Starševski čvek

Mož me vara... z mano!

Default avatar

pretresena

Poročena sva 5 let, imava dva čudovita otroka. Mlajši je še zelo majhen dojenček. Odkar sem prvič rodila, najina zveza ni več to, kar je bila. Zadnjih nekaj tednov pa sem dobila občutek, da me mož vara (ženska intuicija pač). Zatrdil je, da ne in verjela sem mu.
Da popestrim najino spolno življenje, sem napisala dve erotični zgodbi in mu ju poslala na njegov e-mail. Za popestritev sem naredila eroticen e-mail na yahoo-ju. Nisem se podpisala, saj sem mislila, da bo takoj vedel, da sem to jaz.

Kako sem se motila! Mož ni niti pomislil name in se takoj zapalil za žensko. Vztrajal je, da se mu predstavi. Meni pa ni dalo miru in mu nisem povedala resnice. Rekla sem, da sem ena, ki ga je spoznala pred leti in še vedno sanja o spolnosti z njim. Upala sem, da se bo ustrašil. Pa sem se spet motila! Moj mož je bil iz e-maila v e-mail bolj zagret. Sicer ni direktno rekel, da bi rad spal z njo (z mano), ampak je vztrajal, da se dobiva. Ni povedal, da je poročen. In tako sva si dopisovala, vse mi je zaupal in mi odpisoval tudi večkrat na dan!
Potem sem mu enkrat napisala, da sem nekje izvedela, da je poročen. Priznal je in rekel, da ne smem nobenemu povedat, da si dopisujeva. Rekel je, da ni srečno poročen in, da je z ženo samo zaradi otrok.

Malo je priznal svojih spolnih fantazij in potem jo (me) je povabil na kavo. Pravi, da zaenkrat samo na kavo. In tako sta (sva) dogovorjena za jutri. Izbral si je uro med delovnim časom.
Ker sem seveda točno vedela, kakšne namene ima, sem ga čez dan (kot žena, ne v e-mailu) vprašala, kam gre jutri, pa si je vsakič nekaj izmislil.

Zdaj pa že cel dan hodim po stanovanju kot kak zombi. Moj mož me namerava prevarat. Z mano. Še zdajle, pred spanjem, ji (mi) je napisal mail. Seveda se jutri ne nameravam prikazat na dogovorjenem mestu, ker to pa ni več izvedljivo.

Sama sem rinila v to, ne? Ko sem videla prvo njegovo reakcijo, sem morala iti do konca, da bi videla, kako se bo obnašal. In on misli iti do konca! Tokrat ne bo šlo. Kolikokrat pa mu je že uspelo ali pa mu še bo?!?
Kako naj mu še zaupam?
Najraje bi ga zapustila, pa me je strah, kako bom preživela z dvema otrokoma (po porodniški me služba ne čaka več). Sploh zdaj, na začetku (nekaj tednov po porodu) je zelo naporno.
Po drugi strani pa imam občutek, da sem ga zasovražila. Nič se mi ne zdi huje kot prevara!

Svetujte mi, prosim!
Default avatar

lily

Hej, to pa si se res zapletla! Samo ne reci, da nisi ti čisto nič kriva. Prvič: nič te ni prevaral, povabil te je na kavo, nič več kot to. Drugič: priznaj, ko si dopisujemo po mejlu, večkrat precej bolj "flirtamo" kot v živo, to je v naravi stvari, jaz si včasih s kakim prijateljem tudi izmenjujem malo bolj dvoumne mejle, oba veva, da hodiva po robu, ampak besede pač izginejo v veter. Tretjič: kako je lahko šele on hud, da si ti ves čas zavestno, premeteno, hinavsko vodila igro, ga preskušala in skušala.

Ti čisto po pravici povem: jaz se tega ne bi šla. Imam čisto ok zvezo, ampak takšnih igric mačke z mišjo se jaz ne bi šla. Da mu ne zaupam povsem? Najbrž res ne, tudi sama ne vem, če se ne bi v podobnem primeru zapletla v kak mali virtualni flirtek. Ki ne boli, lahko pa polepša dan.

