Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kje prenočiti v Gardalandu

Default avatar

Valeta

Mi lahko poveste, kje se da ugodno prenočiti v Gardalandu? Razmišljamo namreč, da po končanem ogledu ne bi zmatrani vozili domov, ampak bi kje zraven prenočili.
Default avatar

Nata6a:))

Slovenska agencija Neckermann Reisen iz Maribora
ponuja ugodne cene nastavitev ob Gardsem jezeru - imajo tudi katalog, kjer lahko izbiraš med raznimi nastanitvami - in vse urediš pri njih.


Poglej pa vseeno v katerem kraju je vaš hotel ali kamp, saj je jezero izredno dolgo in če si recimo v kraju z lepim imenom "Limone" , ki je diametralno nasproti Gardalanda na drugi strani jezera, potrebuješ do tja kar 1 uro in 20 minut - sicer slikovite in lepe vožnje ob jezeru. In Hotel Leonardo da Vinci lahko tudi iz srca priporočam:)

Lp
Nataša
Default avatar

miško

Mi smo prespali v kampu. Na internetu sem jih videl zelo malo kampov okoli celega jezera. Tam na licu mesta, se pa kar vrstijo eden zraven drugega, čisto zraven gardalanda. Tko da ni nobenga problema glede tega, prideš zjutraj tja in izbereš najbolj odgovarjajočega. In potem greš naprej uživat.
Menda z eno karto lahko obiščeš en dan gardaland in en dan vodnipark Caneva World, ki sta zlo blizu. Karta velja 2 dni.
Default avatar

Prijateljica

Mi smo v kampu, ki je oddaljen 5 min peš od Gardalanda. Kamp zelo urejen (če samo prespiš, to niti ni tako pomembno).
vsekakor pa priporočam spanje tam, saj si lahko brezskrbi notri do konca. Poleti je to polnoči.
Default avatar

irena*

Mi smo prenočili v plastičnem bungalovu. Dobiš posteljnino, v bungalovu je stranišče in tuš, udobne postelje, čeprav pogradi. Imaš hladilnik, nekaj pribora...Za zajtrk pripravit ravno dovolj. Je pa eno noč deževalo in smo bili kar veseli, da nismo spali v šotoru, ki bi ga morali mokrega zlagat.Tu pa je še nekaj linkov:

Default avatar

Xrenaa

Prijateljica, kako pa je ime temu kampu?
Default avatar

Xrenaa

Irena, za bungalove so cene samo za cen teden. Ali ste prespali le noč ali pa morda niso navedene cene za eno nočitev? Ali sta pa morda ostali cel teden?
Default avatar

irena*

Za ta kamp (dell Uva) nismo imeli rezervacije, pa so na srečo imeli še prostor (lani - sredina avgusta). Ni omejitve za minimalno št. dni. Mi smo ostali dve noči, od petka do nedelje, plačali s kreditno kartico. Ni luksuz, se pa da dobro naspat.

Lp, Irena