Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Povračilo škode - avto

Default avatar

Urška1

Včeraj sem prijavila dve poškodbi vozila in naslova delnega kaska parking. Dan pred tem sem poškodbe prijavila na policija. Cenilec pravi, da dobim odgovor - se bodo odločili na podlagi zapisnika policije, katerega bodo pridobili. A je možno, da mi ne priznajo škode, ki pa ni majhna? A so komu že zavrnili, kljub prijavi škode na policijo? Hvala in lep miren dan!
Default avatar

Timotej

Živ!

Če upoštevam še ženin avto, sva na tvoj način uveljavljala povračilo škode že štirikrat (nisva bila nikoli kriva), pa nikoli nisva imela težav, razen enkrat, ko se je dogodek dogodil v LJ in je povzročitelj odšel s kraja nesreče.Potem se je zavleklo, ker so morali najprej najti njega (registrske sva imela), dati je moral izjavo itd.S policije so nama sporočili da je bil povzročiteljev avto zav. pri Zav. Maribor, zato sva morala povračilo uveljavljati tam in se jim ni prav nič mudilo.Na koncu je naneslo na 3 mesece.Skoraj neverjetno dolgo.Vse poškodbe pa so bile manjše.
Drugače pa, če boš imela težave, je tudi moderirani forum, avtomobilska zavarovanja, mogoče boš še tam našla kakšen nasvet.

Lp,T.
Default avatar

ciklamca

Seveda je možno. V policijskem zap. je lahko mnenje, da do škode ni prišlo na parkingu. Sicer redko, a vendar se zgodi.