Ženski in Moški čvek

barva za lase

Default avatar

as

Katera pripravljena barva za lase (od Loreala ali kakane druge firme) je najboljasa za posvetlitev las? Sama sem preizkusila ze tri razlicne in to najbolj svetle pepelnato blond, pa vedno ratam rumena. Zakaj ne morem priti do zeljene barve.

Pomoc in vase izkusnje prosim.

Lep zacetek tedna!
Default avatar

Ketty

Tudi jaz si barvam lase in sicer s pepelnato blond od Belle Color ali pa od Ilirije in tudi ne dobim željene barve, ker imam preveč rdečega pigmenta. Sedaj ko sem bila na morju so mi lasje posvetlili in je barva super.
Default avatar

DONA

Punce edini recept za lepo blond barvo so prameni. Zakaj? Zato, ker če imaš naravno temnejše lase, ne boš nikoli taka kot so punce na embalaži. Večkrat si daš pramene, pa boš sčasoma blond!
Default avatar

TanjaCelje

Jaz uporabljam Garnie 11 Pepelnato blond, mi super uspe barvanje, ni komplicirano, samo smrdi, žal.
Ampak zadnjič sem frišno pobarvana šla na sriženje, pa me ja frizerka vprašala če sem naravno blond. Super!
Default avatar

Marija

Tanja, katero Garier uporabljaš. A je to bele color. Kolk vem je Garnier firma, ki ima več proizvodov za barvanje las. Nurtisime...
Hvala za odgovor in lp, Marija
Default avatar

sunsun

Pripravljene barve so že v osnovi "manj močne" pri meni je bila lepa svetla barva pramenov, ki mi jih je naredila frizerka brez predhodnjega razbarvanja po barvi Keune, najboljši rezultat dobiš, če kombiniraš pepelnate odtenke s kakšnimi bisernimi.
Default avatar

as

Tanja, tudi jaz imam eno vprasanje zate. Kaksne so pa tvoje naravne lase. Jaz sicer nisem temna rjavoslaska, imam pa ocitno kar veliko rdecega pigmenta.
Default avatar

ina.

Poskusi od loreal - feria ice blond. Ena pa je metal blond, če se ne motim. Meni sta obe prijeli lepo.

Lp, ina.
ina.
Default avatar

Blondy

Jst sm tut probala dost barv že in ker mam baje dost rdečga pigmenta in najslabše za to so kaki zlati in podobni odtenki, ker pol prideš ven kot kanarček :((

Jst sm nazadnje probala od L'loreala Recital Preference, mislim da je taka sivo-blond in men ful lepo prime...zarad pigmenta mi ne potegne na sivo, ampak tisto lepo svetlo blond, ki ni ne rumena ne preveč peroksidaste barve.
Default avatar

natural

Najbolje bo da se za tako stvar kot je svetlenje las posvetuješ s frizerjem oz. še boljše bi bilo da ti to naredi strokovnjak, ker si lahko pošteno poškoduješ lase s pogostim nepravilnim svetlenjem las.

Lp