Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

POVEČANJE PRSI

Default avatar

KOMARKA

HELLO ,

vsem, ki ste me prosile, da porocam po opravljenem posegu - sporočam "OPERACIJA USPELA PACIENT PREŽIVEL" (hecam se); Res je, operacijo smo malček prestavili in sedaj sem že dobr teden lastnica novega oprsja- noro. Z rezultatom sem fulllllllll zelooooooooo zadovoljna in vse je o.k.; Sam poseg ni nikakršen bav bav, poteka pod lokalno anestezijo in po končanem posegu je obvezno počivanje do naslednjega dne. Potem se pa stanje v naslednjih dneh normalizira, oteklina počasi zginja, bolečine v bistvu ne čutiš več in po tednu dni začne telo "funkcionirati" normalno. Skratka dobila sem to kar sem želela, bistvo pa je, da pred posegom dobiš in zbereš čim več možnih informacij, se odločiš za kirurga, ki mu zaupaš in se psihološko pripraviš na poseg, ker gre le za operacijo in ne pridobitev "nove pričeske".

Ženskice, če si želite in imate možnost "JUST DO IT",

LP v pričakovanju sončnih dni.......
Default avatar

OOOOKKK:))

Pomagajte mi z nasveti, prosim!

Pred tremi meseci sem si namestila silikonski vsadek v moje prsi. V zacetku je bilo vse super in res je vse klapalo. Res sem bila srecna lastnica bujnega oprsja in vse prijateljice so mi zavidale in moski mezikali. Vendar so se kaj kmalu zacele tezave, v levi dojki me je ze cez tri tedne zacelo grozno zbadati, pa tudi otekla je. Poklicala sem svojega plasticnega kirurga, ki pa mi je svetoval zgol s tem, da tezave ne morejo izhajati iz operativnega posega, temves nj se oglasim pri svojem ginekologu. Sla sem k ginekologu, ki mi je po preiskavi povedal, da je prislo do resnega vnetja zleze, zaradi vsadka. Svetoval mi je, da se ga cimprej znebim in mi dal v tem casu tablete proti bolecinam. Tabletke mi pomagajo in res me ne boli tako hudo in ravno zato sem v dilemi. Ali potrpeti (saj imajo vsi ljudje kaksne tezave s kaksnim delom telesa), ali se znebiti mojih lepih josk. Prosim , kdorkoli, pomagajte mi s svojimi izkusnjami, resnim in nezlonamernim mnenjem, ker jaz nimam dovolj poguma in odlocenosti , da bi o tem odlocala.


Hvala!


:)))))))
Default avatar

Sissy

KOMARKA čestitam! Res da poseg ni tak bav bav. Imeti moraš pa "jajca", da se odločiš.
Še veliko zadovoljnih pogledov ti želim!
Default avatar

Tajči

Koliko pa je cena tega posega?
Default avatar

KOMARKA

Cena je odvisna od vrste proteze oz. implantat-a. Za velikost, vrsto in obliko se odločiš po posvetu s strokovnjakom. Cene so različne (odvisno od klinike), gibljejo se od 400.000 SIT dalje, sama sem pristaž tega, da pri takem posegu naj cena ne bi igrala vloge ampak je pomemben strokovnjak, ki ti ta poseg opravi in pravilna izbira implantat-ov.

lp
Default avatar

KOMARKA

Hello,
predlagam ti, da se naročiš na kontrolo in pregled pri kirurgu, ki ti je poseg opravil; Ker malo dvomim, da bi te poslal oz. odpravil brez pregleda češ " to ni moja stvar ". On najbolje ve in ti bo znal svetovati - kaj storiti.

Ali si naredila poseg nad prsno mišico oz. pod prsno mišico?
Kaj pa masaža, se masiraš oz. ti pomaga?

