Starševski čvek

Kranj-kateri vrtec??

Default avatar
Pozdravljene!
Zanima me kako ste zadovoljne s kranjskimi vrtci, mi mogoče kakšnega priporočate?? Doma smo namreč izven Kranja, tako da pridejo v upoštev vsi vrtci v Kranju.
Hvala za inf.

lp
Default avatar
Jest sem sicer iz Tržiške občine, vendar vozimo otroke v vrtec Duplje, ki spada pod vrtec Naklo. Nam je praktično, ker je na poti v službo. Enkraten vrtec. Ves čas so zunaj, imajo ogromno raznih dodatnih aktivnosti že v sklopu programa, pa tudi izven, vendar nekatere le za otroke nad starostjo štirih let. Imajo razne oglede kot so gasilci, lutkovne igrice, pred novim letom so si odšli pogledat okrašen Kranj, hodijo plavat, smučat, sankat, ogledajo si obrti v občini Naklo, kmetije, razne občinske prireditve... skratka res so zelo aktivni. Najbolj pa mi je všeč to kar sem že precej omenila, da so veliko zunaj. Imajo veliko zunanjih površin, pa še na vasi so, tako da je vse blizu. Imajo dva razreda od 2. do 4. leta in pa od 4. pa do šole. Razredi so sicer precej veliki, saj je v njih nekje do 16 otrok vendar niso nikdar tako polni. Mene je to sprva malo skrbelo, ker sta bila prej v vrtcu v Tržiču, kjer so razredi majhni- v njih je komaj po deset otrok, vendar sta se enkratno ujela tudi v večjo skupino in ni nobenih težav. Trenutno mislim da bi še vzeli v to starejšo skupino, kajti mlajšo smo dopolnili ravno mi z mojima dvema.
Za druge Kranjske vrtce nevem, je pa moževa žlahtnica vpisala svojega otroka v en vrtec, ki ima celodnevni program, kajti oba delata v glavnem popoldne, tako da so otroci tam mislim da do osme ure zvečer. Meni to ni preveč všeč, vendar vsak se odloča pač po svoje in kot ve in zna. Lahko se pozanimam kateri vrtec je to. So pa prej imeli otroka v vrtcu na Golniku in so bili zadovoljni, vendar je ona menjala službo, tako da se je pač situacija tako zasukala, da so ga morali prestaviti.
Default avatar
Najbolj fajn je vrtec pri OŠ Simon Jenko.

LP
Default avatar
To misliš vrtec v sklopu OŠ ali si mislila Kekec??
Default avatar
Hvala za izčrpno poročilo, žal Duplje in Golnik ne prideta v upoštev, ker je predaleč.
Default avatar
mi imamo fantiča v Kekcu, drugo leto pa gre tja tudi naša punčara. smo zadovoljni.
Default avatar
Vrtec pri OŠ. Kekec nam ni ustrezal iz več razlogov.
Default avatar
kaj pa živ žav?? ali biba??

lp
mihana