Avto.Over.Net

Avtomobilizem

Audi 3 ali Peugeot 307?

Default avatar

"pikec"

Polno glavo imam razmišljanja o tem, kateri avto kupiti. Prišel sem do zaključka, da bi za ca. 2 mio pa še malo lahko dobil Audi 3 (npr. attractuon) letnik 2001 ali Peugeot 307 letnik recimo 2003. Prosim za pomoč! A ima kdo kak konkreten nasvet? Prosim.... :)
Default avatar

šofer

Med tema dvema avtomobiloma bi jaz absolutno izbral audija, peugeoti ne slovijo ravno po zanesljivosti (prosim, lastniki, ne se oglašat, da vaš pa deluje brez težav, govorim na splošno in brez grdih misli o kateri koli znamki).
Default avatar

kristjan

Kateri ti paše, samo da je vzdrževan. Servisi pri audiju so na 15 pri 307 na 30tkm ima pa 307 po statistiki kakšno okvaro več na 1000 vozil.

lpk
Default avatar

dr.lucifer

tudi jaz se strinjam AUDI ker sem slišal da imajo peogeoti slabe zastarele motorje znanec ga ima in totalno razočaran seveda pa vseeno prepuščam odločitev je tvojapozdrav dr.lucifer
Default avatar

Ancha

Ja če ne želiš da te bo glava bolela dalje se odloči za A3
:) Pri peugeotu je stalno neki. Vozim A3 že par let in nimam pripomb!
Lp
Default avatar

kristjan

Glede motorjev se ne bi strinjal, ker ima audi tudi večinoma zastarele (1.6, 2.0, 1.9tdi), kar je pa prednost pri vzdržljivosti.
Default avatar

"pikec"

Vsem hvala za mnenje.

Meni je pravzaprav tud Audi bolj "pri srcu", čeprav se mi zdi mogoče Peugeot malenkost bolj "frajerski" :). Audi je le Audi

Ko kupim, se javim...
Default avatar

Bluu

Sam vozim P307 že 3 leta in moj nasvet je kupi karkoli samo Peugeota ne. Res da imam smolo z mojim avtom (ne vem ce je še kak del ki ni menjan) vendar nažalost poznam še nekaj ljudi z enakimi izkušnjami....
Default avatar

Kolesar1

Zanimivo. Moj sin ima P206 S16, do sedaj ima okoli 160.000 km in ni moral menjati čisto nič !!!!!!
Default avatar

NekdoPač

Jaz imam audija A4 TDI že 8 let , prevožen 160.000 km in moram povedati da do zdaj mi ni že izdal (trkam les) .. Če bi se odločil za nakup novega ali rabljenega avta je to Audi . Je vreden zaupanja .
Default avatar

TomTam

Audi A3 je seveda boljši, ampak za 2 mio je po navadi že kar zdelan.
Default avatar

Maja22

Audi a3 definitivno, tud jaz ga imam v mislih nabavit, ker je avto 1 a, pa..audi še vseeno izgleda bolj frajerski :).

lp
Default avatar

kristjan

Raje golf, kot a3.

lpk
Default avatar

Kolesar1

Pri avtomobilih, ki imajo visoko nabavno ceno največ plača tisti, ki kupi rabljenega in se vzdrževanje tako dragega avtomobila "prekucne" na njega, čeprav ga je on kupil(rabljenega) po nizki ceni.
Default avatar

dr.lucifer

jaz niti ne predlagam audi za to da bi bil bolj frajerski pa potem razkazoval se avto je zame da je funkcionalan udoben in da mi služi kot je trebapozdrav dr.lucifer