Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Obvestilo!

Default avatar

Primož

Če ima kdo kaj za povprašati ali komentirati, mislim, da sem enkrat dovolj jasno napisal, da lahko kontaktira mene. Moji pdoatki pa so vsi dosegljivi in ničkolikokrat zapisani.

Torej, moj mail in telefon imate, zato še enkrat prosim, vse nesporazume rešujete z menoj in to ne preko foruma.

Upam, da je bilo to dovolj jasno.

primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar

v.k.*

In zakaj bi nesporazume reševale s tabo? Kaj si pa ti naredil za to akcijo? Dvignil tri telefone? In Pepelki si še do današnjega dne dolžan poštnino, ki si jo javno obljubil povrniti, za poslano fimo.
Default avatar

link

Če si prava v.k. imaš na temu forumu pravi link GOBEZDALO. Ne znaš odnehat kajneda?
Default avatar

v.k.*

Ja, sem prava. In kadar sem prepričana, da se meni ali nekomu od mojih bližnjih godi krivica, res ne znam odnehat in tudi ne bom.

Link pa zelo dobro poznam. Hvala.
Default avatar

andrejaS

Se mi zdi da je tukaj le par oseb, ki si na vsak nacin zeli pogovoriti s Primozem. Tako da punce, kar poklicte ga...saj vas je zelo malo, ki zeli dodatna pojasnila. Mislim, da njegov telefon ne bo prevec zaseden.
Default avatar

Primož

V. K,

zakaj se vi pogovarjate med seboj samo tisto, kar želite. Če bi pepelko vprašali, bi vedeli, da je odgovor že prišel in da sva na vezi, očitno vas samo o tem ne obvesti o ostalih zadevah pa. Vprašal sem jo tudi, kdo je maso prejel in kdo izmed teh je stekleničke poslal. Da ne govorim,d a je večino mase dobila mamči, pa še vse te stekleničke, so odšle iz zavoda.

NAj povem še enkrat naglas, mamči in Nova Tanja imati prepovedano pisanje, povedal sem še, da zakaj in javnega perila ne perem v javnosti, vsi me lahko pokličete po telefonu.

če komu moj ukrep ni všeč, se lahko preprosto izogne forumu skrinjica idej in celotnemu MON-u.

Kaj je zavod naredil za akcijo in zakaj je sploh zraven, je brezveze razlagati, krr nikoli ne pridemo do konca. Mamči sem lepo rekel, naj se malo umiri ker drugače ne bo konca, pa me žal ni poslušala, prekipelo pa mi je, ko je razlagala v mojih prostorih kako ji moramo tedensko poročati o vseh dogodkih in da brez nje ne smemo na noben sestanek.
Enkrat sem jo že opozoril, da lahko akcijo tudi pelje kakorkoli želi, vendar ne preko foruma, če ne bo mir. No in ker ni samo razburjala duhove med uporabniki, celo mojim delavcem, je začela ukazovati. O drugih stvareh ne bom, ker ne bo konca. Tudi tega nisem želel napisati, pa mi skozi govorite, da naj javno povem.

Se pravi, vse želite javno izvedeti in povedati preko foruma. Zakaj? da bo ja kost glodalo čimveč ljudi. Zakaj ste sploh začeli pisati na skrinjici idej: Da bi vse kar napišete videlo in opazilo čimveč ljudi.

Torej je skupna nit vsega tega ravno forum???

Kdo je torej začel in kdo ne, na to temo boste zavselej nehali. Akcija je skorajda končana. Stekleničk v zavodu je že preko 1000, pošiljajo jih raznorane organizacije, šole in posamezniki, vse bom še poslikal in dodal. oddali jih bomo komurkoli bo naneslo, ( ker niso samo iz fimo mase) predvsem pa so v mislih vsi bolni, za začetek rakovi bolniki.

