Med.Over.Net

Nosečnost

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

rahla črtica

Default avatar

tejasn

Ej, punce! včeraj popoldne sem delala test (no, dva - Romed in mini baby check) in se je na kasetici Romed prikazala zelo zelo rahla druga črtica, na baby check pa je skoraj nisem našla, tako rahla je bila. Sem mislila, da imam že halucinacije, a je mož rekel, da tudi on nekaj malega vidi. potem sem pa danes zjutraj še enkrat ponovila oba testa in je bila črtica na baby check še zmeraj komaj komaj vidna, na Romedovi kasetki pa dobro vidna, čeprav veliko svetlejša od testne. Saj sem noseča, a ne?
Default avatar

Erina

Pri meni sta bili obe črtici perfektno vidni, pa sem delala test še dva x preden sem šla k ginekologu. Tako nisem mogla verjet (od sreče) :)! Najboljše bo, če nisi prepričana, da stopiš do svojega ginekologa. Najboljše ti bo odgovoril na tvoje vprašanje.

Erina

p.s. Vso srečo! :)))
Default avatar

mami29

tudi jaz sem delala test Romed pa je bila druga črtica res komaj komaj vidna. počakala bom še nekaj dni in test ponovila, verjetno v petek. upam, da se bo takrat res videla druga črtica.

lp
Default avatar

Gea

Seveda si noseča!!! ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Default avatar

š[email protected]

Poskusi ponovno opraviti test čez nekaj dni - pri meni je bila prejšnji četrtek le rahlo vidna "nosečniška" črtica, v soboto pa sem uporabila ta drug trakec iz Baby Check mini kompletka in sta bili obe črtici enako močne barve ;)))

Če mene vprašaš, si noseča :)))))))))))))))))))

čao
Default avatar

tejasn

Hvala, punce, bom jutri še en test naredila, da bom 100% gotova. Ampak glede na to, da sta bili danes črtici že bolj vidni od včerajšnjih, se tudi meni zdi, da kar sem nosečka. upam, vsaj! sem pa končno zasledila tudi en nosečniški znak (danes bi bil sicer že 2. dan M) - prsi so me začele boleti. jupi!
Default avatar

ZOJA

TUDI SAMA SEM IMELA ENAKO IZKUŠNJO, LE DA SEM JAZ DELALA CLEAR BLUE. ČRTICA SE JE TAKO SLABO VIDELA, DA SEM IMELA OBČUTEK KOT DA JO ENKRAT VIDIM, ENKRAT NE. DELALA SEM DVA TESTA, ČEZ TRI DNI PA ŠEENEGA. NA TRETJEM SE JE ŽE BOLJE VIDELO. TAKO DA BREZ SKRBI, ČE VIDIŠ ČRTICO JE TEST POZITIVEN!!!!
ČESTITAM!!!
Default avatar

š[email protected]

Počakaj še par dni, drugače boš lokalno lekarno izropala, če boš vsak dan delala test ;))) Čez par dni, ko boš le s težavo "stlačila" joške v modrc, ti bo čisto jasno, da si res noseča :)))))))) Čestitam!!!

čao
Default avatar

katarina2

Sigurno si noseča, tudi pri meni je bila črtica nazačetku zelooooooooooooo slabo vidna.Delala sem pa clearblue test. NO sedaj pa se že približujem zadnjemu krogu maratona oziroma že skoraj stojim na cilju.
LP Katarina 39t
Default avatar

ŠPELCA

Tudi jaz delala Baby Check še pred zaostankom M pa je bila druga črtica zelo rahlo vidna. Dan po zaostanku pa sta bili na Clear Blue močni dve črtici.
Sedaj pa korakam v 14 t.


Sigurno si noseča!!!! Čestitam...
Default avatar

Laura30

Jaz sem do zdaj vedno delala samo CB test in nazdnje sta se prvic in edinkrat do zdaj v mojem zivljenj :) pokazali obe modri crtici in to takoj. Prej, ko sem kdaj sumila na nosecnost sem nekaj casa cakala, da je test bil koncan (torej vsaj 1 min.) in se je vcasih cisto rahlo, svetlo plavo obarval tudi okencek, ki indicira nosecnost, vendar to ni to..
Naredi se Clear Blue test. Ce se ti bosta, ampak zares v trenutku, ko palcko namocis v urin in pocakas 20 sek., obarvali obe crtici in to fejst modro, bos takorekoc 100% da si noseca..
Ce pa si se do zdaj ze kako drugace prepricala pa cestitke in dobrodosla na forumu! :)

Lp, Laura
Default avatar

Marjetka

Jaz sem nosečnost tudi komaj opazila na tistih črticah in po 14tih dneh sta bili še vedno enaki,ko mi je ginekolog naredil test.Tista druga je bila čisto bledo modre barve,komaj vidna.Rezultat tiste komaj vidne modre črtice pa je sedaj moj tri leta star sinko.
Vso srečo in iskrene čestitke,če si srečko kot jaz.
Default avatar

mala mala

Živjo punce kaj bi ta rahla črtica pomenila... Hvala za odgovor...

tec-F6snID.jpg
(28.64 KiB)