Moj nasvet: izgini kot njegova dopisovalka, ukini svoj mejl naslov, ne dotikaj se ga več, ne kliči hudiča. In nikar ga zdaj zaradi tega ne sovraži in nikar ne misli na to, da bi ga zapustila. Kristus, nekaj tednov po porodu, ali veš, kakšno štalo ti še delajo hormoni?!! Naslednjič pa izpelji erotično poživitev malo bolj naravnost in neprikrito. Bo še bolje delovalo.
Default avatar

katarinica*

Jaz bi pa prišla na dogovorjeno mesto. Zagotovo. In uživala v njegovi faci. Ok, sej obstajajao internetna prijateljstva, samo tukaj se dogaja že kava. In nisi ti kriva. Če sam ne bi bil pripravljen na to, ga ne bi mogla prepričat.
Default avatar

Vida

Jaz bi naredila isto-šla bi na dogovorjeno mesto. Samo tako bo tvoj mož dobil zasluženo opozorilo. Ker če tega ne boš naredila, bo on iskal naprej in ti ne boš to vedela, in bo zadevo tudi 100% realiziral.Dobro, da si izvedela prej, to da se hoče dobiti z ženskami.Zdaj še lahko ukrepaš in malo tudi zaigraš na karto očetovstva -češ-kako more biti tak do tebe, ko si mu ravno rodila otroka!!!
Default avatar

Ari

Vsekakor pojdi na zmenek,obleči se ,urihtaj,depilliaj,erotično spodnje perilo in pojdi.Videla boš da bo to šok toda ti igraj naprej,zapelji ga tako kot si ga na prvem zmenku najamita si sobo v hotelu in naj fantazija dela za vaju.
Ker stem da je priznal da je s svojo ženo le zaradi otrok je vajin zakon v krizi.Ti si tista ki bo vrnila ogen v zakon .Naredi to ,nebo ti žal .
Uživajta in sporoči kako in kaj.
Default avatar

hem

Joj, sploh si ne morem predstavljati, kako ti je. Zame je to že dokaz, da te je pripravljen prevarati. Ni važno v kakšnem stanju je zakon, takih zadevic si odrasli pač ne bi smeli privoščiti. Pa saj nismo več v puberteti. To, da se je pripravljen srečati, že kaže na to, da ne gre le za pogovore.... Pa saj ti to vse že veš. Vem, da ti je težko, da ne veš, kako naprej,... Jaz bi se poskusila pogovoriti. Rešiti, če se še kaj rešiti da. To je zadnji trenutek. Če na srečanje ne boš šla, pa mu povej, da vse veš. Ne se prepirati. Povej mu, da se ti zdi to nedopustno in da če je pripravljen še kaj storiti, da zadevo popravita prav, drugače pa...

Res upam, da se bo končala vredu in da se bosta nekoč temu še smejala. Veliko sreče!
Default avatar

barčica

Si pa frajerka. Jaz si tega ne bi spomnila. Poročena sta malo časa, pa je vajin zakon v krizi. Še se ga da rešit. Pojdi na zmenek, res dobro se zrihtaj in zapelji ga. Potem pa hitro reševat zakon še s pogovorom. Če ne bosta znala sama, potem pojdita h terapevtu.

Pa še to. Po porodu niso samo tvoji hormoni zmešani. Tudi moški imajo krizo. Posebno, če imaš sina. Moj nikoli ni bil tako smotan, kot ravno po drugem porodu. Zdelo se mi je, da imam dva dojenčka in da je večji (mož) veliko bolj zahteven. Šele po dolgem pogovoru sem zvedela, da ga zanemarjam !!!!, pa sva spala skupaj absolutno prekmalu (po 3 tednih) za moje pojme in res sem se trudila okoli njega.

Res ti želim, da boš tole dobro speljala. Drži se, in želim ti vse dobro.
Default avatar

2000

Draga moja, to je znak, da je kriza v zakonu. Dva majhna otroka, ti utrujena, njemu pa se zahoče malo srostitve od vsega tega, pa mu še na kraj pameti ne pade, da bi jo iskal doma. Zato mu pomagaj ti. Jaz se sicer tako ne bi odločila, ampak če si se že, si se.
Lepo pojdi na zmenek, pojdi do konca. Ni pa izključeno, da ne bo očka jezen, ker si ga takole nat...Ampak zato pa se pogovori, resno, brez očitkov. Jaz bi šla v to smer, da kao jaz rabim malo sprostitve s svojim pogrešanim možkom, jaz bi rada uvedla popestritev itd.Jaz sem samo še z otroci..., jaz mislim, da sva premalo skupaj romantična, itd... Danes to izpelji.Da bo vedel, da veš, kaj se plete po njegovi glavi-samo brez očitkov-potem se drugi takoj postavi v obrambni položaj, nagonsko, in tudi, če bi hotel, ne spredvidi resnosti položaja. Nato- npr. jutri ali pa zvečer pa pride čas za resen pogovor, da rešita zakon in da se to več ne zgodi. Če me razumeš, kaj mislim.
Srečno.
Default avatar

Teja

Se strinjam z Ari - POJDI NA ZMENEK IN GA ZAPELJI.

Poskušaj pozabiti, da si trenutno jezna nanj in če ga res hočeš, si ga pridobi nazaj. Imaš zelo dobro priložnost - samo če nisi preveč prizadeta.
Default avatar

altita

se strinjam s predhodnicama, pojdi na zmenek, ampak zapeljuj ga naprej....
da bo videl, da je žena tista, ki ga je tako 'zagrela'...
držim pesti in sporoč kako bo šlo....
Default avatar

ana litik

Koristen nasvet, objavi zgodbo kje drugje in izdaj knjigo ko boš zbrala še nekaj zgodb, draga pretresena, prizadeta,zmedena..................
Default avatar

naja1

Ja, odvisno je od človeka, kako gleda na to. jaz lahko povem samo, kako bi prav gotovo jaz ravnala v tem primeru-očitno popolnoma drugače kot vse ostale-nikoli, prav nikoli več mu ne bi mogla resnično zaupati in nuikakor se ne bi poniževala in ga skušala zapeljati....ja, za kako dolgo??? za nekaj ur, nekaj dni, mesecev? Je to vredno? ne cenim se tako malo, da bi se pustila ponižati do te mere...ampak, kot pravim, vsak zase ve. jaz bi mu definitvno povedala, za kaj gre, on bi bil seveda užaljen in bi najbržnatvezil kdove kaj.....jaz pač s človekom, ki mu ne bi mogla zaupati, ne bi mogla živeti.
Default avatar

tejasn

Jaz se tudi čudim vašim nasvetom. Kaj, kar požre naj, da jo je nedvomno nameraval prevarati, in se še poniža z zapeljevanjem!?! NIKOLI! Pri meni bi bilo tako moževo ravnanje isto kot prevara, ne bi mu več mogla zaupati. In da kaj takega počne, ko ima dva majhna otroka, enega še ne enoletnega!!! To je zame svinjarija, nič drugega! Pa da reče, da je z mano samo zaradi otrok!!! Jaz bi ga nagnala iz stanovanja in se ločila. Tudi če boš brez službe, boš dobila nadomestilo z zavoda, pa najvišje otroške dodatke, pa še nek dodatek za enostarševsko družino, pa preživnino... skratka, BOŠ finančno zmogla, dokler ne dobiš nove službe!

Vajin zakon je res v krizi in tudi razumem, da kdaj kdo skoči čez plot, ampak da to naredi mož ženi, ko ima zelo majhne otroke (ali ko je noseča), za to pa pri meni ni nobenega opravičila. To je svinjarija pa konec. Če je že spočel otroka, ima dolžnost, da se vsaj nekaj let na vse kriplje trudi rešiti zakon!

Imej se rada in spoštuj se, tudi če te on ne!

teja
Default avatar

Jerry Springer

Jaooooooo!!!!!!

Jerry
Default avatar

p

Jaz si pa mislim, da bi ti mogla najprej pri sebi razčistit, da je zaradi tebe tako kot je.Ko bi pospravila pred svojim pragom, bi šla šele k moževem.Vprašaj se, če nisi morda 24ur obremenjena z otrokoma in da se ves svet le ne vrti okrog njih.Da nisi tečna in zapuščena, ko on pride iz službe.....
Jaz bi na tvojem mestu najprej začela delati na sebi.Ko pride domov bodi vesela, nasmejana, prijazna in uštimana.Vprašaj ga če greš lahk na kavo s prijateljico in ga na ta način probi nazaj pridobit, da bo ratal ljubosumen.Ko boš čutila, da prihaja tvoj možiček rad domov in da je vesel z vami, boš vedela da je to to.
Ženske se ponavadi po porodu zapustimo in smo večinoma same z otroki.Ker smo na porodniški, se ves svet vrti le okoli otrok in piskrov, cunj...Moški tega ne zastopjo in iščejo popestritev drugje(na žalost).Mislim pa da smo 50% sigurno me krive.Najlaži je rečt kufre in gas.Za moje pojme je za razpadel zakon kriv tako en kot drugi(isto kot za vsak prepir).50%-50%.
Čeprav si se šla slepe miši, ga jaz po mnenju predhodnic nebi nagradila z zapeljevanju na zmenku, ker to je zame globji problem, ki pa se ne da rešit s posteljnimi užitki.Obrni to kar si si skuhala sebi v korist in probaj (že zavoljo otrok) rešiti zakon na malo bolj prefinjen način.
Možnost, da če greš na zmenek danes, obstaja, da bo šokiran ki te bo vidu in "spizdu".Potem bosta težje speljala pogovor, ker je bil tudi on izigran.
Default avatar

