Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

varna hiša

Default avatar

help

Ima kakšna mamica izkušnje z odhodom v varno hišo? Postavila sem že vprašanja na forumu Varna hiša pa mislim, da bom tu hitreje dobila kakšno informacijo. Moja vprašanja:
- ali lahko sama uredim vse v zvezi z zamenjavo vrtca za otroka
- kam lahko dobivam pošto, glede na to, da je moje stalno prebivališče v okolici Ljubljane in je naslov Varne hiše tajen
- kje lahko parkiram vozilo, ker me bo moj mož, s katerim sva v postopku ločitve, sigurno zasledoval in bo s tem tudi odkril lokacijo varne hiše
- kaj naredim v primeru, da pride v službo ter me nadleguje in zasleduje.

Prosim za čim več vaših izkušenj. Hvala.
Default avatar

barbi 2

Glede pošte ti lahko pogam. Greš na pošto kjer ti zdaj dostavljajo pošto, tam poveš da bi rada da pošto ki je naslovljena nate prepošiljajo na tga in ta naslov(dobiš obrazec za izpolnit kam naj ti pošiljajo), tam kamor pa naj bi ti pošiljali pa so lahko urediš da ti pošto hranijo poštno ležeče in jo hodiš osebno iskat sama na pošto ali pa si odpreš poštni predalček. Če ima pa varna hiša kako drugače urejeno ti bodo pa povedali ker ti bodo pomagali. Vse dobro.
Default avatar

gimi

Andreja je v enem postu napisala telefonsko številko varne hiše oz. gospe, ki je zaposlena v varni hiši, morda bi se pozanimala direktno pri njej?

Šlo je za temo o pomoči mami, zbiranje oblačil, pohištva, posode, ipd., tema je bila junija, če se ne motim. Če z iskalnikom ne boš našla, povprašaj Andrejo.

Srečno!
Default avatar

Andreja

Podrobne informacije o delovanju varne hiše dobite:

080 11 55 SOS telefon, po 12 uri dalje
031 736 726 Društvo za nenasilno kominikacijo

na telefonski številki Varne hiše Gorenjske 051 200 083


Oni vam bodo tudi najhitreje in najbolj točno odgovorili na vsa vaša vprašanja in dileme. Kar potrebujete je nekaj volje, da spremenite svojo situacijo na bolje, potem pa boste z njihovo pomočjo naredili vse korake.

Le pogumno in ne ustavljate se ob teh, sicer pomembnih, vendar ne življenjsko pomembnih ovirah.
***

Problemov ne bomo rešili z istim načinom razmišljanja, kot smo jih ustvarili.
Albert Einstein


Stojim Vam ob strani.