Starševski čvek

Plačilo akontacije za dopust na Hrvaškem

Default avatar
Mene pa zanima , kje bolj enostavno lahko plačam akontacijo v € na banki ali pošti. Imam že naslov banke račun in SWIFT CODO (???) pa se ne vem kako lotiti da bo denar čim preje prišel do cilja. Hvala za pomoč.
Default avatar
Na banki sigurno, za pošto pa ne vem.
Default avatar
Jaz sem plačala na banki, provizija je bila 1500 Sit, rekli so, da bo nakazilo na računu v 5 dneh, iz agencije pa so nam sporočili, da so akontacijo prejeli že naslednji dan.
Default avatar
Mi smo plačali akontacijo na Novi Ljubljanski banki.. Provizija je bila tudi menda okrog 1500 SIT, to pa zato ker sem bila komitent, če ne bi bilo menda okrog 2500 SIT ali še menda več... Je pa denar hodil na Hrvaški račun menda 14 dni.. Tak da sem že šla vmes rogovilit po banki, pa prejemnikom akontacije sem poslala SWIFT (kopijo) po pošti, da so še oni malo pourgirali....No ampak akontacija je le prišla...
Default avatar
Jaz sem plačala pa na Novi Kreditni banki Maribor in je res denar prišel že naslednji dan. To je bilo letos, pa so morda zaadi tega kaj hitrejši. Sem pa tudi jaz komitent NKBM, ne vem pa koliko bi bila provizija, če ne bi bila.
Default avatar
Kako pa se nakaže s kakšno posebno položnico ali banka naredi nalog. Žal se v banki ne "znajdem" prav dobro , ker vse delam preko klika ali teledoma. Res hvala za pomoč
Default avatar
preko klika lahko plačaš z western union transferjem... dokaj enostavna zadeva, pa še od doma.
lp
Default avatar
PREKO WESTER UNIONA JE ZELO VISOKA PROVIZIJA, ZA PLAČILO NA BANČNEM OKENCU PA JE ZA 100 EVROV PROVIZIJA PRI NLB 1500 SIT, SE PA TO NE MORE NAREDITI PREKO KLIKA.
Default avatar
Pa je treba izpolniti kakšno položnico ali ti vse uredijo pri okenčku. Namreč da ne bom čakala v vrsti pol bom pa še enkrat čakala.
hvala
Default avatar
Pojdi na banko in ti tam vse uredijo. Ne rabiš nič, razen tolarčke, ki jih konvertirajo v Eure (ali pa ti dajo dol direktno iz računa - če greš na banko, kjer imaš TRR). Jaz na NKBM to nisem urejala na okencu ampak tam zraven, kjer urejujem tudi npr. dvig plačilnih kartic ali podpišem kakšno pogodbo, trajnik....