubiti tako divnu životinju. Nadam se, da ce uskoro snijeg. Tako je divno.

02.DEC. Nocas je pao prvi snijeg.Ustao sam i vidio sve prekriveno bijelim pokrivacem. Izgleda kao najlepša razglednica. Izašli smo napolje, ocistili stepenište i prilazni put, a onda se grudvali (naravno ja pobjedio). Kad je prosla grtalica (plug po slovenackom) morali smo ponovo da ocistimo kapiju. Koja divna zemlja. Oh kako volim Sloveniju.

12.DEC. Nocas opet snijeg.Opet je prošla grtalica i zatrpala kapiju. Ovdje je zaista prekrasno.

19.DEC. Nocas opet snijeg. Nisam mogao izvesti avto da idem na posao. Ovde je zaista divno, samo sam vec malo umoran od lopatanja. Opet jebena grtalica.

22.DEC. Ovo bijelo govno opet je padalo cjelu noc. Dobio sam žuljeve od lopatanja a i ledja me bole. Ovaj majmun sa grtalicom kao da se krije iza coška i samoceka da ja ocistim izpred kapije. Supak.

25.DEC. Sretan jebeni i usrani božoc. Još malo usranog snijega. Ako mi ikad padne u šaku ovaj peder što vozi grtalicu, ubicu ga. Mater im jebem što ne posipaju više soli po cesti da se snijeg prije otopi.

27.DEC. Nocas opet snijeg. Ne izlazim vec tri dana, samo što cistim snijeg kad god prodje grtalica. Ne mogu nigdje ici, avto se zaglavio u brdo snijega ipred kapije a i hladno je. Kažu da ce nocas pasti novih 30 centi tih govna.

28.DEC. Prognoza je bila loša. Palo je pola metra. Ako ovako nastavi nece se otopiti do ljeta.Grtalica se zaglavila i taj supak došao je kod mene da trži lopatu. Rekao sam mu, da sam vec slomio šest lopata cisteci ta govna sa vrata - što jih je on nabio i zamalo da sam mu je slomio glavu.

04.JAN. Naizad izašao iz kuce. Otišao sam do prodavnice, da kupim nešto hrane i kad sam se vracao udario kolima jelena. 100.000 tolara štete na kolima. Te jebene životinje treba pobiti. Svugdije jih ima. Što jih lovci ne pobiše više jeseni.

03.MAJ Odvezao sam kola do mehanicara. Nevjerovatno koliko su zardjala od jebene soli što je svuda posipaju.
10.MAJ Selim u Dalmaciju. Ne mogu zamisliti kako normalan može živjeti u toj jebenoj Sloveniji.