Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Zadnji dan za vloge za vračilo vlaganj v telefonijo

Default avatar

priložnostna kuharica

SAMO V VEDNOST.


LJUBLJANA - Opolnoči se bo iztekel rok za vložitev zahtevkov za vračilo vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje. Ministrstvo za gospodarstvo je v skladu z junija uveljavljeno novelo zakona o vračanju vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje dodaten javni poziv za vložitev zahtevkov objavilo 14. julija.

Tistim, ki so že vložili vloge do 7. decembra 2004, torej do roka po prejšnjem zakonu, ni potrebno ponovno vlagati vlog, je 14. julija povedal generalni direktor direktorata za elektronske komunikacije na ministrstvu za gospodarstvo Matjaž Janša.

Pravobranilstvo bo ponovno pregledalo vse vloge
Državno pravobranilstvo bo ponovno pregledalo tudi vloge tistih, ki so že dobili odločbe državnega pravobranilstva o vrnjenih sredstvih. "In če je po novem zakonu izračun ugodnejši, potem bodo dobili ponovno odločbo Državnega pravobranilstva o ugodnejši poravnavi," je dejal Janša.

Po Janševih besedah je novi zakon poenostavil določene načine dokazovanja, razširil dokazne materiale na vsa možna dokazila, s katerimi se da dokazati upravičenost. "Omogočil je tudi, da tudi tisti, ki teh dokazil nimajo, na podlagi notarsko overjene izjave in rekonstrukcije dogajanja, ki jo pa naredi Telekom Slovenije, na ta način uspejo dokazati svojo upravičenost."
Default avatar

cikla

Ali lahko posreduješ točni naslov za vloge?
Kje lahko preberem še kaj več?
Default avatar

Belisa

Ministrstvo za gospodarstvo - spletna stran.