Ženski in Moški čvek

Španija potovanje - ugodno prodam

Default avatar

Tp

Pozdravljeni!
Mogoče kdo namerava na potovanje v Španijo in bo tole lahko zanj ugodno. Namreč mami je dobila darilni bon za potovanje v v Španijo - Costa Brava za 8 dni (agencija Sunshine Touristik, www.sunshine-touristik.ch) v vrednosti 589 EUR. Je potovanje z avtobusom. Njej se zdi to prenaporno, nam pa tudi, ker imamo še premajhne otroke, a lahko karto prenese na drugega (z izjavo). Pripravljena jo je praktično dati za 150 EUR. To je potovanje za eno osebo. Druga oseba si mora potovanje plačati, ampak ima tudi tukaj 200 EUR darilnega bona.
Potovanje je potrebno izkoristiti do marca 2008.
Če je kdo zainteresiran, naj mi prosim piše na mejl za več informacij.
Pozdrav, Tatjana.
Default avatar

tralalaa
sami na ić
Default avatar

ni vedno tako

zelo, zelo pomemben podatek!
ne moreš verjet s čim se folk obremenjuje!
Default avatar

TRALALAA

Nekateri preverimo kdo stoji za kakšno agencijo.
Default avatar

čevljar

Jaz sem dobil pred 1 letom od iste agencije za isti denar potovanje v Turčijo v Antalyo.Vse all inclusive 5 zvezdic,....bla bla bla.
To je vse iz trte zvito.
Dejansko to potovanje v drugih agencijah stane cca 200-250 eu,in ne 579 eu,kot ta agencija širi laži.Toliko z moje strani.
Default avatar

bbbb

čevljar!
Odkrito povedano jaz sem bil na potovanju po Španiji lansko leto in letos.Bilo je super.Hotel uredu z tremi zvezdicami kot so nam napisali.V hotelu vse na kartico.Navodila smo imeli v slovenščini v hotelu.Nikjer kje sem bil na potovanju nisem doživel,da bi pisalo v sloveščini.Nekateri takoj kritizirajo kako so doživeli potovanje.Če ti ni kaj všeč na mestu,ki si nastanjen se lahko takoj pritožiš svojemu vodiču ali pristojnim v hotelu.Zdaj sem dobil potovanje po Franciji preko iste agencije.Ko omenjaš cene za dvesto ali tristo eurov,se sliši poceni.Potem si preberi še drobni tisk kaj moraš doplačati.Razne oglede mest,muzejev in tako naprej.Po tej ceni ki jo dobiš za 598eur imaš oglede v ceni.Recimo Mercator je imel isto potovanje po Španiji je imel nižjo ceno ampak si moral vse doplačati za oglede.Tolk o tem,da dobiš cenejše potovanje.