Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Stankotovi modni nasveti ...

Default avatar

Krneki

:))))))))))))))
Default avatar

alenka

To sem danes že brala! Ja, res je - včasih eni res pretiravajo. Mislim, da zdravnika zanima tvoje zdravje (saj zato prideš k njemu) in ne to kakšno "frizurco" ima kakšna. -:))))))))
Default avatar

lotus

ja super da je vprašala, tut to mormo vedit a ne !

:)))))))))))
Default avatar

karenatugor

Ah, dajte no, tega pa celo Stankotu ne verjamem, da z zanimanjem ne pogleda kak nov modni stil in dizajn. Ne rečem, da se bi mu morale sline cedit, ampak tako kot vsi opazimo zgornje frizure, valjda oni zamerkajo spodnje. Tud če so homiči ;)))))))))))))))))))
Default avatar

klara

A Stanko je tud homič?
Default avatar

mamka** miša

A si morda s tem LV mislila, da bi namesto sramnih uši privlekli k Stanku polno mednožje kresnič- mislim, da bi bil th bolj vesel.
Default avatar

karenatugor

Ne, ne, ne....kolikor vem, je celo srečno poročen, mislila sam na splošno, zato je zadnji dela stavka v množini.
Default avatar

Rosna*

LA češplja...:)))). LOOOOL Skr bna. hehehehehe, še hujša si kot Stanko:))). Ne morem se nehat režat, moj mož pa kar poskakuje na kavču od smeha. Ampak, ej, jaz imam čez par dni pregled pri Stankotu:(. Da Bog da, da se takrat ne spomnem tvojega komentarja in se ne začnem smejat po možnosti tam na uni mizi. Sej me bo kr skenslal, no:(.