Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

A je katera sploh zadovoljna?

Default avatar

silvy

Berem spodnje poste, kako se ene dobesedno prepucavate katera je večji revež in me zanima tole: A je še kje kakšna, ki ji ni za jamrat, ki je zadovoljna s svojim življenjem, možem, otroci, službo, finančnim stanjem, odnosi s starši ... skratka, katera lahko reče, res mi nič ne manjka.
Seveda bi vedno lahko bilo boljše, ampak tudi, tako kot trenutno je, je več kot odlično.
Jaz lahko, še katera?
Default avatar

Žogica Nogica

S svojo družino sem zadovoljna, s službo in plačo največkrat tudi :))), s prijatelji tudi,... :))) No, ampak ne pašem v tvoj klub, ker imam PREVEČ kil. :)))

Sicer se pa strinjam s tabo. Vse preveč je jamranja in gledanja v piskre drugih. Precej se jih pa niti ne potrudi, da bi jim bilo lepše in lažje. Ah, ja...

En lep pozdrav od mamice, ki ravno kuha pečenice, kupljene v Šparu za dobrega jurja. :)))
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney)
-------------------------------------------------------
Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)
Default avatar

zn

Jaz nič ne jamram čeprav se je slišalo drugače.Sem zadovoljna da smo toliko toliko zdravi imamo se radi in uživamo vsem pa čeprav z manjhnim dohodkom.
In to je meni dovolj.
Default avatar

štumfek

Vedno se najde nekaj s čemer nisi zadovoljen. In vedno si lahko polepšaš dan, če pomisliš na kako svtolo točko v tvojrm življenju. :)
Default avatar

zn

Denarja je pa tako ali tako zmeraj premalo.Velja za vse.Tisti ki imajo dovolj in tisti ki ga nima.Vsak pa je včasih nezadovoljen s kakšno stvarjo.Če pa preveč lepo pa se ti to prav kmalu podere.Zato uživajte kolikor morate in ostanite pred vsem zdravi,saj je zdravje največje bogastvo,če tega ni ti denar ne pomeni popolnoma nič.Se strinjate.
Default avatar

j6534

Tudi ko se na človeka zgrnejo težave se mora zavedati: NI TAKO TEMNEGA OBLAKA; DA NE BI IMEL VSAJ SVETEL ROB. Pretežno zadovoljna.
Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.
Default avatar

trata

Zadnje čase sem ful zadovoljna (no saj tudi prej ni bilo velike krize). Imam (največkrat) super moža, še bolj super otroka, ravno prav kil, avto dela, sita sem, oblečena tudi ne preveč slabo, končno sem dobila prvo službo, ki mi je pisana na kožo, denarja je sicer vedno premalo, vendar za nas tri z vsem "posladki" dovolj... Kaj še? Aha prijatelji- jih je malo, a so solidni, svoje starše vidim premalokrat, moževe prevečkrat, pa se tudi ne bom pritoževala :)) Ne vem no, moje življenje se mi trenutno zdi prav solidno.
Default avatar

mama2831

Nimava bajnih plač, imava samo en avto in minus na obeh TR. Imava ogromen obrok kredita in kup položnic.

Vendar smo nadpovprečno srečni, ker imava dva zdrava otroka, ker se imava in imamo zelo radi in ker imava prijatelje in sorodnike, na katere se lahko zaneseva. Aja, tudi službi sta zanimivi, pa svoje veliko stanovanje z vrtom imamo, tako da res ne vem, kaj bi hotela še več...

Morda bi lahko komu podarila nekaj kilogramov, ampak morda bi jih potem pogešala!
Default avatar

Škratek solatek

Ja, jaz, z vsemi ++++kilami vred :))) Če bo tako ostalo nadaljnih xy let, ne bom imela nobene pripombe. Tudi dnarja mam glih prav, ne preveč in ne premal :))
Default avatar

Nina P

Jaz - 100%.
Nina
Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.
Default avatar

[email protected]

Moje življenje je trenutno super, sem na porodniški (kaj lepšega) imam krasno šestmesečnico, ki nič ne spi, zelo dobrega in ljubečega moža, dobre in zlate starše, samo denarnica je prazna in na kartici ogromoooozanskiiiiii -----------------------, ampak se tolažim s tem, da mi vsaj ukrasti nima kdo kaj, vse ostalo pa res štima! hvala bogu!
Default avatar

helouvin

Nikad nije bilo tak, da ne bi bilo nekak.:-)))))))))))Zadovoljne smo lahko s tem, kar je zgoraj našteto, a se vseeno potem zasekiramo zaradi česa drugega, lahko da se potem bojimo, da bomo to vse izgubile.

Ljudje smo izjemno prilagodljivi na dano situacijo, razen tistih z depresijami smo v povprečju, gledano od rojstva do smrti, vsi enako srečni oz. nesrečni.
Default avatar

Rakica

Jaz pa za slabega jurja - 3 pečenice pri sosedu že ob 12. uri. So bile mnjam. LP
Default avatar

Anika

Z družino zelo zadovoljna, s službo nezadovoljna, na srečo še kar zadovoljna s plačo (čeprav se ne bi branila večje :-)) ), z zdravjem kar zadovoljna, s prijatelji zadovoljna, mogoče malo nezadovoljna, ker bi že kooončno radi večje stanovanje.

lp
Default avatar

kokos

Še ena, ki je zadovoljna s svojim življenjem. Nič ne bi zamenjala, oziroma spremenila.
Default avatar

loti

No pa smo tam - ko postaviš kakšno tako vprašanje smo pa vsi zadovoljni.
Jaz pa ne!!!!!!!!

Zjutraj bi najraje dedca fentala, ker meditira v kopalnici, potem otroke, ki me čakajo na kavču in si niti pripravljenih oblačil ne znajo obleči. Pridem v službo in mi crkne računalnik, po telefonu mi težijo in vsi rabijo nekaj nujno.......
Telefonira mi učiteljica in pove, da mlajši zopet ni prinesel naročenega. Doma zažgem kosilo ker prepričujem taščo, da bomo zvečer prišli na obisk.
Maček mi je ponovno razbil vazo...............

Ja srečna sem. Danes pa res, ker smo po pici na domu ležali na kavču in gledali Asterixa.
Default avatar

spela

se ne strinjam. :-(
Default avatar

jazzi

Jaz tudi lahko...
Default avatar

š[email protected]

Žal ne. Ker neskončno hrepenim po dobri službi in temu, da se ne bi tresla za vsak tolar :( S 60 tisoč moje porodniške in moževo podpovprečno plačo se res ne moremo hvaliti :( S tem, da sem se v vseh delovnih letih vedno trudila, z novo nosečnostjo čakala na nedoločen čas, ki pa ga ni in ni bilo, nato zaradi nosečnosti izgubila službo, čez dva dni otroka - ne vzemite tega kot jamranje, želim povedati samo, da trudu ne sledi vedno uspeh.

Sem pa zadovoljna z vsemi ostalimi življenjskimi izkušnjami in dejavniki, ki niso materialne narave. Vključno sama s sabo.

čao
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~