Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

ponudba za servietke

Default avatar

klara

Pozdravljene!
Sem čisto slučajni zašla na ta forum... UAUUU! Krasni izdelki, krasne ideje! Samo ne vem čisto, kako ta stvar med vami deluje - npr. z izmenjavo servietk. Tisto kar ena ima, kar prepošlje naprej drugim? Pa se to sploh splača glede na (razmeroma nizko) ceno servietk in (razmeroma visoko) ceno poštnine?
Če bi recimo jaz v Italiji ali Švici kupila 20 različnih paketov servietk, jih razdelila na kupčke s po tremi istimi (x 20 različnih), ali bi bila katera od vas pripravljena, da si izmenja svojih različnih 3x20 z mano? Gre namreč za to, da bi dobila servietke, ki jih ni na našem tržišču.
Sem preveč zakomplicirala? Ali pa ste že to počele na ta način in se nisem spomnila nič pretresljivo novega?

Pa še nekaj... Ali mi lahko pripopate kakšen link na strani, kjer so opisane posamezne tehnike? V spodnjem postu so slikice krasnih izdelkov v print tehniki, jaz pa pojma nimam, kaj to sploh je in kako se to naredi.
Hvala!
Default avatar

gita123

Klara jaz sem takoj za to ,ker nekaj servetk le dobim iz tujine a, če bi se dalo dobit lepe motive tudi za ustvarjanje s servetno tehniko.
Za link ki so opisane tehnike pa poglej malo zgoraj ,ki je napisano tehnike napotki, materiali.
Pozdravček,Gita!

*****Veliko ustvarjalanih trenutkov!!*****
**********************************
Moj album za menjavo servetk
<http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?id=20218>
Default avatar

vesoljčica

klara,
izmenjava servetk poteka tako, da daš slikce servetk v album, to poveš skrinjičarkam in potem si vsaka izbere tisto, kar ji je všeč. Ti si pa v zameno iz njenega albuma izbereš servetke, ki so všeč tebi.
Nabava 20 različnih paketkov servetk bi se pa meni zdela že kar investicija - če računaš, da so lepi servetki od 3 evrov navzgor za paketek, to znese vsaj 60 evrov. Pomoje je več kot dovolj, če začneš s petimi različnimi paketki - če so iz tujine in zato redki, bodo še toliko prej razgrabljeni. In če od vsakega paketka zase prihraniš npr. 5 servetkov, jih boš na ta način izmenjala vsaj 75. Meni se to zdi veliko, ti pa sama presodi.
Glede pošiljanja po pošti je pa tako: ne, ne izplača se. Ampak tu gre v veliki meri za ljubiteljstvo, pa potem manj gledamo na stroške.
lep dan,
vesoljčica
Default avatar

sandrcap

klara jest sem prepričana, da če bi ti v tujini kupila 20 paketkov servetk, ki se jih pri nas ne da dobiti, da bi tisti trenutek, ko bi objavila slike teh servetk, dobila vsaj 15 mailov :)

jest bi tut kakega, ki ga še nimam :)
Default avatar

Suzi

Klara, tudi jaz bi bila takoj za izmenjavo!
Default avatar

gil

Glede na to, da nimam toliko za zamenjavo (in nimam objavljenih), bi ti jih odkupila.

Gil
Default avatar

soncek_

jaz bi bila tudi za zamenjavo.

soncek_
Default avatar

klara

a mislite zamenjavo preko albumov, kot je to opisala vesoljčica (hvala za odgovor!); ali po paketih preko pošte?

in še enkrat, prosim: kaj je print tehnika? nisem je našla na nobenem od linkov. izdelek pa sem videla na http://pika-slika.moj-album.com/.

hvala pa lep in ustvarjalen nedeljski popoldan vam želim!
Default avatar

gita123

Izmenjavo servetk imamo v skupinskem albumu in si potem izmenjujemo servetke tako kot je opisala vesolljčica za print tehniko pa najbolje da poprašaš piko sliko in ti bo rade volje pomagala .
Pozdravček,Gita!

*****Veliko ustvarjalanih trenutkov!!*****
**********************************
Moj album za menjavo servetk
<http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?id=20218>
Default avatar

nitty

meni zdej nekej cajta ni delalo postanje,... zato se javljam šele zdej...

tudi jaz sem ZELO zainteresirana za izmenjavo preko albumov, sploh če so servetki taki, ki se jih tu pri nas ne dobi, super !!!

...in DOBRODOŠLA :-)
LP!
anita

____________________
<http://nitty.moj-album.com>
Default avatar

*Lonika

Jaz itak nimam mere za menjave ali nakupe lepih servetk :)))) Zaaaa :)