Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

"ožeta" steklarna Hrastnik

Default avatar

Majči

Evo, spet jaz,

sem bila danes v industrijski prodajalni steklarne Hrastnik. Iskala sem čisto navadne steklene krožnike, okrogle, dobila pa le štirioglatega. Sicer je lepši, ampak najverjetneje dražji. V glavnem, od krožnikov je ostalo "bore" malo. Ste mi vse pobrale :)) Drugače pa en stane 825 SIT (ta štirioglati), če katero že zanima.

Lp,

Majči
Default avatar

ATENKA

Saj okroglih tudi niso imeli.

Sem bila tam pred skoraj dvema mesecema in je prodajalka rekla, da imajo samo kvadratne iz uvoza.


Default avatar

Majči

Aja, ker meni je danes rekla, da so ti zdej modernejši in da tistih sploh nimajo.

Jaz pa tako z veseljem odletela proti Hrastniku. :(
Default avatar

hmmmm

Saj vem, da vam zdaj to nič ne pomaga, ampak v torek sem v Ikei pri Grazu videla čisto navadne steklene krožnike (plitke, premera cca 28 cm) za 0,58 evra, kar v tolarjih znese okrog 140 sit.

So me že zamikali, pa sem se spomnila, da mi tako ali tako kronično primanjkuje časa in bi verjetno samo čakali v omari. :((
Default avatar

Špela1*

Ja tistih manjših za 500 sit je zmanjkalo v dveh dneh. Sem pa takšne velike, kot jih imajo, zdaj videla v Merkurju, včeraj v Litiji, so bili po 550 sit. Samo so ostali samo še v zeleni barvi, zato jih nisem kupila. V Centromerkurju mi je pa prodajalka rekla, da jih bodo dobili po praznikih, drugo leto torej.

Majči, jutri je pred muzejem božično novoletni koncert. Jaz bom tam, pa tudi varstvo za mojega mulčka bom imela za kakšne pol urice. Se dobimo?
Ob 19h bom tam.

Lp, Špela
Default avatar

Majči

Zdravo,

jutri najbrž ne bom mogla, grem na Dolenjsko. Sicer ne vem, kdaj bom nazaj. Te še kontaktiram, samo mejl mi pusti, ok?

Lp,

Majči