Skrinjica idej!

Tudi moj prvi adventni koledar

Default avatar
Forumovke, pozdravljene!

Tudi jaz sem se potrudila in izdelala prvi adventni koledar.

Je pod ustvarjanje.

Lani sem se sicer trudila in izdelovala pickpoint voščilnice. Ker pa sem ugotovila, da nekateri ljudje tega ne cenijo, jih bom letos raje kar kupila. Upam, da bom vsaj napisati uspela.

Moja ta majhna namreč vse "opravi" v pol ure. Kako naj ji dopovem, da je potrpljenje bistveno za uspeh?
Če se bom pa že lotila voščilnic, moram vse predpriprave, ki vključujejo rezanje itd. narediti v njeni odsotnosti, samo pri končnem dejanju pa bi morda še sodelovala. Pri pickpointu ne bo šlo. Iris folding pa jaz ne kapiram.

AJa - smo pa pridno vlile vse mogoče modele za smrekico, ostali okraski pa bodo tudi domače izdelave.

Želim krasen prvi december, ko se začne adventni čas.

Mira-1

Default avatar
Ojla!
Zelo mi je všeč vaš koledar, res je prav posrečen. Glede hitenja pomočnice pa: ne vem koliko je stara, a to pride šele z leti. Moja dva bi porabila vse bleščice, lepilo, okraske na eni voščilnici, narejeni v 5 minutah.
Lp
Juma
Default avatar
Mira.....dobra ideja za adventni koledar!

Kaj pa če bi tvojo malčico vkljucila v izdelovanje čestitk, tehniko pa prilagodiš njeni starosti. je bilo predkratkim že nekaj napisano, kaj lahko taki tamaučki ustvarjajo.

pa pa in lepo ustarjajte. je pa res, nekateri ne znajo ceniti časa in truda, ki ga vložiš v to, sploh če ti časa primanjkuje, kot ga meni ob nadobudnem enoletniku! :)
Default avatar
Waw...zelo lep koledar...vse čestitke za dobro idejo in izvedbo
sem pa jst v podobni situaciji kot ti...pickpoint čestitke bom poslala samo tistim, ki vem, da jim doma narejene čestitke nekaj pomenijo
Default avatar
Mira-1 najprej WAAAAAAU za velikana ADVENTNIH KOLEDARJEV :)))

Všeč so mi doma spleteni copati. Tisti maljhni me spominjajo na Japonke in njihove male nožice, ki drobencljajo naokrog. Kako pa je nositi takšne copate??? Meni so res videti fajn, všeč so mi naravne stvari, delujejo domače, lepše kot kupljeni.

RES POHVALE od Zvezde