Forum.Over.Net

Starševski čvek

Toplice- darilni bon?

Default avatar

tat

Očetu in mami bi radi za darilo dali darilni bon za kakšen hotel oz. apartmaje, kjer imajo tudi bazen. Najraje nekje na morju, lahko pa tudi gorenjska (npr. bohinj)?
Imate kakšen predlog?
Hvala.
t.
Default avatar

Čveka

Kaj pa Čateške Toplice? Bazen so, apartmaji so, pa še zelo lepe so.
Default avatar

sstudentka

predlagam zreče ali mogoče moravce, pa terme ptuj? Gre za mal bolj "umirjene terme", sicer pa je verjetno povsod bolj mirno, čez teden. V Čatežu zna bit gužva, pa veliko otrok, kar je vsekakor fanj, ni pa ugodno za "starejše", ki si mogoče želijo miru.
V Moravcih majo neke vikend akcije - plača eden, bivata dva in vikend paket, polp. pride cca 24.000 sit, kar je izredno ugodno. Sicer pa sem pred kratkim slišala (nepreverjeno), da je mogoče preko kliničnega centra najeti sobe - Vile Terme v Zrečah po cca 8.000 na dan (kopanje vključeno, za dve osebi). Baje pokličeš na KC in se zmeniš, ni pa potrebno biti zaposlen v zdravstvu. Če je vse skupaj res, ti bodo bolj znali povedati dotični, ki so zadevo že sprobali.
Upam, da sem ti kaj pomagala.
lp,
katja
Default avatar

Barca

Preveri še v TA Sonček, tam imajo občasno akcije njihovega kluba, cena je bistveno nižja kot pa direkten najem v toplicah. Hotel Sava v Rogaški Slatini je bil cca 12.000 za vikend paket na osebo.

LP!
Default avatar

Tanči

Za penzioniste (če sta že upokojena) oz. starejše je ful aktualen in cenovno ugoden hotel Delfin v Izoli, pa še dodaten popust imajo upokojenci. Mislim da je pol.p. okrog 7.500,00/osebo/dan.
Imajo darilne bone.

LP
Default avatar

A&L

Mi smo podarili vikend paket tašči in tastu v Strunjanu. Gresta ta vikend.