Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

AMSTERDAM??

Default avatar

sestra

Pozdravljeni!

Imam sestro, ki zelo rada potuje. Letos za silvestrovo oz. tiste dni tam okrog bi rada šla s kolegico nekam, na en kraj v Evropi, kjer bi nepozabno silvestrovali.Najbolj pa se ji dopade Amsterdam. Kje ste tisti, ki imate že izkušnje od tam gor??
Katero agencijo ji priporočate?Ali kaj drugega priporočate-kake druge kraje, ...?Sestra je sicer študentka, kar pomeni, da nima denarja v izobilju, a vendar sem ji svetovala, naj ne gre z najbolj poceni varianto, saj se vedno ne splača.Sama sem namreč pred časom bila v Parizu-izžrebana sem bila pri fintah topshopa, pa sem šla.Agencija Studio Moderna me je katastrofalno razočarala!
Zato ne bi rada, da bi sestra iz Amsterdama prišla slabe volje.
Pomagajte s kakršnimikoli nasveti, vse pride prav!
Hvala!!
Default avatar

Johana

sem glih pred par dnevi dobil ponudbo domov - Ilirika Turizem - Amsterdam, odhod 28.12. do 02.01.2005 za 27.900,00 SIT - mislim da se splača. Podrobnosti si lahko ogledaš na njihovi spletni strani.

LP
Default avatar

Uroš

Zakaj ne bi šli silvestrovati na luno?
Default avatar

glo

Pot na luno je predraga. Pozanimaj se, kako je s samim praznovanjem na prostem. Ni povsod tako kot v Ljubljani.
Default avatar

metulj

No ja tako je to Ilirika turizem ima 27.900,00 + prevoz 8.000,00 sit + taksa in čišcenje. Tako, da na koncu znese 45.000,00 Sit, kar vseeno še ni tako drago. Aja pa še lahko plačaš na 12 obrokov.

lp
Default avatar

nastja

Iliriko odsvetujem iz lastnih izkušenj. Imajo zelo neprofesionalne vodiče, da ne napišem še kaj več.
Default avatar

Alice

Praznovanje je nepozabno, če ga tako doživš in praznuješ s pravo osebo. Še taki ognjemeti in lučke in razigrana množica, ter šampanjec v potokih nič ne pomagajo če smo slabe volje. Lahko se počutiš še bolj bedno kot doma v postelji.
Amsterdam je zelo lep, ulično praznovanje pa tako kot povsod - pijača, jedača, množica, ognjemet.
Default avatar

respect

pa kaj ti bo vodič v amsterdamu.......
itaq bojo vsi zavil v prvi kofišop se ga spušil in občepel tm not naslednjie 4 dni........
Default avatar

sunsun

:)))) a, dej no respect, Amsterdam je krasno mesto in ima poleg CS še velikooo zanimivosti, pa ne mislim na red light districte...ampak sestra ponavadi je res tako, da za malo denarja ne bivaš v ravno super hotelu ampak kdo potrebuje krasen fancy hotel (razen upokojencev), če greš tja noter dejansko samo prespati za tistih nekaj ur, da se spočiješ od zabave no ja en soliden nivo po moje sigurno nudijo, naj se zabava dokler je še mlada!
Default avatar

respect

jest vem za en CS k majo sobe navrh........hehehehe.....najbolša rešitev....

no, naša družbica je šla kar nekajkrat v lastni režiji v Amsterdam......, enkrat tudi za novo leto....takrat smo spal v teh sobah.....res je blo samo za prespat........ampak dobr.......smo bli vsaj spodej v kafiču kao domači.....hehehehe...... je blo kr neki kanonov na račun hiše......

Poleti smo bli ponavadi v nekem kampu 5km iz Amsterdama....tm si sposodiš kolo pa je .....
Default avatar

LALA

Ilirika? Raje ne. Program je.... khm...

Naj raje pogleda hostle v Amsterdamu, pa naj gre v lastni režiji.

Sicer je pa še enakaj agencij, ki ponujajo Amsterdam, ampak nimam izkušenj z njimi, tako da ti jih ne morem ne odsvetovat, ne priporočat: npr. hejj, bobotours, zmt...

Je pa Amsterdam res super, tako mesto, v katerega bi se kar vračal in vračal...
Default avatar

Ž

Vsem iskreno odsvetujem Amsterdam
Default avatar

ANA

Jest sem šla enkrat za novo leto v Amsterdam, mislim da z Avanturo. Bilo je bedno, ker je bilo vse v riti.
Naj se sestra pozanima, kje bodo nastanjeni, koliko km iz centra. Ker mi smo bili v enih modrih kontejnerjih, tam na enem polju. Enkrat na dan nas je avtobus vozil v center in to kar kakšno slabo uro. Sicer so nam rekli na agencij, da se da zment z vodičko, da bodo naši avtobusi skoz gor pa dol vozil, pa ni bilo nič od tega. Tko da smo novoletni dopust preživljali enem selu, ne pa v Amsterdamu.
Nej se raj pozanima za kakšen hostel v centru, pa nej gre seama tja. Sam bo mogla zdej že rezervirat (če ni že prepozno). Je pa tud res, da pride dražje.
Vglavnem, jaz obožjem Amsterdam, če grem sama tja, izkušnja z agencijo za novo leto - porazno.


LP
Default avatar

glo

Ž napisal:

> Vsem iskreno odsvetujem Amsterdam

Zakaj?
Default avatar

Ž

To mesto živi na stari slavi.
Občutek imam, da se prav norčujejo iz naivnih in totalno nezahtevnih turistov, ki jim je dovolj že to, da so v mestu, ki se mu reče Amsterdam.
Skratka ponudba (zabava , ogledi,....) je tako zelo skromna in revna, obenem pa tudi draga.