Ženski in Moški čvek

bivši mi grozi

Default avatar
Vztrajno mi grozi, enkrat, da bo sebe fental, drugič da bo mene in mojo družino...
Sita sem že tega nenehnega zbadanja. Res, jaz sem odšla od njega, ker ni bilo več čustev. Najprej je bil žalosten, potem je sledilo ponovno osvajanje, potem je vse poniknilo, zdaj pa.....maščevanje....

Najbolj me je strah, da bi se tip res spravil na mojo družino in moje bližnje.
Enkrat je že naredil eno tako neumnost, da je v mojo službo poslal neke fotografije, ki me upodabljajo v nekem kontekstu, ki je čist kontra moji poziciji v službi. Sicer večjega efekta ni dosegel, ker imam hvalabogu razumevajoče vodstvo, ki ve, da tisti utrinki s fotografij nimajo nobene veze s sedanjostjo in delom, ki ga čist dobr opravljam. Da jih je on poslal, ni dvoma.

Zdaj pa čakam, ker ne vem, kaj naj pričakujem. Da mi bo razrezal gume na avtu, je še najmanj....mi jih je tud že, sicer nimam dokazov, vendar....

Nisem maščevalna in slabo se znam branit, zato mi pomagajte.
Default avatar
Če ti grozi, ga prijavi na policijo.
Default avatar
Mimogrede, za policijo NA ŽALOST rabiš dosti več kot samo grožnjo. Bi se morala k njih zapelat s črnim krogom okol oči...
Je že preizkušeno, saj sem policijo poklicala, ko sem gume dobila razrezane...povedala za kaj se gre, pa tak odgovor dobila.
Default avatar
Pokam po šivih, sva v istem dreku, da nimava slučajno istega bivšega?
:-))))
Default avatar
Živjo


Joj joj ženske pa kje take agresivne partnerje, sej ne morm verjet...?


Lp, Uroš
Default avatar
Hu hu hu, Pokam in 3, 4, preizkušeno na lastni koži! Sam kk se tega rešit pa ne vem. Pri nas je prišel pijan pa na mojo mami se je drl, pa udart jo je tud hotel. Sam to bi že pa šlo na polcijo! Pol je pa eno drugo dubu, pa je nehal. Enostavno kot pasulj.
Probi bit čimbolj hladna. Ne odgovarjaj, na cesti se obrni proč. Avte pa je buljš, da obe zavarujeta.
Default avatar
Policaji najbrž res ne bodo prišli ukrepat, če ga boš prijavila, da je grozil, ampak prijavo pa vseeno naredi. Kaj pa veš, kaj bo naslednjič storil. Naj bo vse dokumentirano.

S tistimi grožnjami, kaj bo sebi naredil, se pa sploh ne ukvarjaj, to ni tvoja stvar in naj ve, da ti je ravno glede tega. Sploh ti predlagam, da reagiraš čim bolj hladno in da se ne spuščaš z njim v kake pogovore. Ko bo videl, da se te ne prime, bo odnehal (upajmo).
Default avatar
Se strinjam z Ime. Punce bodite vztrajne in ne pustite se izsiljevati nasilnim moškim! Morda v hujših primerih lahko kontaktirate kakšno nevladno organizacijo (tudi na tem portalu so njihove inf.) in greste v varno hišo za nekaj časa.
Srečno!
Default avatar
kam si pa gledala takrat, ko te je osvajal??? Te je posiljeval ali si se prostovoljno fukala z njim ??? Takrat bi razmišljala o teh stvareh, ne pa,da zdaj jokaš ko je že prepozno !!! Še marsikaj bi ti lahko povedal .
Default avatar
Stan, daj ne otresaj traparij. Takšni moški se vedejo čisto prijazno, dokler gre vse po njihovo, prave barve se pokažejo pa malo kasneje.

Glede "fukanja":
To lahko ona dela s komerkoli, pa nima ta človek potem nobene pravice groziti, če neha. A se ne strinjaš? Če se ti zdi, da imaš pravico zganjat tako sranje, če te pusti ženska s katero spiš, potem se pa zamisli nad seboj, mogoče celo rabiš strokovno pomoč.
Default avatar
To si torej ti, revež, o tebi govori post!