TinkaraC

jaz bi šla in ga postavila pred dejstvo, da tole ni bilo ravno pošteno do tebe, če je s to neznanko kaj hotel začeti.
po drugi strani pa si ga tudi ti malo nategovala, a ne?
po tretji strani pa - kako veš, da je hotel iti do konca? to, da se dobi z nekom na kavi, še ne pomeni, da hoče s to osebo ljubezensko razmerje. No, recimo, da obstajajo taki moški, ki ne mislijo samo na seks.

obstaja pa še ena možnost - kaj pa če on ve?
T.
Default avatar

anjar

Joj tukaj bi se pa tudi jaz lahko zamislila nad sabo. Opazila sem, da ko je pri sexu suša je tudi odnos malo slabši. Da kar ne morem verjet pa je res. Jaz sem že 4m po porodu pa mi še vedno ne paše kot nekoč.... Me že malo skrbi. ..
Če bi jaz pisala možu kot si ti najbrž ne bi bilo nič drugače.
Ali še bolje: pomisli kako bi na tak mail reagirala ti?! Že iz firbca bi šla pogledat kdo se je tako zagrel zate. Ali se motim?
Default avatar

MatejaH

Jaz pa na vse skupaj gledam skozi oči mame 3 malih otrok, ki bi ob primeru krize v zakonu nadvse rada najprej poskusila rešiti, kar se rešiti da.

Očitno si
- ga "zalotila"
- bi bila rada še naprej z njim
- ne predstavljaš življenja brez njega kot moža in očeta svojih otrok
- pripravljena zamižati na eno oko glede njegovih "prestopkov"
- pripravljena vložiti precej truda v to, da bi vajin zakon ponovno zaživel

A kaj storiti?
Če vprašaš mene, se namalaj na tem "vajinem" srečanju. Saj ti ni treba ničesar reči. Dovolj bo, da te bo videl tam, bo v precejšni zagati, da ti bo razložil kaj se dogaja. Potem je pa od vaju odvisno - kaj bosta sklenila, kaj oprostila in na kakšen način nadaljevala. Vsekakor mislim, da MORA izvedeti, da je koketiral s tabo.

LPM
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru.
Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.
Default avatar

vira

Ste že slišale za detektivske agencije v tujini, ki možem oz. ženam nastavijo potencialno osebo za prevaro, ker bi pravo raziskovanje, če vara ali ne, preveč stalo.

V Ameriki bi bil mož takoj spoznan za krivega.

Pri nas je menda zakonsko dovoljeno varanje enkrat na leto.

Punce so ti dale in ti bodo dale še veliko nasvetov, jaz ti želim le veliko sreče pri odločitvi.
Default avatar

Vladka K.

Jaz bi samo rekla, da to prav gotovo ni lepo, da si mu nastavila tako past... aja, da se nisi podpisala, ker si mislila, da bo vedel, da je pisanje tvoje? No, ja... S tem se opravičuješ.

Vse skupaj pa izgleda tako, kot bi na mizo položili košček čokolade in bi ga otrok lahko le od daleč gledal... če otrok ne sme čokolade, jo pospravimo izven dosega njegovih oči in ga ne "ponujamo"...

Da to ni čisto isto? Ne, res ni, a vendar se mi tvoje ravnanje ne zdi sprejemljivo... in na koncu, če si že prišla do tu, bodi še tako pogumna in se pokaži na dogovorjenem mestu.

Lep dan!

Vladka
***********************************************************************
http://galerija.over.net/main.php/v/ust ... /Vladka+K/