Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

Severina-sramota

Default avatar

Tjaška

Odprla bom temo o Severini in sicer kaj si mislite pri nas tako znana, povsod jo furajo gor v reklamah,spotih,oddajah ona pa nas je hotela še pol leta nazaj tožiti, in žalostno, da smo slovenci tako nizkotni, govorim o manjšini,ljudeh, ki se ukvarjajo z njo, namesto, da bi več časa vložili v kakšnega znanega slovenca,sramota:(..In najhuje je to, da so jo njeni odpikali,njen narod, mi slovenčki zopet v manjšini pa ji lezemo v njeno rit,oprostite izrazom in najhuje pri vsem tem je, da je nikakva ženska, vsa pregonena,tista njena usta so ugabna,edina stvar, ki jo rešuje je postava,mnenja prosim in lep dan:)
Default avatar

galaxy

Pa tudi postave nima ne vem kakšne več, se kar lepo redi ... Ja Rasica jo je zdaj vzela za glavni model njihove kolekcije-sramota res, da niso znali poiskati ene lepe Slovenke za to, ampak so morali k zgonjeni Hrvatici.
Default avatar

Bety

Ja, Tjaška, jaz se popolnoma strinjam s tabo, ampak tako je. Slovenci smo bili zmerom navajeni "nekam lest", samo zase nismo nikol znal poskrbet.
Ne vem, če bo kdaj kaj drugač. Kar se pa Severine tiče - totalno umetna glupača.
Default avatar

searcherka

No, ne vem zakaj naj bi bila zdaj Severina zgonjena? Pa saj vsi sexamo, samo da smo mi premajhne ribe, da bi bili kakšnemu "ta pravmu" interesantni. A prej, ko pa nismo vsi videli njenih posteljnih vragolij (no, ja....niso bile nevem kaj) je bila pa čisto normalna Hrvatica? Je pa res, da je po tistem filmu veliko bolj sexapilna, kot je bila pred njim! Če ženska izkoristi nek dober posel, je to samo pozitivno-zanjo seveda, in tudi za organizacijo, katero Severina promovira, saj je Severina ŠE VEDNO zelo aktualna ženska.
Default avatar

TAJŠA

Mene na njej prav nič ne moti - enostavno, fejst je, sploh pa zelo sexi!
Default avatar

Tjaška

Zgonjena se reče ženski, ki jo pogledaš v obraz in je vsa zmtrana,njena koža nagrbnčena,ni nobene nežnosti,sploh pri njenih letih jih zgleda 40,sedaj razumeš??
Default avatar

Tjaška

In seveda je zanjo pozitivno in verjetno se nam prav smeje zraven, kako smo naivni,ona pa služi na naš račun, svaka ji čast,tukaj govorimo o naivnih ,ritoliznih slovencih,haloo,beri zgoraj:)
Default avatar

Chantal

mene pri njej motijo ustnice, ki zgledajo zares umetne, tud če v resnici niso, kot zatrjuje. drugače je pa seksi ženskica.
Default avatar

Elena

Pa dobr, kje mate okus, nikakva je.
Default avatar

Scarlet

Me zanima kako zgedate ve, verjetno ste same lepotice, a ne???
Default avatar

Chantal

jaz sem ful lepa... -:))))
Default avatar

Tjaška

Lepša kot ona,verjemi mi:)
Default avatar

cukrček

jaz se tudi strinjam,da bi lahko bila domačinka.....Hrvati že nebi vzeli Slo. za reklamo
Default avatar

Tjaška

Točno to cukrček..
Default avatar

EnaA

Tjaška, se strinjam s tabo, tudi meni gre že zelo na živce. Njena glasba mi ni bila nikoli ne vem kako všeč pa jo pač nisem poslušala. Zdaj je pa povsod, enega časopisa ne moreš odpret, da ne bi bila not....pa vedno piše: lepotica pa kaj jaz vem kaj še, kot da je res tok vauuuu v vsakem pogeldu.
Ne vem zakaj so pri nas hrvaški pevci tako zelo cenjeni - no saj nekateri so res dobri, ampak pri nas lahko nastopa čist vsak, ki so ga doma "zavrgli" pa naj bo Mario, pa izbor Miss, pa viktorji .... A so že kdaj slovenski pevci peli na hrvaških prireditvah? Pa imamo tudi kar nekaj takih, ki bi si zaslužili več pozornosti kot Severeina.
Default avatar

*eva*

Kaj je zdaj point tega posta:

a) Da je Severina grda
b) da Severina služi na naš račun

torej a ali b?

Moj odgovor je c) Predvsem je svobodna in prav ima!
___________________________________________________________
Nič ne delimo tako velikodušno kot nasvete - :)
Default avatar

searcherka

*eva* popolnoma se strinjam s tabo. Drugače naj pa vsem puncam povem (tiste, ki menijo, da Slovenci vsem v rit lezejo), naj se malo zapeljejo čez mejo in bodo videle, da tudi na Hrvaškem rolajo slovenske komade! Ko sem bila lani na Rabu, točno v Loparju, se je na prireditvah rolala Brizgalna brizga, tolk, da je šlo že men mal na živce. Pa ni blo nobenga kaosa pri Hrvatih, da so pocen in nam Slovenčkom v rit lezejo. Ve ste verjetno tako zagledane same vase, da ne štekate kaj so "izvozni artikli"!!!! Mal ste ljubosumne, no.
Default avatar

searcherka

Aja, pa upam, da boste vse pri tridesetih izgledale še vedno kot najstnice! Če, pa ne boste.......................oj joj joj! Nebi rada bila v vaši koži, ker si predstavljam, kako grozno zafustrirane boste!
Default avatar

Scarlet

Pri 30-ih? Tle so verjetno že vse čez, sej zato jih pa mal skrbi, ker majo 20 kg preveč, pa joške do koroške pa sexajo samo enkrat na mesec.
Default avatar

Tjaška

Rolanje muzike v lokalih ali služenje denarja na tuj račun je mislim zelo velika razlika in žalostno da tako razmišljaš,ampak vsak ima svoje mnenje,zato pa sem postavila vprašanje na to temo in slovenke so po 30 letu veliko lepše in mladostno ohranjene,samo malo okrog sebe poglej pa boš sama videla,ona pa za svoje leta zgleda grozno in pri 40 po že kot kakšna 50 letnica,ampak saj to ni važno, jo ne obsojam, ves čas govorim, kaliko denarja se v Sloveniji investira v njo, namesto da bi se v kakšno drugo znano Slovenko, ki si to zasluži, samo za primer TINA MAZE.