Forum.Over.Net

Starševski čvek

nova indijska restavracija

Default avatar

tinkara

ali kdo ve kako se imenuje in kje je?? Ali pa izkušnje kakšna je hrana,postrežba,cene?
Default avatar

Vesna*

Namaste - indijska restavracija
Breg 8
Ljubljana

tel.: 01/425 0159
Default avatar

sstudentka

sem tudi jaz že gledala..na najdi vtipkaj indijska restavracija in ti bo vrglo veliko linkov tudi do komentarjev ljudi, ki so tam že bili. po spominu mislim, da ni najbolje ocenjena, ampak okusi so različni tako, da..
Default avatar

črna ovca

Kontakte že imaš, zdaj pa še izkušnje zaprisežene ljubiteljice in kuharice indijske hrane:

Hrana je čisto spodobna, vendar zaradi nje ne bi padla dol:) Izgleda tudi, da so vegetarijanske jedi boljše od mesnih. Ambient je zelo luštkan, čeprav ni ločenega prostora za kadilce, postrežba korektna, čeprav morda malenkost počasna v špicah. Cene jedi so dokaj zmerne, kar pa nadoknadijo s pijačo.

Sklep: Mi bomo zagotovo še kdaj šli.
Default avatar

iris2

Živjo!

Hrana je bila zelo pekoča, pa pravzaprav nič posebnega, ampak spodobna, meni boljša kot recimo kitajska. Cene tudi niso visoke, če se ne motim so glavne jedi tam od 1600 SIT naprej.

lp

iris2
Default avatar

črna ovca

No, midva pa sva ljubitelja pekočega, pa sva dobila čisto nepekoče...
Default avatar

muni

Še ena zaprisežena ljubiteljica indijske hrane: Namaste je prijetna popestritev ljubljanske kulinarične ponudbe. Jedi so tako tako, povprečne za evropske razmere, kaj več pa tudi ni za pričakovati. Vendar bistvo indijske hranje ni v tem, da je pekoča, kot na prvi okus komentira večino laikov, ampak v tem, da je polnega okusa. Indijska kuhinja uporablja ogromno začimb, ki pa niso vedno samo v funkciji, da je pekoče.
Zaenkrat sem vesela, da smo končno dobili prvo indijsko v Ljubljani (no prvo so sicer zaprli že 13 - 15 let nazaj); na vrhunsko pa bomo morali še nekaj časa počakati, da se ljudje navadijo in postane bolj popularna.
Default avatar

črna ovca

Se podpišem pod tole. Čeprav iz izkušenj iz podceline vem, da je veliko hrane pekoče.
Na vrhunsko papico pa bo treba še nekaj časa hodit v London.
Default avatar

Marmoljadka

končno tudi to pri nas. sem že težko čakala.
tiste, ki ste bile, je vsaj približno na takem nivoju (glede izbora in priprave jedi) kot so indijske npr. v londonu ali je vse skupaj bolj skopo?