Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

maskara

Default avatar

carka

Kakšna je vam najboljša maskara (znamka)? Taka, da ti naredi pogled, da drugi padejo na rit...!
Default avatar

ena druga

Če imaš že po naravi bolj uboge trepalnice (tanke, kratke in redke), ti nobena maskara ne bo naredila "vau" pogleda. Jaz sem sprobala že ogromno maskar, pa ni nobene razlike. Le v ceni :) Zato kupujem oriflame- ovo Freaking Amazing, ker je najcenejša, učinek je pa pri meni enak kot pri dragih maskarah.
Default avatar

Kofetarca

Jaz nekako prisegam na Max factor..
2000 calories mi je bila super, preden sem začela uporabljati tole novo Masterpiece z zelo natančno in precizno krtačko, s katero pridem prav med trepalnice vse do korena in jih torej zelo lepo loči in poudari.
Default avatar

olivera

Jaz sem najbolj zadovoljna z znamko Lancome. Drugače pa je dobra tudi nova od L oreal - Telescopic. Je pa res, da je precej odvisno od samih trepalnic kakšne so.
Default avatar

Paulina

Yves sainLaurent: Effet faux cils. Edina slabost je, da se hitro posuši.

Lp
Default avatar

urška

Kakšna pa je nova Chanel, ali jo katera ima?
Default avatar

skustrana

Uporabljam Max factor -ne vem, katero natancno. Uau pogled ti ne naredi samo maskara. Vsaj meni ne. Prej se moram ful namatrat, da si jih ocrtam. Uporabljam tudi tiste 'skarjice', ki ti trepalnice zavijejo in se bolj odprejo pogled. Veliko ljudi mi je reklo, da so oci najprej kar se opazi na meni. Ampak zanimivo. Nikoli mi tega nihce ni rekel za nenamazane oci. :)
Default avatar

vd

imam CHANEL in mi je dobra
Default avatar

petra

Clinique, tista ki zaviha trepalnice (ker imam kratke, je to edina možnost, dajo povdarim). Potem pa dam gor še tisto, ki mi jih povdari. Efekt zagotovljen, recept pridobljen od priznanega vizažista.
Default avatar

*Ranya*

Men je ni čez VOLUME SHOCKING od LOREALA:....eh ta pa res naredi pogled da dol popadajo:) No vsaj mojim trepalnicam utreza.
Default avatar

nocna

Essence magic design. Poceni in meni osebno super. Tako ali tako je vsaka maskara fuc po parih mesecih (oz. je bolje, da jo zavrzemo), zato mi je nesmiselno placevati po 2000SIT ali vec.
Default avatar

Iva30

Lash Architect od L'oreala. Mi je ok.
Default avatar

fasdfas

hehe, v kaj vse vas reklame prepričajo:) da ti bo maskara dala pogled, ki bo druge vrgel na rit? well, no go, my dear, maskara ti sicer polepša oči, za pogled, ki vrže na rit, si boš morala omislit pa fluorescentno roza, zelene ali oranžne leče:)

Btw. sky high curves od jade maybelline - že nekaj let