Vsak ravna po svoji vesti.

Kdor jo ima, vest seveda.
Default avatar
Stan, ti si res ena bedna oseba. Ne boš mi rekel, da se nisi še nikol zajebal v življenju pa da vsakega oceniš na prvi pogled!? Pač, tko je, laufalo je neki cajta pa sva imela dobre pa tud slabe cajte, sam pol ko ni šlo več, sem ga pa pustila, kaj bi lagala njemu pa seb tud? Potem je pa pokazal kolk je razvajen, pa užaljen, pa da je zmeri uveljavljal svojo voljo. Jaz sem pa svojevoljno šla. Zdaj pa stresat žolč!
Mimogrede....*** ni bil slab, sam zarad njega pa nebi ostala, al ti stan misliš, da je tvoji ženki že sam to dovolj da ti tič med nogami stoji pa je že srečna?!?!
Default avatar
Mislim da s svojimi grožnjami želi doseči le to, da bi imel prevlado nad tabo.Očitno je dojel, da njegova ne boš nikoli več, pa se je podal v drugo skrajnost...Moj nasvet je, da se skušaš pred njim postaviti čim bolj samozavestno in z dvignjeno glavo....ne bodi ranljiva, ker bo to izkoristil....Je pa res, da bi bilo dobro, da bi vseeno šla na policijo in ga prijavila....
Default avatar
No, tud jst sm pustila enga tipa, pol pa jok in stok in tud on mi je skoz govoru, da bo naredil samomor. Ok, jst sm saj vedla, da tolk nor pa ni, da bi to storil in da to sam govori, da bi se ga usmilila in vzela nazaj. Sam da bi pa men, pa moji družini kej grozil, to pa ne. In tako sva ostala prijatelja.
Sam punce - pa kje staknete take (oprostite!) norce? Pa a se že ne vidi po pogovoru z njim, kakšen značaj ima?

Veliko sreče v ljubezni vam želim.
LP Elya
Default avatar
Meni je isto grozil. Ampak zato, ker niti nisem hotela z njim ven. Pac mi je bil antipaticen. Problem je bil samo v tem, ker je svojo groznjo uresnicil.
Default avatar
Aja, uresnicil v smislu, da je dejansko naredil samomor.
Default avatar
Pokalici po šivih:
ti sebe označuj kot bedno osebo. Misliš, da te bom pomiloval, če nisi sposobna ugotoviti pravi karakter dedca ? KAR SI HOTELA IMETI, TO IMAŠ !! Pred poroko je blo zate očitno pomembno samo to, da ti je lepo nakladal, crkljal , razvajal itd., oziroma tako zaslepil, da nisi videla cm pred seboj. Sama si kriva svoje nesreče. na tvoj odgovor se ne bom oziral.
Default avatar
Kdo te pa prosi za pomilovanje?
Nisva bila poročena.

Ti pa si po sporočilih, ki jih pošiljaš v forume, njegova čista kopija. Hvalabogu, da te ne poznam. Ne spadaš v nobeno kategorijo, na katero bi se JAZ ozirala, si prepoceni s tvojimi argumenti.
Default avatar
He, he, pokam-po-šivih, samo v informacijo: tič med nogami v glavnem visi.
Default avatar
pokalici:
tudi ti ne spadaš v nobeno kategorijo na katero bi se jaz oziral, ker si prepoceni s svojimi argumenti, jasno!!
Pa ti nisi čist prisebna, ZATO, KER MISLIŠ, DA JE ZA TVOJO NESREČO KRIV
SAMO DEDEC. TI SI KRIVA NAJMANJ POLOVICO. Povej po pravici, če te je kdo prisilil, da si se zažela z njim pajdašiti ?? Pustila bi ga takrat, ko je bil še čas. A sem te mogoče jaz prisilil, da si začela z njim seksati ?? Stvar lahko obračaš kakorkoli in vedno boš TI čutila posledice nespametnega obnašanja, ne pa jaz. Mene tvoj problem niti malo ne prizadene. Pametne ženske bodo iz mojih besed lahko potegnile kaj koristnega. Ti pa očitno ne boš.