Med.Over.Net

Starši in otroci

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Za naše navihance je potrebno biti iznajdljiv, domiseln, ustvarjalen, igriv, vesel, nasmejan, iskren, vztrajen, včasih zaskrbljen ... Preberite izkušnje in zaupajte svoje.

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

MirjanaFrankovic

Karmen M-homeopat-alergije na hrano

Default avatar

@

Draga Karmen,

hvala ti za odgovor na naslovno temo prejšnji teden. Tule je moj mail za tel. št. homeopata:
[email protected]

Če utegneš, mi prosim opiši, kakšne spremembe opažaš pri svoji hčerki po homeopatskem zdravljenju...
Pri nas namreč nimamo skoraj nobenih problemov, le občasne (precej redke) al.reakcije, za katere ne vemo, kaj jih je sprožilo. Takrat dobi Zyrtec, 2x5 kapljic in potem je ok.
Kot sem že napisala, se res strogo držimo diete in verjetno tudi zato ni težav.
Zakaj me pa zanima homeopatsko zdravljenje ?
Preventivno, preden se bodo stvari poslabšale (kar so nam pri zadnji kontroli napovedali v al.ambulanti na vrazovem - razširitev še na inhalatorne alergene... + posledično astma)
Zato iščem alternativo temu, da bi ji morala vsak dan dajati edino zdravilo, ki ji ga lahko dajem in ki ji pomaga (fenistil ne zaleže, claritin je pri njej vprašljiv zaradi možne al.reakcije na zdravilo...).

Hvala in lep pozdrav,
a.
Default avatar

Bojana

Pri nas obiskujemo homeopata ( dr. Hribernika ) že 16 mesecev in stanje se je zelo izbolšalo. Ne vem pa koliko časa bo še trajalo.
Default avatar

petja

Bojana

Ali mi lahko posreduješ podatke o homeopatu, če si z njim zadovoljna in če dela z otroci. Mi se glede homeopatije zaenkrat znajdemo sami in hodimo po zdravila v Avstrijo. Si pa želimo najti dobrega homeopata v Ljubljani.

Hvala
Default avatar

Nada

pozdravljena Bojana!

Tudi mi smo se po zelo slabi izkušnji v bolnici in s spoznanjem pomanjkljivosti klasične medicine obrnili na homeopata.

Zanima me, na kaj ste bili alergični in kakšni so bili znaki. Ali po obisku pri homeopatu jeste vse po vrsti ali se držite kakšne diete?

Pri nas nekoliko slabše prebavlja maščobe, v bolnici (izvidov še ni) so govorili o sumu na celiakijo, vendar spet drugi so rekli, da ni to.
Res pa je, da je punčka v zadnjem času ostala na isti teži (sedaj je stara 16 mesecev) - ni napredovala.

hvala za vaše izkušnje s homeopatijo (mi smo šele začetniki)

lep jutrišnji dan

Nada
Default avatar

Bojana

Zdravo

Pri nas je tako. Hčerka bo imela dve leti. Atopični dermatitis in alergijo ( jajca, mleko, pasja dlaka, histamin ) so ji odkrili pri petih mesecih. Po celem telesu je bila živo rdeča. Nisem vedela, kaj naj storim. Na lastne stroške smo šli k dermatologu, ki nam je priporočil kremo ( protopic), katere pa nismo smeli uporabljati, ker je priporočljiva šele za starejše otroke od dveh let. Nato smo zvedeli za homeopata.

Dr. Hribernik zdravi tako otroke, kot tudi odrasle. Edini problem pri njem je njegov pristop ( ni preveč prijazen ). Kar pa se zdravljenja tiče smo mi zelo zadovoljni, ker se je stanje bistveno izboljšalo. Zdravljenje poteka tako, da, ko greš prvič k njemu traja okrog ene ure, da mu poveš vse podatke, ki jih potrebuje in ti seveda da zdravilo. Potem pa poteka vse preko telefona in pošte ( ti ga po enem mesecu pokličeš, mu poveš za stanje in on ti na osnovi tega pošlje zdravilo- ti mu seveda nakažeš vsoto -- AMPAK SE OBRESTUJE).
Default avatar

katarina

Ali se lahko izve za kakšne vsote gre pri tem zdravljenju?

LP
Default avatar

Bojana

Prvi pregled 20.000SIT, vsak naslednji mesec pa še 10.000SIT.
Default avatar

Goga

Pozdravljene,
tudi pri nas smo imeli velike probleme z alergijami, anginami... Ko uradna medicina odpove, verjemite mi, da vsaj po mojih izkušnjah mnogokrat, ker ti kemija samo oslabi imunski sistem, homeopatska zdravila pa ga stimulirajo, tako da hitro pozdraviš akutno stanje in sčasoma odpraviš kronične težave. Primer: nekaj dni po porodu sem bila operirana, potem sem dobila gnojno angino in bronhitis, pa mi antibiotik ni pomagal, zato sem poklicala mojega homeopata. Že po dveh dneh jemanja homeopatskega zdravila se je stanje izboljšalo za 70 %, po enem tednu pa sem bila zdrava in to brez antibiotika.
Telefonska zelo dobrega homeopata v Ljubljani je: 041 757 703 (Krevel); dobite ga med 7 in 8 uro zjutraj vsak delavnik.
Še to; bila sem tudi pri Hriberniku, vendar se nisva ujela, Krevel pa je dosti bolj prijazen in odličen tudi za otroke.
Veliko zdravja, Goga.

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic