Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Armani

Default avatar
Prosim za vaše izkušnje s parfumi Armani (Sensi, Emporio, Night). Prodajalka v trgovini mi je odsvetovala, da vzamem Armanijev Night, ker se baje takoj razdiši. Prijateljica pa mi je rekla, da to ni res in da so Armanijevi parfumi kar obstojni. Zanimajo me še vaše izkušnje!
Default avatar
Tudi meni se zdi Armani zelo obstojen parfum. Predlagam ti da pojdi v parfumerijo in si na roke našpricaj parfum, ki ga želiš kupiti pojdi domov in boš videla kako hitro se bo razdišal. To tudi sama delam, ker sem se že parkrat nat....

Lp, KlaRa
Default avatar
Jaz imam Emoporio She od Armanija in je kar obstojen. Tega Night pa ne poznam.
Default avatar
VSEKAKOR POKLIČI NA GSM: 041 449 011 in na tvoje vprašanje ti bo odgovorila/pomagala svetovalka za kozmetiko - Anka.
Pomaga ti lahko tudi pri svetovanju izdelkov za osebno nego, kozmetike - uporaba, načini ličenja,..
Uporablja visoko kakovostne izdelke (niso najcenejši, sigurno pa v primerjavi z podobnimi izdelki ponujajo mnogo več za dostopnejšo ceno).

ŽIVLJENJE DIŠAV

Dišava je živahna, vznemerljiva in živa. Resnično živi svoje življenje in se na koži nenehno spreminja.

Nežna dišava je zapleteno mešanje in usklajevanje več različnih vonjav, imenovanih note. Zamislite si dišavo kot glasbeno delo, kjer že prve note pritegnejo vašo pozornost, pričarajo sceno in napovedo teme, ki bodo sledile. Nato sledijo variacije na glavno temo, ki se prelijejo v finale, ki privede glasbo do zaključka in v nas pušča hrepeneč spomin.

Dišave so izdelane tako, da se razvijejo v treh stopnjah, ko se prvič odišavimo, dišimo po tistem kar imenujejo izdelovalci parfumov “vrhnja nota”. Za vrhnjo noto so značilne sveže, lahke vonjave, ki v vas ustvarijo prvi vtis. Ta osnovna nota izgine najprej in ponavadi traja petnajst minut.

Naslednja stopnja je “srednja nota”. Na tej stopnji se pokaže srž parfuma. Dišava se ustali in se stopi s kožo. Srednja nota vonja ponavadi traja 2 do 4 ure.

Končna stopnja dišave je znana kot baza ali “spodnja nota”, pri kateri ostanejo le najmočnejši vonji, ki zapustijo trajnejši vtis. Spodnja nota se pojavi ponavadi po 4 do 6 urah in nato polagoma izgine.

Če razmišljamo na ta način je vrhnja nota kot povabilo k dišavi, prvi namig njenih vonjav. Srednja nota je parfum v vsem svojem razcvetu in spodnja nota je njena prava osebnost.


BEST CHOICE, LP
Default avatar
Sama imam trenutno Sensi in je čudovit, pa seveda ne drži, da bi se naj razdišal. To velja tudi za Night različico.
Default avatar
Pri meni se Night takoj razdisi, kar pa ne velja za Sensi.
lp
Default avatar
armani night je obstojen in prijeten

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek