Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

Kakšen make-up imate čez dan?

Default avatar

Metuljček

Sama se recimo za čez dan namažen samo s kremo+malo pudra (nimam težav s kožo), malo maskare in lipgloss. Dostikrat pa vidim, da so ženske full namazane-pri dnevni svetlobi se le vidi vse (tudi napačen odtenek pudra)- imajo po tri plasti pudra, ogromno maskare+senčilo, potem pa še tista rdeča šminka...Meni osebno to ni všeč, se mi zdi preveč načičkano. Da ne bo pomote...ne kritiziram nikogar, samo zanima kakšen je vaš dnevni make-up...

pa pa
Default avatar

sadna

maskara, da poudarim trepalnice. to je vse. zakaj pa se pudraš?
Default avatar

Metuljček

hm,to je pa dobro vprašanje, veš. Ne vem, verjetno moč navade....Sem precej bleda, pa dam malo pudra gor in poudarim lička. Sploh pa se mi zdi da te puder naredi bolj sveži. Sploh ti kremni pudri (uporabljam max factorjev colour adapt) so skoraj neopazni.
Default avatar

Blondy

Malo tekočega pudra, kakšno nežno senčilo, črni kajal na spodnjem delu učka, maskara in lip gloss.
Default avatar

svetilnikk

ja pol jo pa klofneš pa se kar zakadi naokoli he ha.
Default avatar

*Ribica*

Jst uporabljam različne barve senčil, črno maskaro, na ustih pa samo rahlo obarvan glos. Pudra ne uporabljam. Oči imam večinoma kar močno naličene, so pa zato usta precej nevtralna.
Default avatar

LUCA

vsega po malo, lepo diskretno...
Default avatar

Alicia

Nič pudra, le korektor...to je vse kadar sem doma oz. okoli doma (sprehod, trgovina ipd.) Če grem pa recimo na faks pa vedno dodam še črno mascaro, kar se senčil tiče pa odvisno koliko se mi da, pa tudi sicer v naravnih tonik. Ustnice pa le občasno lip gloss. To je pa vse. Držim se pravila da je manj več.
Default avatar

jagoda26

Glede na to, da se skušam tudi resneje ukvarjati z ličenjem, si moram delati dobro reklamo. Naličim se vsak dan in zelo različno. Obvezno pa korektor, puder, puder v prahu, temno in svetlo senčilo na vekah, maskara, rdečilo za pod lične kosti, gloss.
Default avatar

svetilnikk

groza ej pa ti si vsa umetna.
a veš da puder kožo stara?
pol boš pa hodila na lepotne operacija ko miša molk
Default avatar

jagoda26

Tisti časi so minili, ko je puder staral kožo! danes so stvari že tako kvalitetne, da nič ne škoduje. No, vsaj meni se nič ne pozna! In pa nisem prav nič umetna, le znam se namazati.
Default avatar

svetilnikk

uf proti bledoti je pa dober seks da ti naredi pretok: )))
Default avatar

svetilnikk

dej no vse škodi!samo manj
Default avatar

Orka

Ja, svetilnikk, za kake pol ure si potem čisto rdeč, v polno prekrvavljen, pol pa spet - bledica. Matr, sej ne moreš non-stop seksat:-))
____________________
Fantasy does not deliver.
Default avatar

Metuljček

Bravo jagoda..pa velik sreče z ličenjem. Če se ti bo dalo še mene kdaj pridi našminkat, tak kak večerni make up :)))
Default avatar

jagoda26

Mislim, da edini, ki nas starajo in nam povzročajo gube, so tečni moški!!! Pa tole na nikogar osebno ne leti.
Default avatar

sadna

ja, imaš prav. če mene kaka huda bledica udari, tudi malo odtenek popravim s pudriom, ampak bolj redko. res so danes pudri precej neškodljivi, pravzaprav naj bi celo pomagali koži in jo ščitili pred zunanjimi vplivi, ampak še vseeno pa se mi zdi, da moja koža veliko bolje diha brez pudrčkov in ostalega. no, ampak jaz sem itak najbrž že sicer takšna, da make up uporabljam res samo ko grem ven ali ko nastopam, sicer pa imam rada opravka s čim manj žavbami...
Default avatar

svetilnikk

ja nam pa tečne babe:)
Default avatar

derseto

Dnevna krema, rahel puder, maskara in mogoče zelo nežno senčilo. Šminke ne maram. Razen labele.