Starševstvo in vzgoja

Odgovarjajo: mag. Nataša Durjava, EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka • prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

TALNE OBLOGE

Default avatar
Tema sicer ne spada sem, pa vem da imate tudi ve izkušnje s tem.
Zanimam se za talne obloge in sicer za dnevni prostor. Vem, da so bile včasih te obloge (tekstilne) raj za pršice in prah. Po internetu sem opazila, da se dobi nekaj novega in boljšega. Ali kdo to pozna oziroma ve kaj več okrog tega. In če mogoče veste, kje imajo najboljšo izbiro.

Hvala.
Default avatar
Premalo si napisala kaj iščeš. Ali že imaš nekaj v dnevnem prostoru in bi rada samo čez dala - kakor tepih ali pa bi imela čisto na novo oblogo?

Če so obloge za pregrnit in če so dlakaste strukture (tepihi, tapisomi, itisoni,....) se tam gotovo nabira prah. Drugače pa imaš veliko izbiro talnih oblog: parketi, laminati, topli pod, linolej,..... Vse lahko čistiš z vlažno krpo.

Lp, Ela S
Default avatar
Mi imamo v dnevni sobi itison in moj mož ne odstopa od tega, ker pravi, da moraš pri parketu ravno tako imeti nekaj, recimo tepih. Saj ima po svoje prav.
Za te tekstilne obloge po katerih sprašuješ se pozanimaj pri Balohu v Trzinu- obrtna cona ali pa v BTC v Eko stilu, mislim, da je hala E, to je stavba nasproti Emporiuma.

Moderatorji

mag. Nataša Durjava , EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka
durjavaN
prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije
Zavod Pogled
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic