Ženski in Moški čvek

Adrenalinski PARK

Default avatar
Pri oddaji Samski moški, sem videla Adrenalinski park. ker je to meni pisano 100% na kožo, sem šla takoj v akcijo. Našla sem dva v SLo.
Zanima me, če je katera že bila? Kako ji je bilo všeč?
Hvala za odgovore,

Mojca
Default avatar
Nisem pa nameravam, čeprav konc koncev ni nč adrenalinksega, če se ti ap nč ne more zgodit....Lahk bi mel npr. srečanje v adrenalinskem parku :)
Default avatar
Ja, andrenalinskih parkov v SLO je več. Jst sm bla v Podljubelju pri Korenih in je blo fantastično. Jst mislm tko, andrenalinski park je zabava in vse to, ampak je hkrati tudi boj s samim sabo. Če vse vsaje delaš v popolni zbranosti, si na koncu utrujen. Ni fora v tem, da si hiter, da si upaš, ampak kaj ob tem čutiš!

Je pa fajn občutek, ko vidiš, da vse zmoreš! Pa tko je...nč se ti ne more zgodit, če upoštevaš nasvete. Drugače pa hitro lahko pride do nesreče. ;)
Default avatar
xtrm,

ne flancaj klanf, da to ni nič adrenalinskega, če nisi še adrenalinala na rope-ih in swing-ih 15m nad zemljo, plezala na oguljeno smreko višine 15m, nato pa z majajoče podlage s premerom 20cm skočila dol, kot da delaš samomor....ma dej, če zate to ni nič adrenalinskega, je bolje, da ostaneš na svojem motorju in izzivaš svoj adrenalin na cesti......Blefiraš, da ni res!! Oglasi si potem, ko boš imela /če boš seveda imela, to za seboj......


Mojca,

sama sem preizkusila podljubeljskega in ježiškega - bistveno boljši je Korenov v Podljebelju. Bolj noro, bolj adrenalinsko, zelo dobra inštruktorska ekipa, čisto vse ženske v naši skupini so bile visoko nad zemljo, pa še zrak je občutno boljši in malo redkejši, kot tisti na Ježici ;-))

Pa še nasvet: kako uro pred podvigom pojej čokolado ali pa kakšno polnozrnato energijsko ploščico; dalo ti bo energijo, da ti ne bo gor "padel cukr!" :-))
Default avatar
Uh jaz bi sla tudi.Samo upam da nebi potem pol ure tam na kaki dilci sedela k bi zmrznla!
Default avatar
Najlepša hvala za pomoč!

Mojca
Default avatar
Vam želim veliko užitkov:-) Mene tja ne spraviš niti pod razno. Imam prevelik strah pred višino in tisto, kar sem tam videla, je bila moja najhujša nočna mora - hodit po eni brvi, ki se maje, no way! Enkrat smo šli v gimnaziji čez eno tako, kar dolgo, nekje na Soči - še danes se čudim kako mi je uspelo, ker sem komaj prišla. Meni se vrti že ob prečkanju mostu, kaj šele to.
Default avatar
In kok stane obiska takega parka? A to se morš prej kej naročit, al kako to poteka?
Default avatar
Mislm, da je 6.500 blo pri Korenih za 2 uri? A se motim....drugač pa tm okol 10.000.
Default avatar
Aha, hvala!
Default avatar
A je to samo za večje družbe? Se moraš kaj naročit? Dejte mal več napisat, tiste, ki ste že bile. Moj mož bi šel in bi ga rada mal presenetila.
Default avatar
Meni se tudi ni zdelo adrenalinsko.

Sicer sem se super zabavala, ampka glede na to, da si vedno privezan vsaj na dveh štrikih, se ti res ne more nič zgoditi. Za vse, ki ste kdaj že bili vsaj na kakšni zavarovani plezalni poti, je adrenalinski park mačji kašelj.
Default avatar
Tkole je...fajn je poklicat, ker imajo obisk ob določenih urah. To pa zato, da se nabere skupina. Mi smo šli ekipa šestih in je blo supr. Vseh v skupini nas je bilo pa okol 20. Par nekaj inštruktorjev (k so vsi greha vredni) :).
Zavrti telefon in prašej....čeprav men se zdi zdele že mal mraz...rajš spomladi.
Default avatar
Bila na Pohorju, se mi zdel ne vem kaj, adrenalina sploh nobenga, je pa mal zabave.
Default avatar
Jaz sem samo gledala eno skupino v Bohinju. Saj me je mikalo, da bi šla gor, sam ker sem noseča rajš ne. Se mi zdi, da moraš imet kar nekaj kondicije in moči, da si tisti dve uri aktiven. So se eni mladi fantje kar precej mučli.
@-->-- @-->-- @-->-- @-->-- @-->--

<http://pomarancka.moj-album.com>
Default avatar
Mi smo imeli usposabljanje v adrenalinskem parku Podljubelj..
Bilo je zanimivo,mal straha,pa mokre hlačke ...
Default avatar
Študentka,


Potem si pa ziher s Visoke policijske šole, he, he......Kar nekaj mojih pr'jatlov, ki obiskuje ta faks, se je drilalo tam........
Default avatar
V Mb - super :) najboljsa je gugalnica... Primerno je tudi za razne poslovne skupine saj gre v veliki meri za sodelovanje in medsebojno pomaganje.. Cena za cel dan nekje 10 000 ... Imajo tudi možnost poletnega sankanja,paintball,.....
Default avatar
Mi smo praznoval 3 rojstne dneve v adrenalinskem parku v Podljubelju. bilo je super in racunal so nam 5000 SIT na glavo. res da je blo to lansko leto, tko da je mozno da so že kaj podražil.

je pa definitivno supeeer.