Avto.Over.Net

Avtomobilizem

Odgovarjajo:

Peugeot 206 CC

Default avatar

Miss_Black

Živjo!

Prosim, če lahko zapišete svoja mnenja o tem avtomobilu, predvsem tisti, ki ste ali pa ste bili kdaj lastniki Peugeot-a 206 CC. Zanima me predvsem diesel varianta.

Hvala za mnenja in lep pozdravček!

Miss_Black
Default avatar

Josko

Hojla,

jaz sem imel ta avtocek. Sicer ne disel varjante (ne vem ce sploh obstaja) ampak 1.6 bencinarja. Kar v redu pospeski, lusten za voznjo, streha pa ima seveda svoj car. Vendar je problem s prostorom. Drugace pa je ta CC zelo dosegljiv, jaz z mojim nisme imel nobenih problemov. Tako da ga priporocam, ce lahko izbiras barvo si izberi crnega.

Lep pozdrav!
Default avatar

Miss_Black

Hvala za odgovor. Tudi meni je ta avto zelo všeč, vendar pred nakupom ni dovolj, če ti je samo všeč, ampak moraš vsaj še nekaj drugih informacij zbrati o avtomobilu. Meni je všeč predvsem svetlo zelene in črne barve.

Tudi sama nisem čisto prepričana, če obstaja diesel varianta 206 CC, ker mi vsak drugače pove. Vem pa, da je obični 206 v obeh variantah, ampak mi je od tega bolj všeč CC različica, predvsem zaradi strehe. :)
Default avatar

MILOŠ

Nekaj resnic o peugeotu 206 CC

Peugeot 206 CC nima dizla

Avto je precej utesnjen, tudi slabo izdelan in kvarljiv.

Je pa tudi cenovno ugoden in dobro motoriziran, že osnovni motor 1,6 povsem zadostuje.

Lp, Miloš
Default avatar

MAE

Res 206 CC ni diesel, drugače bi ga jaz imela. Imela sem navadnega, potem sem si želela CC-ja, vendar sem si premislila, ker ni diesla. Privoščila sem si ga za en dan, da sem občutila veter v laseh. Bilo je poleti in me je sonce pošteno opeklo in vroče je bilo ful. Če prav pomisliš, kabrioleti niso ne vem kako praktični za naše razmere. Poglej, zdaj je že maj, pa pravzaprav še ni bilo prave prilike za vožnjo z odprto streho - morda par dni vsega skupaj. Potem pa bo poletje, ko bo sekalo s 40 stopinjami in imaš raje streho gor in prižgano klimo, ker je drugače nevzdržno. Potem pa bo avgust in se bo spet začelo deževno vreme. Malo možnosti za uživanje na soncu in lahnem vetrcu na obrazu in v laseh. S takšnim razmišljanjem sem se potolažila in se odločila za drug avto. :)
Default avatar

Miss_Black

Hvala za mnenja.

Kar se tiče tega, če se vidi ven - se, samo sedež moraš prilagoditi svoji velikosti. Sem že preverila in je čisto v redu. Drugače pa sem prebrala na tej strani, da ima ena oseba resnično problem s tem in sicer, če se ne motim z običajnim 206. Takšnega sem že vozila in se je čisto lepo videlo ven.

Na račun kvarljivosti nasplošno Peugeot avtomobilov pa sem slišala že nemalo kritik, nekateri pa ga vseeno pohvalijo. Torej je verjetno odvisno kakšno srečo imaš. :)

Lep pozdravček vsem!

Miss_Black
Default avatar

šofer

;-)) Kaj pa večerna vožnja po portoroški obali? Ali po stari Ljubljani? ;-))
Default avatar

Don_Vito

Saj lahko komot zapreš streho pa je problem rešen.

Moderatorji