Ženski in Moški čvek

Kopalni vlak

Default avatar
Živjo!

Ali mogoče kdo ve koliko pride kopalni vlak Ljubljana - obala? Jutri bi šla namreč na morje, pa bi šla kar z vlakom.
Default avatar
Vlak intersity za v eno smer je 2800 odrasla baje je povratna ceneje.
Default avatar
Intercity se napiše!!!

kaj pa iz mb?? ve kdo ceno?
Default avatar
Ker si tako pametna pa še poišči s pomočjo googla
Default avatar
Apple zate je zastonj ker si tako pametna.
Default avatar
Če se prav spomnim, imaš 30 % popusta. Povratna za Koper je mene prišla pred nekaj tedni 2.600 sit, sem šla pa na vlak nekaj postaj izven Lj (proti morju). Če vas gre pa več, ima 1. 30 % popust, ostali 50 %. Približno tako je.
Default avatar
Če greste s kopalnim vlakom npr. do Kopra, kam pa se potem greste kopat, a je v bližini kakšno kopališče, al se bolj splača it naprej v Portorož ali Piran.
Default avatar
3.50 ponoči iz MB, v Kpru je menda okoli 5-6h, stane pa povratna okoli 5000sit.
*********************************************
We all know that cats rule the world!
Default avatarPopusti za potovanje s poletnim vlakom ICS


V poletnih mesecih vsem potnikom ponujamo posebne promocijske popuste za potovanje s poletnima vlakoma ICS do in z nekaterih postaj. Posebno ugodne cene za povratna potovanja do Kopra.


Namen
Za enosmerno ali povratno potovanje s poletnima vlakoma:
- ICS 1011 (vozi na relaciji Maribor-Koper) in
- ICS 1024 (vozi na relaciji Koper-Maribor).


Veljavnost
Ob sobotah, nedeljah in praznikih od 11. junija do 27. avgusta 2006.


Popust
Enosmerno potovanje
do/z postaje Postojna, Pivka, Divača, Hrpelje-Kozina in Koper
vsi potniki: 20-odstotni popust od redne cene


Povratno potovanje v Koper

otroci: 75-odstotni popust od redne cene
drugi potniki: 50-odstotni popust od redne cene
Default avatar
Predlagamo, da se na morje odpravite z vlakom in se tako izognete neskončnim avtomobilskim kolonam. Sosednja Hrvaška ni primerna le za dopustovanje, temveč tudi za kratek skok do obale ob koncu tedna – imamo pač to srečo, da sta nam blizu tako Reka kot Pulj. Na Reko vozita vsak dan dva vlaka in tisti, ki na morju ne želijo ali ne morejo prenočevati, se lahko odločijo za enodnevni izlet s popustom za »kopalne vlake«. Mimogrede, vozovnica s tem popustom velja tri dni in torej nikakor ni nujna vrnitev še istega dne. Za povratno potovanje s popustom za kopalni vlak boste plačali le 3.307 tolarjev (13,80 evra), kar je res minimalen izdatek. Enak znesek boste plačali tudi, če boste potovali v skupini. Povratna vozovnica Ljubljana-Reka sicer stane 4.361 tolarjev (18,20 evra).
V Pulj vozi od 24. junija do 27. avgusta sezonski vlak, povratno potovanje Ljubljana-Pulj pa stane 6.902 tolarja (28,80 evra). Potovanje v skupini je seveda še cenejše (5.224 tolarjev oziroma 21,80 evra na osebo).
V Split boste najceneje potovali z vozovnico City Star International. Če je v skupini pet oseb, vas bo povratno potovanje stalo le 11.158 tolarjev (46,56 evra) na osebo. In da ne bi koga zavedlo, da mora skupaj potovati 5 oseb – ne, lahko vas je tudi manj, le cena na osebo bo nekoliko višja. Pri potovanjih na Hrvaško je treba posebej poudariti, da pri ponudbi City Star International otroci do 15 let, ki potujejo s starši ali starimi starši, potujejo brezplačno. Za družinska potovanja torej nadvse dobrodošla »olajšava«.
Default avatar
Rada bi dala samo en kratek komentar. Enkrat sem šla v Reko z vlakom. Katastrofa. Saj se ne spomnim točno, ampak vem da sem se vozila nenormalno dolgo in da smo na meji stali najmanj pol ure. Tud mi ni jasno kako lahko potem nekdo, ki je prišel z vlakom v Reko potem pride do plaže?
Bomo morali počakati 20 let, ko se bo uresničil dolgoročni načrt vlade za modernizacijo železnice.