Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Zgodba v nadaljevanjih

Default avatar

Zlataroza

Spet je leto naokoli in spet ena svečka na moji torti več. Sedim ob mizi, rahlo pijana od popitega šampanjca in zrem nekam v daljavo. Malo poetike ne škodi, ampak kakšno daljavo neki...zrem v kup umazane posode na pultu, zaprem oči in ko jih spet odprem, upam da se je posoda čudežno pomila sama. Moja močnejša polovica je nekam pobegnila ob strahu pred pospravljanjem in spet bom za vse sama. Ampak to sploh ni moja največja težava. Tista svečka viška na torti me moti. Tista, ki je lani še ni bilo in ki se ji bo naslednje leto pridružila še ena. Bojim se, da bom kmalu kot tiste stare ženske ...Da se resnično staram, mi niso povedale samo gube in ogromno celulita na moji riti, ampak predvsem izjava mojega dragega v prepiru prejšni petek, da sem zoprna baba. Prav dobro se še spomnim, kako se je rad na vseh srečanjih s prijatelji potegnil za ženske, ki so jih ostali klicali babe, da so :"babe stare in škrbaste, mi pa imamo lepe žene, ki imajo še skoraj vse zobe." Pri tem je enkrat celo užalil prijateljico Miro, ki si je dan prej pri tenisu razbila tri zobe in to poskušala skriti, čeprav nam je prej vsaj petkrat jokajoče razložila zgodbo. Kot da nismo v dobi napredka v medicini, v dobi kloniranja in vseh teh velikih umetnosti. Še dobro, da so trije, smo se norčevali in ugotavljali ali ji ni enega izbil kasneje mož, saj tri poravna zavarovalnica. Pa ji ni blo smešno, revi. In zdaj ni smešno meni, če se vrnem na temo o grdih, starih babah. Ni treba preveč ugibat, da sem ob moževi opazki popenila. Sproti bi mi lahko brisal slino iz ust, polovico pa sem tako spljuvala nanj, ko sem kričala, da baba pa že nisem! Sem seksi, lepa ženska v poznih tridesetih in tega mi nihče ne vzame. Imel je celo še toliko poguma, da je pokomentriral, da sem v bistvu že v zgodnjih štiridesetih, preden sem ga napadla s kuhinjskim loncem. Ga pa očitno še vedno privlačim, saj je že par minut kasneje svoji roki držal na mojih prsih in me poželjivo gledal. "Kaj, z babo boš sexal? " , sem ga nagajivo gledala, se obrnila in zmagoslavno pomigala z ritko na poti do spalnice, vedoč da bom od zdaj naprej zanj vedno ženska. Vsa ta avantura pa je trajala le nekaj časa, saj se je malo pred vrhuncem zaslišal nežni glas :" Mamiiii , doma sem!" Veselja je bilo konec, hitro sva se oblekla in vsa rdeča in zadihana pozdravila najino petnajstletnico, ki je ravno priša z baleta. Mala pa ni z lune, takoj je vedela koliko je ura, zavila je z očmi in z mučeniškim izrazom na obrazu izjavila (tako kot to znajo samo najstnice), da naj drugič sporočiva, kadar izvajava posteljne aktivnosti, da pride kasneje. Pa mi ni bilo preveč nerodno, naj se vidi, da se imava z očetom še vedno rada. Drugače je bilo z možem, saj je blesavo in jecljaje poskušal hčerki dopovedat, da sva menjavala žarnico. Z whatever izrazom na obrazu se je obrnila, odvrgla torbo in spet zletela skozi vhodna vrata,češ da gre s prijateljico pred blok.
Kljub moji zamišljenosti in odpiranju in zapiranju oči, je moj kup posode še vedno tukaj, jaz pa sem se medtem odločila, da ga ne pospravim. Iz principa; malo ker ne bom pospravljala za svoj 42 rojstni dan, malo ker se mi ne ljubi. Mož bo slišal prvi razlog. Odločim se, da grem v posteljo brat ljubezenski roman Victorie Holt. Izračunam, da bo mož predvideval, da bo kuhinja pospravljena nekje v uri, takrat bo prišel nazaj, torej imam točno toliko časa, da se potopim v svoj roman. Še preden pa se dobro vstanem, zazvoni zvonec na vratih. Pogledam skozi kukalo in zagledam popolnoma objokano taščo. No, lepa reč, imela bom roman v živo, le da ta ne bo po mojem okusu. Le kaj je narobe tokrat?

SE NADALJUJE
Default avatar

tutaja

Kdaj se pa nadaljuje?

A je tašča jokala od sreče ali žalosti?

:-)
Default avatar

zalika

Zlataroza - nadaljuj - lepo te prosim.

Mi prav manjka malo skupinske " tragike " o naših NAJBOLJŠIH letih.
( vi pa še seksate - bravo; no saj praznik je bil prejšnji teden - malo hmmm - praznik pa vendarle. )
Default avatar

tako

zelo dobro :D, napiši še kaj več ...
Default avatar

July

ja to mi delaj :-)))
********************************************************************************************************

Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...
Default avatar

Kniči

aha, to bo pa še pestro...
le tako naprej!
**************************
LP, Kniči

Poskrbi da dobiš, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad, kar boš dobil.