Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

Razprodaje v Italiji

Default avatar

ingry

Zanima me, če katera ve, ali so se v Italiji že začele razprodaje?!
Lp
Default avatar

Žan

Ali pri nas ni dovolj razprodaj in ugodnih cen?Je v Italiji še ceneje?
Default avatar

reglaček

Mogoče misli da je v italijanskih oblačilih bolj sexsi:). Žesnke in moški znate morate nositi obleke potem pa ni važno ali je to Armani ali mogoče obleko za 15.000,00 SIT.
Default avatar

Pinka

Uradno se začnejo 10. 01.....

Žan,

saj ne da bi bilo v Italiji pretirano ceneje - ampak od nekaj še tistih prebranih kosov, ki so ostali na razprodajah pri nas, po možnosti še umazani od raznih pudrov in šmink, jaz nikoli ne najdem nič užitnega - zato, ne hvala.

In kar se čevljev tiče - v Italiji je še vedno veliko več izbire. In ne pride do "uniformiranosti" - saj veš, kupljeno pri nas na razprodajah, potem pa v istem dnevu srečaš še vsaj dve modelki, ki mata popolnoma enak artikel: pa naj bodo to čevlji ali pa kos oblačila. Jaz tudi zato hodim v Italijo - pa še prodajalke lepše gčedajo in bolj prijazne so, kot pri nas! In sedaj je pa sploh užitek se zapeljat do Italije, ko je avtocesta kar do meje. 40 minut, pa si npr. v Trstu....

Lp,

Pink
Default avatar

Barbika

To je pa čisto res kar si napisala Pinki pri nas greš na razprodaje in čisto skoraj vsako oblačilo je umazano od šmink pudrov in umazanih rok. Pa še strgani so ponavadi.
In v Italiji so res prodajalke velikooooo bolj prijazne pri nas so tako zdolgočasene da ne veš ali je prodajalka ali kaka zadeta smrklja.
Default avatar

anamaria

razprodaje so se neuradno začele že 5.1.
to pomeni, da ti na blagajni odbijejo 30 %
nimajo pa tega še nikjer napisanega.
uradno pa začnejo jutri, to je 7.1., ker danes imajo praznik.
Default avatar

serena

Zivim v Italiji in so bile znizane cene ponekod tudi ze pred Novim letom. Sedaj po Novem letu se je pa ze zacelo od 20, 50, in kje tudi do 70% znizanje.
Razprodaje pa trajajo tudi do februarja oz. dokler ne prodajo vseh zalog, ker se jih hocejo znebit. Februarja so cene smesno nizke, samo ne ostane veliko stvari.
Jaz sem si vceraj v Bati kupila usnjeno jakno, moderno iz brusenega usnja, z zelo malo krzna in nekim vzorcem in je bila cena 29.50 EUR. Prvotna cena je bila pa 180 EUR. Kao zadnji modeli in hocejo vse prodat.

Lep dan vsem.
Default avatar

bato

Ja, v Italiji pa puloverji niso umazani od šminke in pudra, ker se Italijanke pač ne šminkajo. Pa tudi prodajalke so bolj prijazne, sploh zato, ker vidijo kako kokošje butaste ste, da v Trst hodite po en pulover pa ene šminkerske drugorazrednje čevlje...Ubogi deci, da vas prenašajo...Draga moja, usnjena jakna za 30 EUR je po moje višek neke kvalitete...Moj *****, da je to zadnji model, vedo da pridejo kure iz Slovenije in pokupijo ves škart, pa magari za 30EUR, ker Italijanke takšne škart robe pač ne kupujejo. Pa veselo v nakupe...scontoooooooooo!!
Default avatar

bisera

Nehajte se kregat. Jas sem tudi isključno za šoping v Italijo. ker je cenejše in ker so italjani bolj prijazni, če hočete to priznati ali ne.


Vidimo se v soboto v Trstu.
Default avatar

alex

Ne samo prijaznejši in kvalitetnejše blago imajo, tudi na vrhu svetovne mode so. Slovenija se z Italijani nima kaj primerjati. Dragi Bato si prav ena mona, Veš d gredo v Italiji tudi pod ceno, samo da prodajo. Naši tega ne bodo nikoli naredili, ker je njihova roba (beri uvožena največ iz Italije) bolj kvalitetna, bolj kot je draga.


Lp Alex
Default avatar

barka

Bato, a maš slab dan.
Default avatar

serena

Hej ne se razburjat. Moja jakna je toliko bila in se ti lahko na glavo postavis, pa se zelo lepa je. Najprej nisem bila sigurna ce je prava cena, da me ne bi slucajno na blagajni nategnili. Je imela pa se orginalen list gor, kjer so vsi podatki o kupljeni stvari, skupaj s ceno. Ni nalepka, tako kot pri nas.
Meni se je zdela vredna toliko denarja.
Sicer pa jaz nisem sla v nakupovanje, slucajno sem sla mimo z mojima otrokoma in videla.
In tukaj je tako, da se oni dejansko znebijo stvari, ceprav jo morajo prodati za zelo majhen denar.
Npr. v Benetonnu po glavni razprodaji zberejo vsa oblacila, ki so ostala po vseh trgovinah na tem obmocju, vse dajo v eno trgovino v centru in maximalno znizajo. Vecina stvari stane tam od 5-15 EUR, ce je pa kaka jakna, pa ne preseze 50 EUR (pa sem veliko rekla)
Pa tudi ne zivim v Trstu, ampak v vecjem in veliko lepsem mestu globje v Italiji.
Default avatar

SQ

e batoooo, zihr maš kakšn butik , kjer preprodajaš robo in kikirikaš, ker si ob večinski del zaslužka ...LOL!
Default avatar

missN

men je tole prov smesno. cisto za vsako neumnost se na teh forumih začnejo prerekat. vse skupaj pa proti koncu narasca in narasca, kot da ne mormo spostovat mnenja drugih.

halooo!
a se splaca cajt s tem zgublat? postavla je preprosto vprasanje, in polovica jo napade, kot da je ne vem kaj storila.....
Default avatar

ingry

Hvala vsem za odgovore, pa ne se prerekat!
Lp
Default avatar

bato

Nič nimam slab dan, samo na k*u*r*a*c* mi grejo te razprodaje, pa euforične babe, ki komaj čakajo da zapravijo tistih 100 EUR. Potem imate pa moralno zadovoljstvo, da ste prišparale 3 al pa 4 eure. Pa še cel dan vržete stran, da se v Trst prekobacate...Raje mal doma svoje dece razvajajte...pa Vam bo on plašč kupu, pa še to doma v SLO, da boste malo naše gospodarstvo podpirale. Pa bo BDP takoj večji.
Default avatar

Orka

:-)))
____________________
Fantasy does not deliver.
Default avatar

alex

Meni pa gre na *****, da meni moj dec plašč kupi, ko si ga lahko sama. Mi naše dece že crkljamo samo včasih si moramo tudi same kakšno veselje privoščiti.
Prekleti moški sovinizem!
Bato, kaj ti ženska doma ne pere nog? Čudno, pa bi ti jih morala.

Potolaži se. Nismo več leta 1500.

LP Alex
Default avatar

Pik'ca

Bato - si pa res zaplankan do daske; če se vsedeš sedajle v avtomobil, boš čez cca 45 min. v Trstu, še prej v Gorici. Ja, zaradi super avtocestne povezave, ne......Kakšno prekobacanje neki! Rabim v tej gužvi več časa, da pridem iz enega konca BTC-ja na drugega! Pa še noben užitek se mi ni gužvat med tebi podobnimi!! In sploh mi ni užitek kupovat v času razprodaj po naših trgovinah, ker je tudi kultura in obnašanje kupcev, s takim razmišljanjem kot je tvoje, na psu.....

Sicer pa - jaz se raje vsedem na avion 1x na leto in grem zapravljat čez lužo, ali pa v Anglijo, ker so me glede kvalitete prepričala določena njihova oblačila. In pristop do kupca. In to s celo družino. In naredimo iz tega še dopust.

Ti pa kar dviguj BDP z nakupi uvožene robe.....Saj še tista slovenska industrija, ki je včasih kaj veljala, je že zdavnaj "morto" ( Jutranjka, Kroj, delno Mura, vsa slovenska obutvena industrija, .....)

In glede razvajanja naših moških: kolikor ti daješ, toliko tudi nazaj dobiš, zato raje poskrbi, da bo tvoja draga imela malo več manevrirnega prostora kar se odločitev glede oblačenja tiče, pa bo. Kajti iz tvojega pisanja je moč razbrati, da si zakoreninjen gospodovalec, ki ji verjetno tudi domov čevlje in cunje na probo nosi, da ja nebi kaj sama preveč nakupila in zapravila....Tradicionalizem posebne sorte? Da se ve, kdo je glavni? Poznamo to še iz časov stare Juge.....

No ja, zadnji odstavek velja zate, če si res muško, tako kot se predstavljaš s svojim nick-om......

Pa lep dan,

Pik'ca
Default avatar

leona

Tale Bato je pa moron svoje vrste!!!!
Kdaj si svoji dragi kaj kupil in jo pocrkljal???Ona pere, lika, kuha, ti pa robantis naokrog...

Dol s takimi dedci
cron