In še enkrat poudarjam. Res lahko zapustite sistem, ker vas ni nihče vabil, če mislite nonstop nekaj špikati in delati zdraho. Saj komaj čakate, da bi se spet skregali. Tako eni kot drugi. Huje kot pa da bi gledal mehiško nadaljevanko. NO tukaj jih bo konec.
Tanja me je sama prosila, da naj umaknem album in vse ostalo. Pisala mi je na mail, da si zaluži vsaj pojasnilo, ko pa jo kličem, se noče pogovarjati. In glede na njeno aktivnost, se očitno zaveda, da je tukaj veliko ljudi. zakaj potem sploh še piše, če je želela, da se umakne. Pa četudi bi si želela še, da je tukaj, sem se odločil, da ne sme več pisati. ker zaradi vsakega sporočila pride še do večjega krega.

Torej, je ta zgodba zaključena. Če ima še kdo kakšno vprašanje, naj gre kar preko maila ali rpeko telefona, kajti ravno zato vam je tako pri srcu se kregat, ker to vidi toliko ljudi. In jaz bedak, se skušam z vsemi pogovoriti, da bi bilo vsem prav. Na žalost je že tako, da nikoli ne bo moglo biti vsem prav. Torej, lahko tisti, ki ne morete sprejeti moje določitve in dejstva da je vsemu skupna nit forum in MON, preprosto bojkotirate med.over.net.

primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar

Primož

Andreja,

saj v tem je problem, ker bi vse pisale na forum, samo poklicala ne bi nobena. Vsaj do danes ni še prav nobena.

Zakaj pa na forum, ja da bo ja čimvečim na očem, torej je spet forum razlog zakaj tukaj.

In kaj je spet naredil Zavod za to zgago, ja forum ne! In samo za krivdo je vedno kriv Zavod, za zasluge pa ljudje, ki so prišli na sistem, ki ga je naredil Zavod in pridobil maso 300.000 ljudi na mesec. Če lahko dvignem nekaj telefonov, ko ljduje kličejo, kje se kaj in kako dobi in anredi, bom dvignil pa še nekaj telefonov in vam razložil kaj in kako. če pa boste imeli s tem stroške, mi pa pišite na mail (to je zastonj) in pošlite svojo gsm številko in vas bom jaz poklical, si bom z veseljem vzel 1 uro časa ali več.

detajli, detajli in še enkrat detajli, samo to je važno, četudi je cela 1000 kosov sestavljanka lepa, vi se bi ukvarjali samo z 10 koščki.

Primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar

v.k.*

Evo, Primož, a je bilo tako težko? Veliko stvari si pojasnil v svojem postu. To sem tudi hotela. Naj ne bo slika na forumu tako enostranska.

Pepelka mi je povedala za tvoj odgovor, ker sem ena od tistih, ki ji je poslala fimo. In se mi je prav zamal zdelo, da si prvo pripomnil, da od teh punc pa nisi dobil stekleničk. A si prepričan?

>Kaj je zavod naredil za akcijo in zakaj je sploh zraven, je brezveze razlagati, ker nikoli ne pridemo do konca.<

Glede na to, da je zdaj v javnosti Zavod tisti, ki pelje akcijo, mislim, da bi bilo do vseh ustvarjalk fer, da še to pojasniš. Potem bo pa zadeve res konec. Obljubljam.

Z svojim pisanjem (ali provociranje - kakor želiš) sem te hotela pripravit do tega kar si pravkar naredil. Javno napisat, da si Mamči in Novi Tanji, ki sta za akcijo naredili vse in še več, prepovedal sodelovanje na forumu in v akciji stekleničke upanja.


Hvala.
Default avatar

v.k.*

Primož, če že toliko govoriš o javnosti in zakaj je potrebno javno pisat. TI si bil tisti, ki je dal vse nesporazume javno na forum. Vsa zadeva se je začela s tvojim Sporočilcem. Zdaj ne moreš valit krivde na nekoga drugega. Če bi se takrat pogovoril z Mamči in ne bi takoj butnil na forum s svojim Sporočilcem, mislim, da bi se zadeva danes odvijala čisto drugače.
Default avatar

Bacek

v.k.

