Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

kje dobiti "normalne" čevlje

Default avatar

Želva17

se mi zdi, da prodajajo samo še balerinke, superge in natikače... kje bi se dalo dobiti čevlje, ki se podajo h kavbojkam in kakšnim boljšim hlačam?
...pa da niso ravno za "stare mame" :) ...
Default avatar

Rakica7

Jaz sem prejšnji teden malo gledala v La Skarpi. Ma je blo kar nekaj, no, glih zmišljevat si nisem mogla preveč, res. Tale moda čevljev je pa tudi meni mim; ni da ni:-))
Default avatar

tačka

jest ti jih prodam, nizek temno moder mokasin št.38 Antonio de luca kupljeni v Massu ,ugodno , cel usnjen
Default avatar

mademoiselle Adele

Kaj pa imate proti balerinkam in podobnim čeveljčkom? So res udobni in meni so tudi lepi. Veliko bolje to kot pa kakšni špičaki, ki mi sploh niso sedli, tudi ko so bili najbolj moderni.
Default avatar

karta

hm, čudno, jaz pa vedno najdem tud normalne čevlje za pod kavbojke, v massu večinoma... majo zmer najmanj 5 modelov k so mi všeč.. res pa je, da nisem zbirčna :) balerink pa špičakov pa tud jst ne maram - že lepe mi niso, pa še mal širšo nogo mam, pa mi itak nč ni prov..
Default avatar

danajana

Jaz sem ene našla v Turbo Shchuss-u v City parku. Drugače pa imajo za moj okus lepe tudi v Mass-u, v La-Scarpi pa kupim kdaj pa kdaj kaj za otroka.
Default avatar

Cinija

Hm, balerinke in okrogli čevlji so lepi na mladih deklicah. Posebej na večjih in težjih ženskah pa so tako infantilni. Špičaki nasprotno polepšajo nogo.
Default avatar

gobica

Sem pristašica martensk in yellow caba, včasih dobim kje kakšno staro zalogo po smešnih cenah... Ta fincena moda v zadnjem času res ni zame. Na srečo so zdaj moderni športni sandali, so sicer dragi, ampak bom že kje zbrskala kakšno varianto po normalni ceni.
A je pod Emporiumom še Massov diskont, kjer so imeli stare modele? Tam se občasno najde kaj primernega.
Default avatar

BarbyAl

ja.