Starševski čvek

Moj prvi roditeljski sestanek

Default avatar
Ravnokar me je klicala gospa iz vrtca in ker bo naš ta mali s 1. septembrom začel hoditi v jasli ... he he ... bomo imeli v ponedeljek RODITELJSKI SESTANEK. Moj prov 1. roditeljski sestanek ... :))))))) Kok mi je to luštno ... Komaj čakam ... :))))) Haha ... a ni to res fajn, no ... :)))
Default avatar
čestitam
Default avatar
Mi gremo tudi... čeprav gre mala šele januarja v vrtec. Tudi meni je hecno in komaj čakam... Upam, da ne bo težav z boleznimi, kaj... Držimo pesti, da bodo malčki uživali!


Tajna30
Default avatar
:))) Jap ... upam, da ne bo preveč bolezni ... :))) Sicer tu pa tam lahko kak blažji prehlad, da bo mami lepo na negi in bomo mal uživali doma ... ;))) :))) ... drugače pa sam zdravje ... :))))))))


Joj ... hihi ... se mi kar smeji. :)) Pa se spomnem, kako sem jaz, ko sem bila še v šoli, strašno trepetala, ko so moji šli na roditeljski sestanek ... ... :)))
Default avatar
Lepo :)))

V kateri vrtec bo pa šel sinček? Kaj si ga kaj na uvajanje vozila?
Našo zaenkrat pazi moja mama, ma sem razmišljala, da bi jo dala vsaj za 4 ure, da jo malo razbremenim (mamo namreč).

Uspešen vstop v vrtec in čim več zdravja!ž


LP,Kristi*
****************************************

Prijatelji ne živijo samo v harmoniji,
kot pravijo nekateri,
temveč v melodiji.

(Henry David Thoreau)
Default avatar
Upam, da ti bo ostal v lepšem spominu kot meni moj.
Jaz sem bila totalno razočarana nad povedanim in žal je praksa vse potrdila.
Default avatar
Lepo Bugnavilea, jaz pa sem imela v maju zadnji roditeljski sestanek za hčero. Veš, kako hitro zrastejo. Uživaj.
Default avatar
V kateri vrtec si ga vpisala - saj si iz Gorice, ne?
Default avatar
Ma v Mojco ga bom dala ... Zaenkrat se nismo še nič uvajali ... s 1. tako ali tako začnem jaz dopust ... bova mal 1. pa 2. šla tja, da spoznamo okolje ... potem en teden na morčke ... in ko pridemo nazaj sem še en teden na dopustu in takrat bo pravo uvajanje ... :))))

Upam, da bo vse O.K. Ampak glede na to kaki ciganček je naš ta mali ne dvomim, da bo užival ... :)))
Default avatar
:(( Jah ... jaz sem bila že nekoč v jaslih na dnevu odprtih vrat (ene 3 ali 4 mesece nazaj) in so se mi ženske v jaslih full full dopadle in tako lepo so delale z otroci in vsi so bili tako lepo pridni (pa glede na otroke, ki so bili tam - slučajno sem jih par poznala - so taki, ki so bili doma zihr scartani) ... ne vem .. mislim, da bom kar zadovoljna z jaslimi. :)))
Default avatar
Huh ... ... ja ... saj se mi zdi, da bo tudi nam sedaj kar bežal čas. Že teh 14 mesecev je odletelo mimo v trenutku ... ...
Default avatar
Ja ... sem z Gorice ... Hodil pa bo v Mojco (jasli). Baje, da je sicer v Kekcu še en jaslični oddelek, sam mi ga je ta tajnica, ki vpisuje v vrtec, odsvetovala.
Default avatar
Problem Kekca je v tem, da stavba ni obnovljena. Govori se tudi, da naj bi ga zaprli (ampak o tem se govori že nekaj let), zato ga ne obnavljajo.