Kaj pomaga razlaga, ko pa imaš svojo sliko v glavi. Tudi če bi ti Primož povedal še kake stvari, podrobnosti kaj se je dogajalo, bi ti imela še vedno isto sliko.

Problem je v tem, da sta naredili "še več", ampak ne v pozitivnem smislu. To, da imaš neke zahteve pri nekom, ki si mu gost, to je pa nesramnost.

Ne vem, ali si bila na katerem srečanju ali ne (skrinjice), ampak tam je mamči tudi pokazala svoj (koristoljubni) obraz.

Poleg tega pa tudi mene zanima, kaj se je zgodilo s tisto donirano fimo? Mene ni nihče vprašal, pa tudi zasledila nisem, kaj se je dogajalo s tem???

Petra
Lp, Petra
Default avatar

Bacek

Torej, na koga se morem obrniti za "moj delež" fimo mase? Pepelko? Mamči?
Konec koncev je bilo v zadnjem mailu od mamči podatek, da je Pepelka še ni dobila in da jo dobim.

Petra
Lp, Petra
Default avatar

Primož

Ne V.K. ni bilo težko, samo nikoli nočem, napisati ničesar, če se prej o zadevi temeljito ne pozanimam in pogovorim in govoril sem z vsemi in ker mi ni uspelo najti sporazuma, sem ukrepal. Ampak tako, da nisem nič razlagal, če je kdo kaj želel izvedeti, me je lahko poklical. Spet me ni nihče, vse kar ste izvedel, ste samo iz vaših pogovorov, obeh strani ni nikoli nihče slišal.

kdo je poslal in kdo ne, mi je popolnoma vseeno, če bi vedela za pisanje, bi vedela tudi to, da sem rekel, da ko pridem iz dopusta, da vse dobi. Ne glede na to, kdo je poslal in kdo ne.

Ali je slika enostranska ali ne, ni važno, ker jaz pač ne morem odstopiti, na žalost. če pa sem se s nekom pogovarjal več kot 5 ur in ničkolikokrat v svojih prostorih, pa ni bilo rezultata, moram pač nek zaključek potegniti.

Draga V.K, da je v javnosti karkoli je kriv Zavod. In Zavod ne kdorkoli drug nikoli ni rekel, da Mamči tega ni prinesla na forum, ampak spet moram povedati, kar nihče noče slišati. Da je akcija sploh prišla do ljudi, je spet kriv forum, ki ga je naredil zavod in, ki je na forum pripeljal toliko ljudi.

Začne se z idejo, ki jo je uspela izvesti neka ženska iz Amerike, neka ženska iz Slovenije je pripela link na forum skrinjica idej, ki jo je naredil Zavod, ki je poslušal pregovarjanje žensk na nekem drugem forumu, če jim naredi svoj kotiček, ker je bilo v nekem drugem forumu, ki je izšel iz še enega prejšnjega, preveč sporočil, ker je bilo pač na sistemu toliko ljudi, ki so spet prišli na MOn zaradi različnih razlogov in argumentov.

kdo je vse skupaj začel? Moja mama! zakaj, ker je bila slučajno pred več kot 30 leti v dobrem razpoloženju z mojim očetom, ki pa je živel na Dolenskem in se po ne vem kakšnem naklučju rodil mojim starin staršem, ki so iemli kmetijo......

Do kam naj razlagam, kdo je kaj naredil in spet lahko začnem pri detajlih, kako so nekateri želeli pisati medijem, nekateri ne, kako sem se nalašč umaknil iz prostorov, da ne bom dal izjavo in sem odhajal mimo Mamči, ki je vsa živčna kadila cigareto pred vrato in me spraševala, kaj naj reče, da ji je tako nerodno. PA sem jo samo potolažil, da bo vse v redu. No in očitno sem se motil, kajti naslednji dogodki so pokazali, da pač ni vse v najlepšem redu.

Moje osebno mnenje: ker nekateri, ki so dobri nogometaši, še ni nujno da bodo dobri trenerji. Vendar jim nikar nihče ne oporeka, da so dobri nogometaši, pa četudi je to preteklo dejanje. Samo pač niso rojeni za trenerja.