Želim ti čim prejšnje okrevanje,

lp
Default avatar

Alice

Pa saj ne morem verjeti! Zato, da ti moški mežikajo in prijateljice zavidajo si daš tujek vsaditi v telo, ki ni potem nikoli več zdravo.Ene so očitno pripravljene zapraviti zdravje za takšno plehko čustvo kot je zavist in mežikanje.
Default avatar

KOMARKA

Sorry, da ne znaš prebrati post-a, " za vse tiste, ki ste želele inf."
KOMENTAR JE NEPOTREBEN;

LP vse dobro tudi tebi

P.S. Alice a poznaš tisto : " vsak naj najprej pred svojim pragom ....... "
Default avatar

sara1

Kaj bi dala, da je pomanjšanje prsi ravno rako enostaven poseg...
Default avatar

Karolinca

Sara saj je podoben. Moja sestrična si je dala "zrihtat", ker je imela res prevelike-prav moteče-in po 3 porodih še povešene-ampak res velike. Sedaj pravi, da je po dolgih letih-od pubertete- spet zadovoljna in se lahko normalno ukvarja s športom. Prej tečt sploh ni mogla, ker ni bilo moderca, da bi to držal. Poseg je tudi cenejši :-) od vsadkov. najbolj pa je srečna, ker jo križ več ne boli. Hecno, kako različne probleme imamo.
Default avatar

tjassa

ali se nič ne sekira zaradi brazgotin,ki ostanejo ?
Default avatar

KOMARKA

ziv,

vsako povečanje dojk s prsnimi vložki pomeni tudi brazgotino; od tehnike in pristopa je odvisna velikost in opaznost brazgotine;

npr. pri vstavitvi skozi pazduho nastane cca dva cm velika malo opazna brazgotina, vstavitev pod prsmi tudi nastane cca dva do tri cm velika malo opazna brazgotina, ampak me osebno ne moti, ker resnično ni opazna, obstajajo tudi mazila , ki zagotavljajo, da postane vidno mesto zaceljene poškodbe manj vidno, mehkejše in bolj gladko;

Tako kot me ne moti, tudi cca dva cm velika brazgotina, ki mi je ostala od poroda;

lp
Default avatar

Nadya

Mene pa zelo zanima, kater kirurg ti je naredil poseg?
Default avatar

Sloncek

Sem komi čakala, da te slisim Komarka!!!

Ja - kdo je bil kirurg???? Upam, da bos se naprej ful zadovoljna in da ne bo kakih problemckov. Kaj so tvoji starsi rekli???
''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''
Default avatar

IrenaNe bodite kure - VSAK kirurški poseg ima lahko stranske učinke in ta jih slej ali prej res ima. Tukaj vam marsikaj zamolčijo, da vas dobesedno pomolzejo za denar! Zaradi vsadkov se raka dojke težje odkrije!
Default avatar

ptičica

kakšne proteze pa si dana? pod ali nad mišico? koliko velike, oblika, vsebina in proizvajalec? ali si bila v KC?

Blagor, jaz namreč z op. nisem bila zadovoljna, tega pa je že 7 let...
Default avatar

sisy

Tudi jaz sem si jih dala povečati novembra pri dr. Fabjanu in sem zelo zadovoljna. Dal mi jih je pod mišico, da bodo lepše zgledale, ker jih nisem nič imela. Moji trije otroci so mi jih čisto izmozgali. Zanima me, če katera ve, kdaj se pokaže, da telo ni sprejelo vsadke. Sedaj ko jih imam si sploh ne morem predstavljati življenja brez njih. Prosim tiste, ki jih imate za informacijo. Hvala lepa.
Default avatar

ptičica

ali lahko poveš, kakšne vsadke si dala?
Default avatar

Nadine

Ptičica, zakaj nisi zadovoljna? Kak to misliš?
Default avatar

KOMARKA

Živ, ptičica

poseg sem opravila v Kranju pri dr.Fabjanu (celetno njegovo osebje z njim se ve na čelu - sami superlativi), vstavil mi je pa silikonske vsadke, kapljičaste oblike;
Z velikostjo pa nisem pretiravala, ker moj namen ni bil "imeti oz. narediti balone", tako, da smo se na mojo konstrukcijo telesa(višina + teža) odločili za 355 ml (lahko bi bile pa tudi brez problema 400 ml velike).

Sem pa že zdaj zelooooooooo zadovoljna, po slabih treh tednih - imajo prsa super obliko, hrastice in oteklina je zginla, sama pa že nabiram kondicijo v fitness centru;

Koliko si bila pa stara ptičica, ko si se odločila za poseg in zakaj nisi zadovoljna? Ali imaš kakšne težave ?

Sporoči, lp