Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

oh, ti podočnjaki:(

Default avatar

grozna

Torej, sem punca, stara 25 let in imam prav izrazite podočnjake. Ne take pretirano vrečaste, ampak imam zlasti temno pod očmi. Kako se tega znebit, kakšna prehrana, pripomočki...? Sita sem že tega prekrivanja s korektorjem, se mi zdi, da imam zlasti zaradi prepogostega drgnenja s palčko take podočnjake. Kaj počnete ve?
Default avatar

Blondy

Daj dve mali žlički v skrinjo in jih za par minutk položi na podočnjake.
Default avatar

Asya

Potem si pa ne drgnit s palčko. S kakšno palčko pa sploh drgneš in zakaj? A to s palčko od korektorja? Ker pomoje ni od tega. A imaš po naravi take podočnjake, ali samo v zadnjem času? Če jih imaš od nekdaj, ti ne bodo z ničemer zginili.
Default avatar

sour_cream

Uporabljaš kremo za okrog oči? Sem si mislila.
Pri meni je Schellerjeva vlažilna iz alg naredila pravi čudež, nisem mislila, da je to možno, probaj s kako, kakršnokoli v bistvu, samo da ni proti gubam...
Default avatar

nočna

Če imaš temne in vdrte podočnjake ti nobena krema in nobeni obkladki ne bodo pomagali. Baje se jih tud operirat ne da tako, da ti zaenkrat ne ostane nič drugega kot korektor.
Default avatar

štumfek

Imam problem s podočnjaki, sicr ne tako hud, pa vendar... Meni pomaga počitek, zdrava prehrana in predvsem veliko gibanja na svežem zraku. Pa sproščanje... Pozimi grem tu in tam v solarij tudi zaradi podočnjakov - če sem malo zagorela niso tako opazni.