> Z svojim pisanjem (ali provociranje - kakor želiš) sem te
> hotela pripravit do tega kar si pravkar naredil. Javno napisat,
> da si Mamči in Novi Tanji, ki sta za akcijo naredili vse in še
> več, prepovedal sodelovanje na forumu in v akciji stekleničke
> upanja.

No in v zadnjem stavku si pač malo zgrešila, prepovedal sem jima samo pisati na forum. To bi vam lahko povedali tudi sami. Stekleničke upanja pa na štajerskem vodi tudi nekdo drug, na celjskem tudi nekdo drug in tisti, ki noče biti del Skrinjice, jo lahko vodi tudi na svojem koncu in to tako, da se jaz zagotovo ne bom vtaknil v njihovo delo. To sem pvoedal vedno vsem, zato moraš zelo natančno pisati, ko rečeš, da sme prepovedal nekomu, da ne mse sodelovati v akciji stekleničke upanja. Vsi, ki so karkoli naredili sodelujejo v tej akciji. vsak točno tako kot si sam želi, nekateri v golu, nekateri v obrambi, nekateri na sredini, nekateri v napadu, nekateri pa na tribuni. Vsi pa so potrebni za dobro in odmevno tekmo.

Upam, da so prispodobe razumljiva.

primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar

Primož

Da odgovorim še na to vprašanje: JA pogovarjal sem se, dolgo časa in ne en dan. Vse skupaj lahko marsikdo potrdi, predvsem pa Andreja, ki me je peljala na vročo čokolado, če želite še to vedeti, in sem razmišljal kaj naj sedaj naredim. Vse to pa je bilo po 1 urnem pogovoru z Mamči.

Da je tako kot je sem kriv samo zaradi razloga, ker bi rad vsem ugodil. Pa ne zaradi mojega sporočilca. Ampak ker toliko časa vstrajam in verjamem v ljudi, da se lahko dogovorimo in najdemo skupno rešitev. Ja to si štejem za neuspeh, ampak privoščiti si pa ne morem, da grem dol s foruma, čeprav bi nekateri to želeli, razen če postanete delničarji zavoda (ko pride na borzo) in me odstavite.

primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar

Primož

Bacek,

ni se ti potrebno truditi, bom si še zadnjič vzel čas in na forumu razložil celotno plat, če bodo res vse podrobnosti želeli. Ampak to bo res zadnjič in že sedaj vsi veste in si mislite, da bo spet moja obveljala.

bacek, že to da imaš srček, lahko nekomu pomeni, da ni objektiven, ker mi je pripaden. Ampak tako je povsod, vedano je nekdo neomu pripaden in na žalost ste tako nekateri, ki ste pripadni sistemu in tisti, ki niso na istem sistemu. Koga potemtakem odrivam? Samo tiste, kateri se nočejo pogovoriti in razumeti dejstvo, da jaz ne morem oditi, torej se morajo vsaj delno prilagoditi razmeram tukaj, mislim pa da teji pogoji niso težki.

primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar

v.k.*

Bacek, če mi nekdo stvari razloži in argumentira, sem pripravljena svoje mnenje tudi spremeniti. Ne pravim, da imam v vsem 100 % prav in nihče na tem svetu nima. A pri vsaki stari se je potrebno držat nekih pravil. Mogoče je beseda "pravil" malo pretrda... potrebno je imeti fer odnos. In predvsem je potrebno ločit med hruškami in jabolkami. Tudi zdaj si omenila srečanje. Nisem bila na nobenem, vendar vem, da ste nekatere zamerile Mamči, ker si je domov odnesla nekaj materiala. A je bila edina, ki je to naredila? Pravzaprav me pa to niti ne zanima. Tudi, če je to naredila in tudi če bi bila edina... kakšne veze ima to z akcijo stekleničke upanja? Že od začetka tega spora poudarjam, da je do njega očitno prišlo zaradi nekih osebnih zamer (očitno s srečanja), ki z akcijo nimajo prav nobene veze. Ni mi jasno zakaj mora akcija trpet zaradi tega. To, da je xy zamerila Mamči, ker je na srečanju naredila to in to ali ker ji Mamči kot oseba ni všeč... to mene in večino ostalih ustvarjalk čisto nič ne zanima. To, da nekomu Mamči kot oseba ni všeč nima prav nobene veze s to akcijo. Akcijo je začela, ideja je bila odlična, stvari je speljala kot se ji je zdelo najboljše. Da bi pa pri akciji upoštevala mnenje vseh nas 150 (ali še več) ustvarjalk je pa utopično pričakovat. Tudi jaz se s katero njeno odločitvijo nisem strinjala, vendar pa zato nisem odstopila od akcije ali ji zaradi tega celo rekla, da je neumna (kot soto rekle nekatere). Sprejela sem "pravila igre" in sodelovala.

