Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Pravniki POMOČ- Lahko sama vložim tožbo?

Default avatar

biba222

Pravniki torej NA POMOČ Z NASVETI! Imela sem avto na leasing, ker ga ne morem več plačevati sem ga vrnila. Avto so prodali pod ceno sedaj pa so mi zaračunali skoraj prodajno ceno, čeprav sem avto oplačevala skoraj eno leto! Plačati moram v osmih(?!) dneh, če ne bodo brez predhodnega obvestila zadevo predali sodišču! Seveda bom razliko plačala (ampak pošteno)
Prosim Vas imate kakšen nasvet? Lahko sama vložim tožbo proti njim, ker so avto namenoma (da bi se okoristili) prodali pod ceno?
Prosim pomoč!
HVALA!!!!!
Default avatar

metuljčica

Tole je pa po mojem primer tudi za zvezo potrošnikov.
Natančno si preberi vse pogoje in drobni tisk. Po mojem mora biti kje natančno navedeno, kako je v primeru, da avto vrneš (sem pa prepričana, da je pogodba spisana njim na kožo). Vendar, če pogodba vsebuje nesprejemljive (oderuške) pogoje, velja za nično. Jaz mislim, da bi ti znali pomagati že kar na zvezi potrošnikov.
Default avatar

sergerg

Saj, če bodo zadevo predali na sodišču, ni treba tebi posebej tožiti, ker boš lahko že na tem procesu dokazovala svoje ... seveda pojdi hitro do kakega odvetnika.
Default avatar

majcizmajci

zveza potrošnikov slovenije - brezplačno

tožbo lahko vložiš sama - če znaš