Forum.Over.Net

Starševski čvek

Igea - proda katera?

Default avatar

Galaksija

Večkrat berem kritike, kakšen jajc da je Igea pa da bi jo takoj dali stran, meni se je pa ravno pokvaril vodni sesalec (en drugi) in bi jo rada imela.
Proda katera za razumno ceno, da ji ne bo stala v kotu?
Default avatar

maj*

Ojla!
Jaz imam tovrstni sesalnik in ga seveda tudi ne prodam povem pa ti da ti ne bo žal če ga boš kupila imaš sedaj akcijo in sicer za 80.000 sit in je zakon.!
lp
Default avatar

m

Ne, Igea ni za 80.000, ampak za 160.000, ker pa je v akciji, dobiš kar nekaj stvari zraven zastonj. Tisti, za 80.000 pa je Batagel Idros. Še boljši pa Batagel Val Eco (novost) in sicer za 98.000.

LP
Default avatar

m

Aja, akcija pa je pri Batagelu. Pokličeš jih in če si se že odločila, ti ga pošljejo, ali pa ti pošljejo koga domov, da ti sesalnik, ki te zanima predstavijo. LP
Default avatar

Galaksija

Ja, to vem, da ti sesalec prinesejo domov. Se mi pa zdi, da je navadna Igea okoli 120 jurjev, tista nova Praktic je morda 160.
Ampak 120 jurjev za drugi sesalec ravno ne bi dajala (še pol toliko za rabljenega komajda), zato ponavljam poziv. Je kateri toliko odveč, da bi ga prodala?
Default avatar

Fluri

Sem ti pisala na mejl.
Default avatar

liu

Ja...ampak Igea je samo Igea Praktic, kolikor vem, samo Igea ne obstaja. Je pa v akciji Batagel Idros, ki je znižan iz 125.000 na 80.000 (vberjetno misliš tega). Vem pa, da veliko ljudi pač reče sesalnikom od Batagela kar Igea. LP
Default avatar

Galaksija

Igea je lahko navadna Igea (prvi model), Igea Compact ali Igea Practic - torej trije različni sesalci tako na videz kot tudi na tehnične karakteristike.
Default avatar

AnaAna

Jaz prodam ZIPa. Meni je čisto mimo.
______________________________________
Spet se mi je na bolš poslabšal;).
Default avatar

maj*

Oj!
Akcija je bila mislim da do konca meseca februarja je bil pa to sesalnik ki je v rdni ceni 120.000sit tako da jebil res znižan. Z boljše informacije pa raje pokliči na batagel v Postojno in ti bodo vse povedali.
lp
Default avatar

nitty

midva sma kupila batagelovo igeo compact ali practic (se ne spomnim točno:-) v batagelovi trgovini v novi gorici (bile so po vsej sloveniji do konec decembra)... zdej mislim, da bi blo najboljše poklicat v postojno!
uglavnem kupila sma tega, ker je najboljši, če je kod alergičen na pršice in to... dala sma pa ene 120.000 - v akciji! sma zadovoljna!!!!!

če slišim za koga, da ga prodaja ti sporočim... ampak zaenkrat so bili vsi, ki jih poznam zadovoljni!
LP!
anita

____________________
<http://nitty.moj-album.com>