Avtomobilizem

Odgovarjajo:

Renault Megane Grandtour

Default avatar
Kupiti nameravam Renault Megane Grandtour 1,6 16v (DYNAMIQUE LUXE).
Za 4 mio SIT dobim: avtomatska klima, Kartica za prostoročno upravljanje, regulator hitrosti, nosilci, kovinska barva, radio MP3.. Dobim za podoben denar še kakšen primerljiv avtomobil letnik 2006?
Default avatar
Jaz pa sem že položil aro za megane grandtour 1.6.16V dynamique confort letnik2006 + paket (avtomatska klima+radio CD)+ kovinska barva in pride 3.813.000 SIT

Tisto kar si naštel, je samo nekaj stvari, pozabil si med drugim tudi na ALU feltne

Me zanima kakšne izkušnje imate lastniki s tem avtom in s to mašino?
Default avatar
Renault je. Deli so dragi, servis zelo nekvaliteten. Šlampasto narejen, je pa udoben, varčen in če te škripanje ne moti je to pravi avto.

Jaz imam že tretjega senika in razen servisa nimam propomb. Servis je pa resnično jajc.

Srečno ...

p.s.
dobi kakega NM delavca iz Revoza ...imaš10% popusta
Default avatar
Mare...renault servisov je kot solate v sloveniji, če ti to kaj pove. In verjemi, da je med njimi, kar se tiče cene in kvaliteta storitev zelo velika.
Recimo največji servis v lj, je podn od podna in je drag....
Imam renault laguno že 11 leto in niti najmanjšega problema nimam z njo razen rednih servisov. Nič mi ni še do sedaj crknilo. Vozim jo na servis malce ven iz ljubljane, kjer res vse pregledajo in na koncu avto še operejo znotraj in zunaj. Najbolj običejen servis, me stane od 20.000-30.000SIT, kadar sem menjal zobati jermen pa 60.000 SIT, kar je bilo najdražje do sedaj. Ta mesec sem recimo plačal malenkost čez 40.000 SIT, ker so mi menjali zavorne ploščice. Moji sodelavci imajo nekateri manjše avte pa vsi več plačujejo. Če pa imajo večji avto kot je moj, pa servis nikdar ne pride pod 60.000 ali 80.000 SIT in sam jamrajo kolk je drag servis!
Mare ne vem zakaj potem še vedno vztarjaš na renaultu in kupuješ iste avte, če praviš, da je tako nekvaliteten? Kvaliteta je odvisna tudi od modela, vsi modeli, se namreč ne kvarijo enako. Določeni modeli se res kar naprej kvarijo, zato moraš na to misliti že pred nakupom novega avta.
ZAMENJAJ SERVIS to je prvo kar moraš narditi. Tako sem jaz naredil in sedaj sem res zadovoljen že deveto leto!
Tudi jaz mečem trenutno uč na Megane Grandoura. Trenutno za zgoraj omenjeno ceno, v istem razredu ni primerljivega avtomobila, ne po opremi ne po kvaliteti. Pa še rabljeni 1-2 let stari se zelo približajo tej ceni. V marcu imajo namreč popust zaradi F-1, če ti je kaj znano.

Moderatorji