Starševstvo in vzgoja

Odgovarjajo: mag. Nataša Durjava, EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka • prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

pediater na Viču

Default avatar

Tina

Zdej mi pa kar ne zmanjka tem in sem prov vesela,da imamo tale forum.Počasi se bližamo koncu in bi vsak določene stvari rada že malo prej uredila.Ali katera prav posebaj priporoča kakšnega pediatra na Viču?Ne bi rada kar na slepo šla k enemu,ampak da vsaj od nekje dobim kakšno priporočilo.
Default avatar

Ali

Zdr.dom Vič: dr. Tončka Tratar- ženska in pol!

Lp, Ali
Default avatar

Tina

Koliko prej se je pa treba naročit za prvi pregled?Ma verjetno kar gnečo.
Hvala za tako ekspresen odgovor.
Default avatar

Ali

Najprej bi se bilo dobro pozanimati, če (trenutno) sprejema nove paciente.
Lp, Ali
Default avatar

HelenaK

Tudi mene zanima pediater v ZD Vič, ki ga priporočate. V eni od tem malo nazaj je že bil govor o tem, vsi so (ste) priporočali dr. Tončko Tratar, hkrati pa je bilo tudi napisano, da gre sedaj za pol leta na neko specializaijo in ne sprejema novih pacientov. Je še kak drug predlog za dobrega pediatra v ZD Vič?

Helena
Default avatar

barb

Dr. Acceto - Hočevar - the best (za nas)

Sicer so pa, kolikor slišim iz pripovedi sosed ipd., vse dohtarce - pediatrinje na Viču o.k.
Default avatar

NINA

tudi jaz ti priporočam dr. Tratar Tončko, super zdravnica. Moja prijateljica je januarja rodila dvojčici in je brez vez prišla k njej.
Default avatar

Zala

Iz lastnih izkusenj - hodimo k dr.Acceto Hocevar Majdi, ki je kar v redu. Obvlada svojo stroko, prijazna. Tudi dr. Tratarjeva je krasna, vendar pa jo od drugih zdravnic loci njena custvenost, mirnost in neznost do otroka Ce bi ponovno izbirala bi jo izbrala brez pomisleka. Cudovita je, res. Ocena: 10!
Potem sta tu se dr. Lobnikova, ki je malo starejsa in predvsem pocasna, z njo nimam slabih izkusenj, vendar pa sem opazila, da drugim ni ravno pri srcu, saj baje vedno rece, da ni nic hudega in odpravi ljudi domov. Potem pa je se neka novejsa zdravnica, mislim da je dr. Pogorelceva. Znanje sicer ima, vendar pa je ostrega, hladnega nastopa in mi zaradi tega ni vsec.
Priporocam dr. Tratarjevo.
Default avatar

Katra

Žal se ne morem strinjati s tabo glede dr. Pogorelčeve. Mi imamo z njo res lepo izkušnjo. Bila je razumevajoča, nežna, vedno se je posvetila otroku, se z njim prijateljsko ukvarjala, skratka najboljša pediatrinja na svetu. Naš Maj jo je imel blazno rad. Vedno smo se lahko z njo odkrito pogovorili, tudi o vzgoji,.... Prejšnji mesec pa je odšla v novo službo, v porodnišnico. Mogoče pa se boste celo srečali.
Meni pa je hudo, saj so take prijateljske vezi med pediatrom in otrokom nekaj tako lepega in posebnega, da se ne morem nikakor odpraviti drugam. Ker je z Majem tako lepo ravnala se sedaj ne boji nobene sestre in nobenega zdravnika.
Torej, tudi mi smo ponovno pred istim problemom. Vsekakor priporočam dr. Tratarjevo. Do sedaj še nisem slišala, da bi imele mamice kakršnokoli pripombo.
Default avatar

Zala

Jaz sem bila pri dr. Pogorelcevi trikrat, od tega me je dvakrat "nadrla" zakaj hodim tja, kako starsi radi takoj pridirkamo k zdravniku, samo da otrok kihne ipd ipd. Ko sem ji omenila, da ima otrok ze tretji dan vrocino, se je malo umirila........ ampak pregledala ga je hladno, oddaljeno. Nisem dobila prijetnega vtisa, sem pa prepricana, da zna biti tudi prijazna. Morda sem jo jaz ujela na slab dan.
Default avatar

Tinajda

Zdravo,
z obema otrokoma hodimo k dr. Acceto-Hočevar in smo z njo zelo zadovoljni. Gospa dr. ima izkušnje, je strokovna in prijazna.
Predvsem pa je skoraj vedno v tandemu z ga. Ivo - medicinsko sestro, katere prijazen in topel sprejem odigra pomembno vlogo za starše in otroke.
Toplo ju priporočam.
lp
Tinajda

Moderatorji

mag. Nataša Durjava , EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka
durjavaN
prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije
Zavod Pogled
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic