Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

VOLČJE/BLOŠKO JEZERO

Default avatar

Sara*

Slišala sem, da nekje v daljni okolici Cerknice obstaja Volčje jezero, kjer je res lepo in baje so tam urejene celo plaže. Ko pa sem dala v iskalnik "volčje jezero", se je pojavljalo tudi kot Bloško jezero. Zdaj pa me zanima, ali je to eno in isto. Pa še to - je katera že bila tam - komentarji, mnenja - vse je več kot dobrodošlo.

Hvala za odgovor in lep dan vsem!
Default avatar

Jezero

Živjo,

Ja, gre za isto jezero. Če prideš iz LJ smeri, v Novi vasi zaviješ na levo, se pelješ skozi Nemško vas, kmalu za vasjo pa je tabla in greš desno. Jezero so v zadnjih letih precej uredili, zdaj je tam tudi manjši bar. Kako topla je voda pa ne vem povedati, a prav veliko stopinj po moje nima (če smo imeli še pred 2 tedni tu gor zadnji sneg). Mogoče vprašaj na Bloškem forumu (www.bloke.si in potem na forum).

LP.
Default avatar

mami+

bila lani in je bilo prav luštno. Ampak takrat ni bilo kaj dosti ljudi. Mogoče podobno Rakitni, vendar manjše. In prav zato meni lepše. smo pa jedli gozdne jagode, lovili baby žabice, hranili račke, videla pa sem tudi nekaj ribičev.
Kot vem pa so domačini jezni na župana, ki je zabetoniral del obrežja in ga spremenil v plažo.
Default avatar

Sara*

Hvala za vaše hitre odgovore. Bomo šli pogledat, kako je.

LP
Default avatar

mc artur

Voda je kar topla če se notri kopajo tudi ženske in otroci ob 17 h ko sonce jejna in začen pihat. Je pa grozna gužva bila v nedeljo....mogoče zarad bloškega odmeva ?
Default avatar

Zanima me

Mi smo bil nekih 14 dni nazaj. Okolica je zelo lepa in urejena. Res krasno za oddih. Poleti se bomo se vrnili.
Vse ostalo pa sepa.
Predvsem postrezba. Dve popolnoma preobremenjeni natakarici, en fant v kuhinji... Mi smo na pijaco cakali dobrih 20 minut. Pa se to smo potem dobili dobesedno vrzeno na mizo... Pa niti ni bilo tako poceni.

Me zanika ce je kdo prespal v njihovem parku? Nas zanima za poleti.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net