Starševski čvek

Blejski vintgar

Default avatar

mamapetra

Ojla!

Se da iti v Blejski vintgar z vozičkom? Morda kdo ve cene?

hvala
Default avatar

nataššša

zadnjič je blo po televiziji....mislim, da je reku 600 SIT. Je pa tko....z vozičkom iz izkušenj vem, da se sicer en cajt da, pol je pa nekej poti dejansko potka skozi korenine dreves oz. pot, ki spominja na pot skozi gozd in tam bi mogla voziček nesti, kar te bo totalno zmatralo. Mislim, da ni priporočljivo...skratka, dej raj otroka v nahrbtnik, bo lahko veliko več opazoval in tudi bolj varno je.....
Tlele imaš film o vintgarju pa si malo oglej....(joj kje so tisti časi, ko sem z možem hodila tja na sprehod zaljubljencev, sedaj pa dva mala otroka....kje mam pa cajt.......
Upam, da sem ti pomagala......

http://www.burger.si/TriglavNationalPar ... intgar.htm
Default avatar

Neja1

Z vozičkom se ne da. Lani smo našega malčka nosili na ramenih, pa je bilo zelo spolzko in me je bilo kar malo strah. Priporočam nahrbtnik. Je pa zelo lepo, naš takrat dveletnik, je neznansko užival.

LP Neja
Default avatar

AnaAna

Z vozičkom se ne da, res je.
______________________________________
Spet se mi je na bolš poslabšal;).
Default avatar

Natassa

Z vozičkom se absolutno ne da. Če ga boste nosili v nahrbtniku, je morda dobro, da imate strehico, ker s sten kaplja.

Raje počakajte, da malo dete zraste.

Natassa
Default avatar

barbara*

zaradi par kapel pa res ni treba čakat da otrok zraste :))) ... ene ste res ful smešne :))


V vintgarju je ful lepo ... ko prideš do konca se ne vračaj po vintgarju nazaj ampak zavij po stopnicah gor tam prideš do neke picerije oštarije al kako že ... in takoj za tisto ošterijo obrneš po potni nazaj desno in se nad vintgarjem vračaš po gozdu nazaj ... super lepo je tam ... na koncu greš še čez pašnike bos (poleti) in zaključek izleta je res fantastičen ... spodaj v vintgarju truma ljudi ... zgoraj pa greš po potki sam ... nikjer nikogar.

otroka pa res v nahrbtnik.

B.
Default avatar

Svea*

Heheh, zaradi nekaj kapelj pa se res ne bo stopil...
B, hvala za idejo... Ze doooolgo nisem bila v Vintgarju..ampak naslednjic bom pa poskusila to pot nazaj.. Hvala! Pa pozdrav! S.