Ženski in Moški čvek

Jutranji sex

Default avatar
Kaj pravite na sex zjutaj, ko se s partnerjem zbudita in je voljan, da bi sexal? Imam namreč neprijetne izkušnje kar se tiče jutranjega zadaha, kako lahko fant pričakuje, da mu bom dala francoski poljub, če mu pa iz ust zaudarja?
Jaz vedno, če pride do tega, grem v kopalnico in si vsaj usta z vodo ali čem splaknem, saj bi me bilo drugače sram.

Kako je pri vas?
Ali sem preveč občutljiva?
Default avatar
Ne, sploh nisi. Tudi meni gre to zelo na živce. Sicer mi je zjutraj zelllooooo všeč, ampak ne z zadahom... Preden se prisesa nate, mu rec, če si gresta prej zobe umit... Jaz sem mojemu zelo hitro povedala, da imam zanič okus in da mi na pamet ne pade - da si grem zobe umit - kot da je neki TAKO samoumevnega... in potem bi bilo jasno tut njemu mim, da bi me čakal z obloženim jezikom...
Če ne drugač - mu porin en mentolov bonbonček v usta, mogoč mu bo potegnl - čeprou to ni isto... Ne vem - naravnost mu povej - če te ima rad te bo valda razumel...
P.S. pa povej kako je blo! : )
Default avatar
Verjetno nista dolgo skupaj,a ne? Jaz sem s fantom ze 2 leti in pol pa nama to ni noben problem,oz. se zjutraj na ta racun hecava in zezava en drugega,kar se pa sexa tice pa ce se nisva vstala sexava brez poljubljanaja po francosko ampak se samo lupckava. Ce je pa pac hudo,si pa en drugemu poveva kdaj je neprijeten zadah....saj bos videla cez cas je to vse drugace,na zacetku si pa se sramezljiv in ne ves kaj bi naredil :)))
Default avatar
Problem je v tem, da je on zjutraj čist v komi, ko se zbudi in ne pomisli da bi še vstal zarad zob, od mene pa pričakuje da bom sprejela njegov zadah, v smislu, če me maš rada boš tut to prenesla, pa sem mu odvrnila, da bom jaz naslednjič pihala v njega pa bomo vidl koga bo prej minil, pol sm pa spet jest tečna :)

Sva pa skup 2,5 let in ni nič bolš, zato sva to "razvado" gladko opustila.

LP
Default avatar
Hahahahahaha, počakaj ko bo tvoj post S. prebrala!!!!!!

Sicer pa saj se ti ni treba poljubljat a ne!?
Default avatar
Maš prav pat!
Ampak se mi zdi, da če mu je usta vsaj splaknit težko zame, pa še sexa ne bo dobil - ha! :)
Default avatar
To je pravzaprav pogostejši problem kot si marsikdo misli, je bila enkrat prav tema v Oprah oz. so mimogrede omenili, da je to kao nek stereotip iz ameriških filmov - ko se začnejo kar takoj zjutraj v postelji poljubljat itd. - ampak da v realnosti to seveda ne gre tako, saj nam je več ali manj vsem skupen ta jutranji zadah, ki je nekaj normalnega (izsušena usta preko noči itd.) in je zato edino normalno in obzirno do partnerja, da si greš vsaj dobro splahnit usta prej in spiješ še kak kozarček vode, ne pa kar takoj navalit na njega!
Default avatar
Uf, se spomnim tega - a ni rekla Oprah, da je enkrat svojmu partnerju, k je imel sicer večkrat zadah - zato večkrat ponudla limone - da sta potem limonce skup grizla... Ampak najbrž tip še kaaaar ni dojel...
Default avatar
Ne vem, ali sem medicinski fenomen, ampak jaz nimam kakšnega čudnega zadaha zjutraj, pa tud pri partnerju ga ne opažam. ali pa niti pri partnerju niti pri sebi tega ne opazim (vonjam in okušam), ker preprosto ne razmišljam o teh zadevah pa ker se imava tako zelo rada. pri naju ni ovir za ničesar! res se ne obremenjujem s takimi banalnostmi.
Default avatar
Verica popolnoma prav imaš: Res se ne obremenjujem s takimi banalnostmi, kaj šele da bi vsaj malo verjel vsemu kar slišim in vidim po televiziji..Če gledate ameriške pogovorne oddaje in vse kar vidite vzamete za sveto, pa mehiške nanizanke, potem se slovencem slabo piše
Default avatar
se strinjam, janez. življenje je čisto drugačno, kot ga prikazujejo ameriški filmi in oddaje. preveč hočemo posnemati. vsi imamo raje pristnost in izvirnost.
Default avatar
Tudi jaz in moj fant nimava ne vem kakšnega čudnega zadaha zjutraj, če sva si zvečer lepo umila zobe...

Druga zgodba je seveda, če je kdo od naju prejšnji večer "popival".

Sicer se pa ne obremenjujem s tem, da si moram takoj iti umiti usta, konec koncev nimam težav s skrbjo za redno higieno ust in nimam težav z zadahom.
Če pa moram prej vstati in si umiti zobe, potem pa sploh v posteljo ne grem več, ker se je dan zame že začel :)
Default avatar
Mene tudi to moti. Ampak moj dragi tega sploh ne razume... Na žalost!
Default avatar
hehe, Verica in Janez (po urah pisanja izgleda sicer, da je to ena oseba, a saj ni važno...) - narobe si/sta razumela poanto! Bilo je rečeno ravno to, da nam ni treba verjeti tega, kar se kaže/propagira v ameriških filmih (namreč zjutraj kar brez vsake osvežitve začet s francoskim poljubljanjem, ker to marsikdaj pač ni najbolj okusno). Če pa je zate VSE, kar npr. Oprah reče, neresnično, pa imaš spet drugačen problem!
Se ti ne zdi najbolje, da, kdorkoli pač kaj reče, to pretehtaš z lastno glavo, pa ne glede na to, kdo je rekel ("četudi Oprah"), kot pa da padaš bodisi na ene ali druge.
Dejstvo je, da je ta pojav pač mnogim moteč, in to v REALNEM življenju (tukaj prej nihče ni niti omenil, da je to videl v filmih - sama sem dala le primer, da je tudi v oddaji bilo o tem govora), ampak pač pišejo o tem, kaj jih dejansko moti. In kot vidiš, je precej takih, pa dvomom, da so vse to "pobrale" iz Oprah in se takrat odločile, da jih bo motilo.

Za Pepelko: tega z limono se sicer ne spomnim, a če me spomin ne vara, je šlo za en nov film z Julio Roberts, ki je takrat tudi gostovala v studiu, kjer so (v tem filmu) skušali "prelomit" s to "tradicijo" obveznega jutranjega francoskega poljubljanja, in je bilo prikazano nekako tako, da ko se je Julia zjutraj začela pogovarjat s partnerjem v postelji, si je dala rjuho pred usta, ker je ugotovila, da ima zadah. No, in na podlagi tega odlomka so potem odprli to temo.
Default avatar
Na nočni omarici imej žvečilne ali sprejček proti zadahu,
problem rešen.
Default avatar
Najprej zobke umit..umit vse kar ti pase in pol nazaj muckat, zjutraj tko paseeeee;)!
Default avatar
In tukaj naj bi bila beseda o jutranjem sexu? Bolj ko berem bolj se mi zdi, da se pogovarjate o jutranjem ustnem zadahu! Če se ga ne morete rešiti(zadaha) potem pa probajte oralca. S polnimi usti se je težko frenčat!!!!
Default avatar
pa še smrdi mu ne......hahahahaha
Default avatar
In končno pridete do jutranjega sexa