Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

a so svetli prameni še moderni?

Default avatar

lenč

Imam rjave skodrane lase do pol hrbta, dvakrat sem že imela svetle pramene, pa me zanima, a je to sploh še moderno?? Zdaj so mi lasje že toliko zrasli, da ni več svetlih konic. K frizerju sicer redko hodim, le striženje konic...pa tudi z lasmi nimam kakšnega posebnega dela...

malo sprememb bi pa že rada, zato razmišljam o pramenih... ali posvetlitvi-.... ne bi pa rada take frizure, da bi morala zaradi narastka kar naprej k frizerju....pa tudi naravno skodrani lasje so že tako ali tako suhi in ne bi rada, da bi bili zaradi pramenov ali posvetlitve še bolj suhi...

l
Default avatar

Cicy

Prameni bodo vedno moderni. Čeprav se ženske sedaj odločajo za razne rdečkaste nianse, pa prameni prav zato še bolj izstopajo. Pri pramenih je tako, da tudi če je narastek, ne izgleda frizura zanemarjena. Prav zdaj je čas , da si daš pramene. Poleti , ko boš šla na morje, ti jih bo namreč sonce še bolj posvetlilo in se ti bo lepo podalo k zagorelemu telesu.

Ne vem , ali še prodajajo v drogerijah subrino z utrjevalcem, ki ima dvojni učinek. Regenerira ti lase in jih obenem še utrdi. Ta stvar se obnese tako pri pramenih kot pri trajni. Zjutraj, ko las ne moreš spraviti v red, jih enostavno namažeš s to zadevo, in se ti bodo lepo polegli nazaj v lepe kodrčke.

Kmalu se odloči in sporoči , kako si zadovoljna z novim videzom. Vsaka sprememba te napolni s samozavestjo.
Default avatar

andrina

zdaj koliko so moderni ali niso, na to vprašanje ne znam odgovoriti. podam lahko samo moje osebno mnenje: meni svetli (blond) prameni v rjavih laseh niso všeč. lepo mi je, če gre za različne odtenke rjave, tako da se ne vidi že na km, da imaš pramene. poleg tega mi je grozno grozno, ko sonce naredi svoje in je potem v rjavih laseh videti šope skrepanih, sivih las.
Default avatar

*=*

kaj se oziras na modo, če ti prameni pasejo, idi in naj ti jih nardijo.Naj ti nardijo take, da bodo ko naravni in ne bos mogla zarad njih viset vsak mesec pri frizerju.
Kar se tice unicevanja las z prameni, ce imas dobro frizerko, uporablja kvalitetne barve ali cist svoh hidrogen, odvisno kako temne lase imas,minili so časi ko so barvale z ne vem kolikim procentnim hidrogenom in tako unicevale vse lase.
Default avatar

xena

ne barvam si las....(najbrž sem za luno ampak sem prepričanja, da takšno barvo, kot mi je dala narava mi najbolj paše).....in so me enkrat prepričali, da sem si dala tri pramene....še sedaj, po štirih letih je na koncu 1 cm(imam dooolge lase).....ki bo šel še ta mesec končno stran.....se točno vidi, da so lasje uničeni....


never again
Default avatar

Pobarvana

Počakaj na sive...
Default avatar

avokado

Imela sem dolge lase, celo življenje. Potem pa sem se odločila za spremembo in se postrigla in dala naredit nekaj svetlih pramen. Ti prameni so mi tisti del las čisto uničili.
Glede suhih las pa bi ti priporočala regenerator od GLISS KUR-Schwarzkopfa na pumpico.Sem s tem zelo zadovoljna.
Default avatar

mary

prameni niso več moderni