Ženski in Moški čvek

Portorož

Default avatar
Ali mogoče kdo ve, ali se v sezoni v Portorožu plaža plačuje?Prejsnja leta vem da se je, samo sem nekaj slišala da lani se pa ni. Kako bo držalo?
Default avatar
Nič več, je brezplačno!
Default avatar
Glavna plaža zastonj, v Bernardinu se še plačuje.
Default avatar
Praviloma za nobeno plažo se ne bi smelo plačevati vstopnine, ker je javna površina. Ampak seveda ker nekateri radi služijo, je bila do pred kratkim povsod (Koper, Izola, Portorož, Bernardin). Za domačine ni bilo vstopnine že nekaj časa (Izola, Portorož), letos pa so jo ukinili v Portorožu tudi za vse ostale.
Default avatar
ederlezi sej ne plačaš zemlje ampak uporabo urejenih površin. Tako da načeloma bi te morali spustiti skozi, samo ustavit se pa ne bi smela.
Default avatar
Imaš prav, Kitty, ampak v Porotoržu še ponoči te ne pustijo mimo. Takoj pridejo varnostniki in začnejo težiti, kaj počenjaš tam. Kaj šele, da bi šel mimo podnevi...
Default avatar
ma roko na srce sej druge izbire niso imeli. Se spomniš kakšen je bil portorož nekaj let nazaj. Povsod spalne vreče in razbite steklenice. Po vsaki soboti so rabili par dni da so počistili. In na plažo itak nisi mogel, oziroma samo obut, ker sicer si se porezal. To je bil vzrok da so plažo nato zaprli. Zdej se zgleda počasi spet vrača neki turizem v mejah normale.
Pa ne me narobe razumet. Tudi mi bi se šli sprehajat, samo je pa res da peskovnik z razbitim steklom ni ravno najprimernejši.
Default avatar
Hmmm.. tega se res ne spomnim. Drugače pa se strinjam, da razbite steklenice in smeti niso fajn in če je bilo to res, potem se strinjam, da ne dovoljujejo več žurov in to. Ampak če so varnostniki tam, bi lahko vsaj pustili, da se gre mimo...