Avtomobilizem

Odgovarjajo:

toyota corolla verso-ali kupiti?

Default avatar

gobica

Oh, jest bi jo takoj imela.
Glede cene in prodajalca pa ti ne bi vedela nič pametnega povedati. Pred kratkim so imeli na Toyoti "razprodajo" službenih in testnih vozil (oglasi so bili v Salomoncu). Pokliči na Toyoto in vprašaj, če imajo še kakšen avto. So pa nove kar drage. Če je bil avto registriran proti koncu leta, ima še nekaj mesecev garancije.
Default avatar

???

ta avto je bil karamboliran...
Default avatar

T.C.

Jst je ne bi vzel...
Povprasaj zakaj jo lastnik prodaja, ker mogoce ma kako tezavo
Default avatar

Kolesar

S takim načinom razmišljanja nebi nikoli mogel kupiti rabljen avtomobil.
Default avatar

stef

Toyota je vsekakor eden boljših avtov! Jaz osebno bi se dogovoril in peljal avto pregledat kleparju in mehaniku in če je vse ok potem je to gotovo dober nakup. Mogoče bi se pa dalo kaj dobrega dobiti tudi iz uvoza pa cena bi bila še ugodnejša.
Default avatar

gobica

Kako pa to veš?
Default avatar

maja99

???,

pa res, kako veš? Sigurno?

Hvala lepa,

Maja
Default avatar

jure

e točno tak kot si reko. to sem nardil jaz, prodajalcu predlagal da ga peljemo na tehnicnega. najprej ni mel nic proti pol ko sem mu nastel kaj vse je zanic pa ni vec niti besede hoto slisat o prodaji, pac je vedo kaj to pomeni glede cene :)
Default avatar

stef

Bil sem lastnik Toyote corolle in je delovala brez problemov. Tojota je v Nemčiji bolj cenjen avto kot vsi "nemci"pa tudi v kvarljivost je najmanjša prav pri Toyoti!!!
Default avatar

pavle

Se strinjam Stef. To kar si rekel je čisto res.
Default avatar

gobica

Vsekakor avto pred nakupom odpelji do "svojega" mehanika. Za vsak slučaj. Naj ti ne bo škoda stroška, ob taki vsoti se to zanesljivo splača (najbrž tudi za nižjo).

Moderatorji