Starševski čvek

Kamp Straško

Default avatar
Pozdravljene,

približuje se poletje, komaj čakam:) in doma premišljujemo, da bi se letos z družino (majhni otroci) odpravili na Pag, bolj točno v kamp Straško. Vesela bi bila vsake informacije. Tiste, ki ste že letovale tam, kakšni so vaši vtisi, kako je urejena plaža (pesek, mivka,...), kako je kaj poskrbljeno za otroke, kakšne so sanitarije.... Čim več informacij, lepo prosim.

Lep dan še naprej, pa čeprav je zunaj bolj oblačno :)
Default avatar
plaža - na tekstilu veliki kamni; sicer zaobljeni ampak mali otroci imajo težave s hojo po njih
na FKK od skal, betona do nekaj mini zalivčkov tudi "za otroke"
otroci - imajo sicer nekaj malega igral, ampak je vse bolj tako tako; ni, da bi obešal na veliki zvon. Več kot igrala odtehta dobra družba
sanitarije - tiste, ki so že prenovljene, so bogovske - še nisem videla tako dobrih (razdeljene na ženski, moški in otroški del - z mini WCji, s prostorom za nego dojenčkov, nizkimi umivalniki; predvsem pa so bili vsaj lani zelooo čisti)
sence kolikor hočeš
gužva- kakor si izbereš območje; lahko si nagužvan kot riba v piksni, lahko pa komaj vidiš do prvega soseda (ajde, mal pretiravam)
trgovina - v kampu, ampak v glavnem vsi hodijo v Novaljo
"ringlšpil" pri odcepu za kamp ob glavni cesti (lahko greš z avtom tja ali na malo daljši sprehod)

LPM
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru.
Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.
Default avatar
Tudi mi nameravamo tja...Bili smo že v kampu Šimuni na Pagu (takrat sicer nisva imela otroka, ampak zdelo se mi je super, predvsem plaža-drobni kamenčki in mivka, morje zelo čisto). Me zanima, če je kdo že bil v obeh kampih, kateri je boljši?
Default avatar
Lani smo bili v FKK delu kampa Straško. Ta se dotika tekstilnega dela, tako, da smo vse videli. Imeli smo krasno parcelo, z dovolj prostora. Sanitarije so bile čiste, tople vode iz bojlerjev, pa vsak dan premalo.Dvakrat je zmanjkalo tudi el. toka.Trgovina je le ena in to je katastrofalno.Plaža je bila v redu. Toda na tekstilni del ne bi šla nikdar. Tam je bila taka gneča, da je to obup. Zvečer se je vsepovsod slišala glasba-iz avtomobilov, s šotorov, prikolic-NOBENEGA MIRU. Če bi hotel mir, bi se morda moral pomakniti proti ograji, tam pa je spet promet.Res dobro premislite, preden se odločite. En dan smo šli na izlet v kamp Šimuni.Bilo mi je zelo všeč, toda bilo je zelo polno, tako, da mislim, da bi bilo bolje prej vprašati, če je kaj prostega.Dada
Default avatar
Bili smo že v obeh kampih.

Kar se urejenosti kampa tiče je Straško daleč spredaj, kar pa se plaže za mulčke, pa Šimuni na Pagu nimajo konkurence. Res pa je, da je vsaka peščena plaža popoldne kot ena blatna brozga - tudi Šimuni niso izjema pri tem. Je pa zato sosednji zaliv kamnit.

LPM
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru.
Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.
Default avatar
Meni je blo v Sraškotu všeč. Full senčke, na FKK na take strašne gužve, morje čisto, plaža ok. Je pa res da je bila lani (avgusta) na tekstilu full gužva. Ampak kje pa avgusta ni gužve??
Default avatar
Kaj misliš pod urejenost daleč spredaj? Misliš pred Šimuni? Bi tudi mi šli, pa še nismo bili, le na netu smo si ogledali, kar smo našli.

Hvala in lp.