Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

Naredila sem okraske s sliko otrok

Default avatar

Anomiss

Pozdravljene!

Pred časom smo se pogovarjale o okraskih za božično drevo, ki jih je pred dvema letoma delala Nataša s foruma SS. No, zdaj sem še enkrat (tokrat s servietno tehniko in riževim papirjem) naredila dva okraska s slikami svojih dveh sončkov, ki sem ju v programu Microsoft Paint oblekla v božička. V priponki lahko vidite končna izdelka.

LPS
Priponke

13887_IMG_0058.JPG
0 (40.99 KiB)

13886_IMG_0057.JPG
0 (39.43 KiB)

Default avatar

tejcap

kje pa kupiš te srčke oz. take okraske, da se odprejo?Pošlji oblikovano (21-12-05 09:18)
Default avatar

mamči

Lušni obeski, sploh mi je všeč da si uporabila rižev papir za ozadje...no pa je spomin ujet v novoletni okrasek...veselo ustvarjanje še naprej...

Default avatar

Anomiss

Te sem kupila v Prometeju. A zelo težko dobiš ravno srček. Za takšne okraske je primerna tudi zvezda ali smrečica. Krogle pa so... preokrogle :-)
Default avatar

Anomiss

Poldka in mamči, hvala! Sem pa morala zelo paziti, da nisem preveč zmočila papirja (z lakom, seveda), ker se je barva kar razlila. Tanek sloj pa ni vplival na fotografijo.

Tudi vam prijetno ustvarjanje! Pri nas imamo zadnje dni kar masovno proizvodnjo daril, ki jih do zdaj še nismo uspeli dokončati. Se bom naustvarjala za celo leto :-)
Default avatar

Zala

Spoštovana Anomiss!

Prekrasni okraski !!!!!

A te lahko prosim, če mi prosim opišeš potek dela tega izdelka?


Hvala in lep pozdrav !
Default avatar

Anomiss

Zala, mi lahko pises na mail? Klikni na moj nick. Ravno pišem enega na to temo, pa ti bom kar skopirala.

LPS
Default avatar

tejcap

kaj pa, če bi dala navodila kar na zgornji del - tehnike, napotki, materiali?
Pozdravček Mateja
Default avatar

Anomiss

Tejcap, misliš, da bi naredila svoj album in tam opisovala postopek ali, da bi kar napisala v post pod topic "tehnike, napotki, materiali"? To drugo mi vzame precej manj časa. Kaj predlagaš?
Default avatar

tejcap

mogoče pa bi vpisala na veliko - tehnika - okraski za smrečico s sliko otrok in kar pripela linke zraven z napotki za izdelavo? mislim, da je bilo že govora o tem prej, pa ne najdem.
Default avatar

Anomiss

Hvala.