Predvsem me je pa zmotilo to, da Primož pri vsej zadevi ni ostal nevtralen. Pa tudi, ko je ugotovil, da z Mamči ne more sodelovat, bi lahko na forumu napisal, da si sodelovanja v akciji ne želi več in da tudi ne dovoli, da se akcija nadaljuje preko foruma Skrinjica idej. Zadeva bi bila vsem jasna in do vsega skupaj sploh ne bi prišlo. Ne vem zakaj je treba stvari olepševat in zavijat v celofan. Povedal bi naravnost in vse ustvarjalke bi vedele pri čem smo in stvar zaključena.


Uf, sem se razpisala. :)) Ampak se mi res zdi zelo dobro, da se stvar razčisti, ker na prvem mestu so (smo), po mojem mnenju, še vedno ustvarjalke in stekleničke.
Default avatar

pepelka

Bacek, kakšen tvoj delež? Saj si dobila 10 fimo mas. Tvoje fimo mase so bile v paketku (mamči+darling+novatanja+bacek)
Deanr za fimo si pa mi poslala po pošti.

O čem pa govoriš???
________________________________________________________

<http://matjer.moj-album.com/>
Default avatar

v.k.*

Joj, medtem, ko jaz spacam en odgovor skupaj, se pojavijo že trije drugi vmes. :))

No, glavno smo si itak povedali.
Default avatar

Primož

V.K.

Kot sem rekel, pogovarjal sem se in ker so uporabili za promocjo akcije zavod (Mamči, Kristina in Andreja) je jasno, da zavod ne more kar to reči, jaz se ne grem. In ravno to sem želel dopovedati Mamči. Nekje mora biti skupna točka, ne razumem zakaj je zavod dober za pošiljanje (in plačevati poštnino, da ne govorim še ostalih stroških, delo, čas, telefoni, ...) in sprejemanje stekleničk, za ostalo pa ne?

Nikoli, ampk nikoli nisem rekel,d a si njenega sodelovanja ne želim, ampak da lahko vse to vodi naprej, po svoji poti, ker s to potjo na forumu se ne ujame.

Olepševat in zavijat v celofan, pa lahko rečemo temu, da pač nisem želel nič napisati. Kot sem rekel, o koščkih raje ne bi.

ker je akcija vseh, ne morem reči nobenemu, da ne sme tako delati, še posebej nisem mogel tega reči Mamči ker je prva vpisala link in napisala sporočilo. Ja ko pa je želela imeti vse samo ona v rokah, pa tako več ne gre. Ampak a ni dovolj, če napišem, da je zadeva na eni strani zaključena in da lahko dela po svoje? Zakaj je treba krompir še enkrat tenstati, sem porabil že dovolj veliko časa preko telefona, na forumu pač nočem.

Stvar se bo jasno razčuistila, ampak vprašam vas, a mora res vse to prebrati vsa vesoljna Slovenija?

verjetno bo jutri tole v katerem izmed časopisov, upam, da me vsaj za avtorizacijo povprašajo.

primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar

v.k.*

Pepekla, se ti tukaj opravičujem, če sem karkoli narobe napisala glede pošiljanja fimo.